Fru Hinchs måste-ha Minky duk smällde av fans efter att de märker 'förändring'

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Fru Hinchs måste-ha Minky duk har slagits av fans som klagar på att produkten har fallit sönder i deras händer eller kommit i olika storlekar.



Rengöringskänslan Sophie Hinchliffe - aka Mrs Hinch - orsakade galenskap förra året när hon berättade för sina miljoner anhängare att det var ett av hennes hemliga vapen.



Den blivande mamman från Essex svär vid den gröna antibakteriella dubbelsidiga dynan, som hon kallar & apos; Minkeh & apos ;, för att rengöra ytor i köket och badrummet.



Shoppare flockade för att försöka få tag på en som orsakade att Minky -webbplatsen kraschade, att produkten omedelbart sålde slut varje gång den lagrades i lager och tvingade vissa butiker till & ration & apos; dem till tre per person.

Har du en liknande historia eller tips på bästa rengöring att dela? Maila webnews@trinityNEWSAM.com

Instagramstjärnan lägger regelbundet ut städtips på sociala medier (Bild: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)



Fans har blivit besvikna (Bild: Kim Cinders Summers)

Vissa eBayare utnyttjade också hysterin och försökte piska på £ 2,49 för tusentals pund när människor försökte fånga dem.



Men lojala fans har nu ryktat att de nya partierna som skickas ut av företaget inte är på topp.

vilken färg har pillren

Fans har hävdat att de är dåligt sytt och mycket större jämfört med de som köptes på höjden av dess popularitet.

Shona Lyons, 27, från Hull, var 'chockad' när hon öppnade sitt paket med tre Minkys och såg att de var 'missformade' och 'olika storlekar'.

Shona, som köpte dem från den officiella Minky -webbplatsen, sa: 'Jag kommer inte att köpa mer av dem. Jag har mailat dem flera gånger men har fortfarande inte hört något.

Shopper Shannon tror att hon fick ett dåligt parti när hon jämförde skillnaden mellan sina gamla (Bild: Shannon Dennison)

En annan shoppare var chockad över storleksskillnaden (Bild: NEWSAMPix)

'Jag blev lite chockad över kvaliteten på dem. Det är synd om dem eftersom jag verkligen gillar att använda dem.

kylie jenner plastikkirurgi

'De verkar ha rusat ut för att göra vinst istället för att ta tid att göra dem och behålla sina kunder.'

En annan köpare, som också köpte paketet på 7,47 pund från webbplatsen, klagade till företaget och skickades en ersättare.

Mamman från Edinburgh berättade för NEWSAM Online: ”Jag skrattade faktiskt åt hur stor den första var när jag jämförde den med en som jag köpte några månader innan.

'Och ​​sedan när jag märkte hur dåligt sytt det var också och jag blev ganska irriterad.

Minky -dukarna blev populära från rengöringskänslan fru Hinch (Bild: Shannon Dennison)

En kvinna delade fotot av sömmarna som gick isär på hennes kudde (Bild: Facebook)

'Jag använde dem innan fru Hinch gjorde dem populära och de var riktigt bra, men det som kunderna får nu är ingen produkt som fru Hinch marknadsför.

'Jag har köpt B&M Scrub Buddies och de var av bättre kvalitet än de Minkys jag fick.'

man utd vs liverpool kanal

Hon tillade: 'Det är bara att ge Minky och fru Hinch ett dåligt rykte för att de marknadsför en produkt och sedan får något som är dåligt tillverkat.'

Medan Shannon Louise Dennison sa: 'Det har chockat mig att de har tillverkat sådana av dålig kvalitet, jag kommer inte att köpa mer.'

Den professionella privata städaren Kim Cinders Summers har också märkt en skillnad.

'Ärligt talat är kvaliteten inte lika bra', erkände hon.

'Detta är innan jag ens använde dem. Jag kan inte tro att de har lust att skicka ut dem så här, säger en kund (Bild: Facebook)

Shona har klagat men har inte hört av sig (Bild: Shona Lyon)

'Jag är en professionell privat städare och har använt dessa en tid. Billigare versioner är nu så mycket bättre, kvalitet, håller längre bara en bättre produkt. '

Många andra har också tagit till sig dedikerade fru Hinch -fangrupper för att dela sin besvikelse över kläderna.

En skrev: 'Min varade i en vecka och föll sedan sönder.'

En annan ryckte: 'Ge inte Minky seden längre. De har utnyttjat hypen och förtjänar det inte. Håller med M&S eller B&M i framtiden. Jag köpte en Minky förra veckan - mindre än vanligt och gick nu sönder.

Och en tredje skrev: 'Jag tror ärligt att Minkys var fantastiska tills fru Hinchs sociala medier växte och de inte kunde hänga med i efterfrågan, de verkar skära av nu för att försöka få ut dem snabbare.'

NEWSAM Online kontaktade Minky med dessa foton och frågade om designen hade ändrats.

prins andrew virginia roberts

Fan har märkt en skillnad i storleken på Minkys (Bild: Shona Lyons)

Shona var 'chockad' över kvaliteten (Bild: Shona Lyons)

Som svar sade en talesman: ”Som Storbritanniens främsta städ- och tvättmärke är vi mycket stolta över att den brittiska konsumenten har tagit hem våra produkter, i synnerhet vår Minky pad.

'Vi har sålt många tusentals av denna produkt och har mycket strikta kvalitetsprocesser på plats så att kunderna kan vara säkra på att de kommer att få den utmärkta kvalitet de förväntar sig av oss.

”Vår feedback om produktkvaliteten på Minky Antibacterial MCloth-dynan har varit utmärkt, med 99,9% av konsumenterna mycket nöjda med den inköpta produkten och prestandan vid användning.

'Om en konsument är missnöjd med sin upplevelse kommer vi att sträva efter att snarast göra detta rätt.

'Vi vill passa på att tacka de miljoner kunder som stöder Minky Homecare, våra produkter och vår lojala arbetskraft.'

Läs mer

Mrs Hinchs bästa städtips
Fru Hinch - & apos; rengöringsgalen & apos; kvinna Mrs Hinchs 10 bästa städtips Hur man städar ditt hus som fru Hinch Fru Hinchs viktiga saker

Se Även: