Prins Andrew anklagelser: Virginia Roberts dagbok avslöjar bombspråk på hennes 'försök' med hertigen av York

Världs Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Påståenden: Virginia Roberts fotograferade med prins Andrew i början av 2001, 17 år gammal

Påståenden: Virginia Roberts fotograferade med prins Andrew i början av 2001, 17 år gammal(Bild: Mail on Sunday)



Prins Andrew umgicks med tonårssexslaven Virginia Roberts efter att ha tagit henne till en nattklubb och gett henne sprit trots att hon var under åldern, har hon hävdat i en chockdagbok.



Och 29-åringen hävdar att hertigen inte kunde ta ögonen från henne när de först träffades och överöste henne med komplimanger innan de sov ihop.



vinnare av premieobligationer i augusti

På de 24 sidorna av anklagelser hävdar Virginia också att hon långsamt klädde av sig för att Andrew-som förnekar alla anklagelser-skulle visa upp en bra show och att den kungliga tvåbarnspappan slickade tårna och smekte hennes nakna kropp.

Virginia hävdar att hon flög till London klockan 17 år 2001 för att träffa Andrew av sin herre Jeffery Epstein som påstås ha lånat ut henne till rika och mäktiga kompisar runt om i världen för sex.

Hon stannade hos Ghislaine Maxwell, dotter till den vanärade före detta NEWSAM -utgivaren Robert, där bråket påstås ha ägt rum.



Virginia Roberts

Dagböcker: Virginia Roberts, bild 2011, har avslöjat nya detaljer om hennes påstådda försök med prinsen (Bild: Michael Thomas / MoS / Solo)

I dagboken hävdar Virginia att den brittiska socialiten, som förnekar alla påståenden mot henne, berättade för dem att de skulle shoppa för att hon behövde en ny klänning för att dansa med en prins.



Virginia hävdar: Ghislaine gjorde det väldigt uppenbart att jag behövde vara väldigt bubblig och energisk för vår speciella gäst när hon berättade att han väntade mig och behövde bli kungligt underhållen ... vi väntade hans kungliga höghet, prins Andrew.

Och hon skrev om det ögonblick hertigen kom till Maxwells lägenhet i London och de satte sig till middag.

Dagboksextraktet hävdar: Prinsens uppmärksamhet mot mig förstärktes ... fick ögonkontakt vid varje given chans och koncentrerade sig på min störtande V-ringad topp.

'Vi dök senare upp på Club Tramp i VIP -sektionen där Andrew inte tvekade att ta oss en alkoholhaltig cocktail. Vi tog några klunkar och gick sedan mot dansgolvet.

Han var den mest otroligt hemska dansare jag någonsin sett och för att inte tala om hur pinsamt det var att behöva vara den han krossade bäcken med, även om han var en prins.

Vi stannade en dryg timme innan hans höghet droppade av svett och redo att ge oss ut på en lugnare miljö, där vi kunde lära känna varandra bättre.

'Och ​​från det sätt han gillade mig på dansgolvet, visste jag att det var en mans artiga sätt att säga att han ville lära känna intimt.

Ghislaine Maxwell

Påståenden: Virginia hävdar att Ghislaine Maxwell sa till prins Andrew att han 'behövde underhållas kungligt' (Bild: Rex -funktioner)

Virginia, nu en mamma av tre, hävdar att paret sedan gick tillbaka till Maxwells lägenhet.

I tidningen, skriven 2009 och erhållen av RadarOnline, hävdar hon: jag ledde honom in på badrummet på övervåningen.

'Jag gjorde mitt bästa för att göra en bra show för honom genom att långsamt klä av mig och började bada.

Rummet fyllde snabbt med ånga när jag vände mig till Andrew och började kyssa hans hals och klä av honom.

Han smekte alla delar av min nakna kropp och fyllde mitt huvud med oändliga komplimanger om min figur.

Virginia hävdar att paret sedan kom in i badet tillsammans där de fortsatte med fram och tillbaka förspel, beröring, kyss och till och med slickade mina tår.

Och hon påstår att Andrew viskade till henne: Jag älskar dina fötter. De är så oemotståndliga.

Virginia Roberts avbildades i sin skolårsbok från 1998 när hon var 14

Kärlek: Virginia Roberts, på bilden 14 år, sa att prinsen komplimangerade hennes kropp (Bild: )

wolfie adams äktenskap splittras

Hon hävdar sedan: Det var definitivt en 1: a för mig, men jag gick med det hela, rädd för att svika prinsen och i sin tur Jeffrey och Ghislaine.

Hela affären var kortvarig, efteråt var han inte samma uppmärksamma kille som jag hade känt de senaste timmarna. [Han] klädde sig snabbt, sa hejdå och gled ut ur mitt sovrum.

Sedan anklagelserna mot Andrew framkom har Buckingham Palace på allvar nekat till brott.

I ett uttalande utan motstycke sa en talesman: Det förnekas med eftertryck att HRH Duke of York hade någon form av sexuell kontakt eller relation med Virginia Roberts.

Prins Andrew: Hertigen av York i bilder Prins Andrew Visa galleri

Påståendena är falska och utan grund.

Virginia är en av två kvinnor som försöker ansluta sig till två andra i en Florida -stämning mot den skamfulla tycoon Epstein, 61, som fängslades i 18 månader 2008 och uppmanade en minderårig.

Prins Andrew avbildade lämna Verbier skidort i Schweiz

Frågor: Prins Andrew avbildade lämnar Verbier skidort i Schweiz mitt i en sexskandal

De hävdar att de borde ha fått höra om en överenskommelse som bankmannen gjorde med åklagare som säkrade honom ett reducerat straff.

Man tror att han kunde ha fängslats i upp till 15 år.

Andrew, 54, som har fått offentligt stöd av sin ex-fru Sarah Ferguson för skandalen, är inte part i Virginia domstol.

Det finns inga bevis för att prinsen visste att hon betalades av Epstein för sex eller att hon var under samtyckeåldern vid tidpunkten för de påstådda förhållandena.

Inom 11 månader efter att FBI -agenter började sin utredning hade federala åklagare identifierat mer än 40 unga kvinnor som kan ha blivit olagligt upphandlade av honom.

tyson fury vs anthony joshua date

Han tvingades registrera sig som sexbrottsling.

Virginia hävdar att hon flög runt om i världen som den pedofila tycoonens sexslav till glädje för världsledare, kungligheter och mäktiga affärsmän.

Hon besökte Paris, Spanien och Marocko innan hon åkte till London.

Virginia hävdar i domstolshandlingarna att Maxwell ska ha rekryterat henne vid 15 års ålder för att vara den bästa tjejen för Epstein efter att ha träffat henne på en countryklubb där hon arbetade i Florida.

ray mears rachel mears

Hon hävdar att hon utomlands fick i uppdrag av Epstein ett antal dagliga sysslor, inklusive massage, sex och till och med klädsel, honom men också att rekrytera fler tjejer för att uppfylla hans sjuka sexuella lust.

Virginia hävdar i dagboken: Jag skulle erbjuda [tjejer] pengar för att komma och träffa min herrvän och berätta för dem att jag skulle visa dem hur de ska massera.

Jag tog aldrig tillbaka en tjej som någonsin sagt nej, eller inte ville delta i en erotisk massage.

Jeffrey Epstein (bilden) är en registrerad sexbrottsling

Fängslad: Jeffrey Epstein (bilden) dömdes till 18 månaders fängelse för att ha sex med en 14-årig tjej (Bild: Splash News)

I sin tidning talade hon om sin tids höjder och dalar när Epstein skrev: Men hur dessa män älskade mig och många andra som jag fick oss att känna att vi inte var så besvärliga trots allt.

Det var den fina sidan med dessa människor, den andra sidan var att lära sig att acceptera pengar för att försämra oss själva.

Epsteins advokat Jack Goldberger avvisade påståenden från Virginia.

Han sa: Det här är inaktuella, omformade anklagelser om att advokater försöker packa om och krydda genom att lägga till namn på framstående personer.

Påståendena, som är besynnerliga i ansiktet och diskrediteras av bevisen, framfördes i ett civilrättsligt fall där Epstein inte är
en fest.

Se Även: