Jacqueline Jossa 'avvisar återkomst till I'm A Celeb camp men kommer fortfarande att vara en del av showen'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Enligt uppgift har Jacqueline Jossa tackat nej till chansen att återvända till I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! och tillbringa tid i slottslägret.



bästa formeln mjölk uk

Den 28-åriga tidigare EastEnders-stjärnan kröntes för att bli drottning av djungeln förra året efter att hon svepte till seger Down Under.



ITV ville enligt uppgift att hon skulle vara en del av den nya serien, som nu spelas in på Gwrych Castle i norra Wales efter att coronavirusbegränsningar stoppade showen till Australien igen.



Mamma-till-två var önskad av I & aos A Celeb-chefer att tillbringa en natt i lägret innan de introducerade en Bushtucker-rättegång som de andra lägerkamraterna skulle göra.

Jacqueline Jossa kröntes till djungelns drottning (Bild: ITV/REX)

Jacqueline har bestämt att hon skulle vilja behålla sitt deltagande i serien till att bara vara där i finalen för att överlämna sin djungelkrona till vinnaren av denna serie.



Det har rapporterats att andra före detta lägerkompisar och vinnare, Vicky Pattison, Charlie Brooks och Joe Swash, alla har anmält sig för att vara involverade i showproducenter som säger åt dem att 'förbereda sig för alla händelser.

hajduk split v everton

Medan återkomsten av Jacqueline till showen skulle ha varit bra för cheferna, hade skådespelerskan redan tagit steget att göra sin West End -debut i A Christmas Carol.



Jacqueline Jossa har enligt uppgift avvisat chansen att tillbringa tid i det nya lägret (Bild: jacjossa/Instagram)

En källa har berättat för The Sun att Jac är 'verkligen tacksam mot ITV', men att hon 'inte ville stjäla någon annans åska' genom att göra ett filmspel.

Källan tillade: 'Hon har haft sin djungelupplevelse och de borde ha sin egen.

Hon accepterade chansen att lämna över kronan, men det blir ett flygbesök.

nigel havers och sally lindsay

Jacqueline har redan delat med sig av sina förutsägelser om vem hon tror kommer att vara där de sista dagarna.

ian wright fru nancy hallam

Jacqueline Jossa blev chockad över att bli kronad som vinnaren Jag är en kändis ... Få mig härifrån! (Bild: ITV/REX)

Det kanske inte är någon överraskning att hon lutar sig mot EastEnders -kontingenten i lägret, Shane Richie och Jessica Plummer, som de Jacqueline tror kan gå hela vägen.

Hon sa: Uppenbarligen har jag träffat Shane, jag har inte träffat Jessica men hon verkar helt underbar och jag känner att hon kan vinna.

Se Även: