Michael Hutchences syster hävdar att 'Paula Yates inte var nog för honom' och han planerade att lämna henne före hans död

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tina Hutchence hävdar att hennes bror ville lämna Paula



Michael Hutchence planerade att lämna Paula Yates strax före hans död, enligt hans syster Tina.



70-åringen erkänner också att hon var besviken på Paulas beteende under veckorna efter INXS-rockarens bortgång och betecknade hennes handlingar som 'läskiga'.



gjorde kem och amber upp

Den australiensiska sångaren var bara 37 år när han hittades livlös på ett hotellrum i Sydney i november 1997 och hans död dömdes till ett självmord, även om Paula hävdade att det var ett solo -sexspel som gick fel.

Tv-presentatören var förstörd och dog tre år senare av en oavsiktlig överdos av heroin när hon var 41, och deras unga dotter Tiger-Lily hittade hennes kropp.

Tina Hutchence med sin halvbror, Michael Hutchence, 1996

Stäng: Tina Hutchence med sin bror Michael och hennes son Brent 1996



Talar till australiensisk tidning Ny idé , Tina sa att Paulas påståenden om Michaels död av misstag var hennes sätt att hantera rockern som ville lämna henne.

när är grand national 2014

Den pensionerade makeupartisten sa: 'Hon kunde inte inse att hon inte räckte till för honom. Han ville inte leva för henne. Hon kunde bara inte hantera att han skulle lämna henne.



Hennes kommentar har fått stöd av Michaels före detta INXS -bandkamrat Kirk Pengilly, som 2014 påstod att rockern planerade att lämna Paula under dagarna fram till sitt självmord.

Han berättade för det australiensiska tv -programmet Sunday Night: 'Precis före hans död, den veckan eller så - vad han sa till mig hade han en plan för att i princip dela upp med Paula. Det är vad han sa till mig, du vet.

Michael och Paula Yates på The Big Breakfast 1994 - året då deras affär började

Michael Hutchence & Paula Yates (On The Bed) The Big Breakfast Channel 4 (Bild: Alpha)

Michael och Paulas förhållande började som en affär 1994, då den senare fortfarande var gift med Live Aid -grundaren Bob Geldof.

Big Breakfast-presentatören födde sin dotter Tiger-Lily i juli 1996, en halvsyster för sina tre döttrar, Fifi, Peaches och Pixie, med Geldof.

Paula och Bob, som hade varit tillsammans i 19 år, var mitt i en bitter vårdnadskamp om sina barn när Michael dog.

jeniffer aniston/naken

Tina marknadsför för närvarande sin nya bok om sin avlidna bror (Bild: 9Honey)

Michael Hutchence

Michael var en älskad pappa till sin bebis Tiger-Lily

Medan sångerskan var i Sydney fastnade Paula i England med sina fyra barn på grund av förfaranden i hennes domstolsstrid med Boomtown Rats -stjärnan.

Tina sa att hennes bror hade svårt att fastna mitt i parets skilsmässakamp och saknade desperat sin dotter Tiger-Lily, som bara var ett år när han gick.

Rockers syskon erkände att hon tyckte att Paula var en komplex person: 'Jag tyckte att hon var ganska ovanlig. Hon skulle berätta historier ... som jag visste att inte var sanna.

Tiger (nere till höger) med sina halvsystrar Pixie (vänster) och Peaches (längst till höger), adoptivpappan Bob Geldof och hans gudson Lewis 2003

'Jag kände att det var något fel med henne. Och det var inte förrän senare som jag började läsa upp och jag upptäckte att hon hade en borderline personlighet (störning). '

Tina sa att Paula förbjöd familjen Hutchence att se Tiger-Lily, nu 22, efter att Michael dog.

Efter Paulas död försökte hon och hennes mamma få vårdnaden om Tiger-Lily, men förlorade mot Bob, som såg till att hon kunde växa upp med sina halvsystrar i London.

Tina marknadsför för närvarande sin nya bok Michael: My Brother, Lost Boy Of INXS.

är sykes stugor går i konkurs

Se Även: