Khloe Kardashians plastikkirurgiska resa i sin helhet efter att hon bekräftat näsan

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Khloe Kardashian avslöjade att hon nyligen haft ett näsajobb



Khloe Kardashian har sett fantastiskt ut sedan hon först dök upp på Keeping Up With The Kardashians med hela sin familj 2007.



Men publiken har varit naturligt nyfiken på om stjärnan har genomgått kosmetisk kirurgi eller inte, eftersom hennes ansikte har sett ut att se annorlunda ut under showens säsonger.



I ett tal med Andy Cohen Show på KUWTK Reunion Special nyligen sa Khloe att hon aldrig blivit direkt tillfrågad om sin operation, varför hon aldrig har sagt något offentligt.

'Ingen har någonsin frågat', sa hon. Men efter att ha blivit tillfrågad av programledaren sa hon: 'Tja, för mig säger alla,' herregud, hon hade sin tredje ansikts transplantation. & Apos;

'Jag har haft ett näsjobb - Dr Raj Kanodia', sa hon och avslöjade namnet på den läkare som utförde operationen.



Khloe förklarade också att hon hade fått injektioner i huden, men hon använde inte Botox eftersom hon hade en dålig reaktion.

scott märke julie goodyear
Khloe on Keeping Up With The Kardashians nyligen

Khloe bekräftade sitt nosjobb på Keeping Up With The Kardashians nyligen



Ett naturligt foto av Khloe dök upp på nätet nyligen som fansen märkte att de inte genomgick samma retuscheringsmetoder som många av hennes andra Instagram -foton går igenom. Det visade sig att bilden av misstag delades online av en av familjens assistenter.

Efter läckaget släppte Khloe ett uttalande om hur illa hennes psykiska hälsa har påverkats av kommentarer kring hennes bild.

'I själva verket har trycket, ständigt förlöjligande och bedömning hela mitt liv för att vara perfekt och att uppfylla andras normer för hur jag ska se ut varit för mycket att bära,' sa hon.

khloe kardashian barn född

Khloe avslöjade inte när hon hade sitt nosjobb i den senaste intervjun, men en kosmetisk kirurg från MYA förklarade för NEWSAM hur han tror att han kan upptäcka det arbete stjärnan hade.

'Broen över Khloes näsa verkar tunnare och spetsen och näsborrarna verkar vara mindre och något lyftade jämfört med tidigare bilder av henne', sa kirurgen och kommenterade de senaste bilderna på stjärnan.

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian 2007

'En näsa som ändrar form på ett sådant sätt kunde bara uppnås genom kirurgi snarare än konturering. Resultaten av proceduren är mycket naturliga och överensstämmer fortfarande med hennes ansikts naturliga proportioner.

På tal om ytterligare arbete tror kirurgen att Khloe kan ha fått injektioner för att begränsa rynkor och kosmetiskt arbete på hennes bröst.

'Jag antar att Khloe kan ha begärt en naturlig form med mer övre fyllighet och samtidigt stå i proportion till hennes ram', förklarade han.

'Detta kan uppnås på många sätt beroende på patientens nuvarande bröstvävnad och kirurgrekommendation med val av implantatform, storlek och placering av implantaten under operationen.'

Khloe Kardashian

Khloe Kardashian i en stillbild från säsong 12 av realityprogrammet (Bild: E!)

Khloe har också gjort ändringar i hennes träningsrutin som har påverkat hennes vikt. Stjärnan förändrade sitt utseende dramatiskt 2013, ungefär när hon skilde sig från sin före detta make Lamar Odom.

Khloes ljusare ram inspirerade hennes eget tv -program, Revenge Body, och hon tappade ännu mer i vikt efter att hon fött sin dotter True, som hon delar med den tidigare partnern Tristan Thompson.

freddie mercury och mary

'Så snart jag fick godkännande från min läkare var jag [i gymmet], berättade hon för tidningen People om dagarna och veckorna efter graviditeten.

'Jag var så upphetsad att börja träna igen. Mentalt var jag där. Men rent fysiskt kunde jag inte göra det. Jag var andfådd. Jag visste inte hur jag skulle nå mitt slutmål.

I slutet av den långvariga realityshowen kan Khloe ha möjlighet att arbeta för att få mycket mindre intrång och konversation om sin vikt.

Se Även: