Det här är kändisarna, få dem i djungeln pronto: Full I'm a Celebrity 2012 lineup bekräftad - se bilderna

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Hela sortimentet av stjärnor kommer att byta ut sitt livliga liv i några veckor på camping ute i den australiska busken för I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! har konfirmerats.



Tidigare Coronation Street -skådespelaren Helen Flanagan, Tory MP Nadine Dorries och EastEnders & apos; Charlie Brooks har alla anmält sig till en lista som endast innehöll en ändring från namnen som rapporterades av förra veckans & apos; s People att vara i korkhatten.



Den tidigare tungviktsboxaren David Haye, den sjätte Dr Who Colin Baker, Pussycat Dolls -dansaren Ashley Roberts, den legendariska dartspelaren Eric Bristow, komikern Brian Conley, före detta Birds of a Feather -skådespelaren Linda Robson och Made in Chelsea reality -tvålmedlem medverkar också. Hugo Taylor.



ITV1 -chefer har lovat att en hel rad helt nya otäcka överraskningar har skapats för att sätta de tio kända typerna igenom sina steg innan en kung eller drottning i djungeln krönts.

bästa surfplattan under 100 £

I'm a Celebrity 2012 börjar söndagen den 11 november med ett 95 minuters öppningsavsnitt efter X Factor. Ta reda på vilken tid det hela klickar av genom att klicka här.

Kom och ta reda på lite mer om tävlande ... men se till att kolla in de saftiga hemligheterna bakom kulisserna från serien också.



Helen Flanagan & rs;

Och de bästa I'm a Celebrity -bikini -bilderna, inklusive Katie Price, Myleene Klass och Nicola McLean hittar du här

David Haye

Ålder: 32

Födelsedatum: 13 oktober 1980

Fobier: Jag hatar att förlora

Saknar några speciella tillfällen: Förutom träning, nej

Saknar de flesta: Prylar och pojkar & apos; leksaker!

Drömbil: Will Smith. Multi begåvad, inspirerande och kunde sparra i gymmet

Relationsstatus: Gift

Han kan vara en tidigare WBA -mästare i tungvikt, men David Haye medger att det kommer att bli en av de tuffaste utmaningarna han någonsin mött i djungeln.

32-åringen, som också är den tidigare enade världsmästaren i kryssningsvikt, ler och säger att det att sova ute i naturen kommer att ta honom helt ur sin komfortzon-och han ser fram emot att se hur han ska klara sig.



'När du kliver in i en boxningsring sätter du ditt liv på spel', förklarar den populära boxaren.

'Det är en sport och tar man ett slag dåligt, förändras det. I det avseendet blir det inte svårare att gå i djungeln.

Men jag tror att det kommer att bli tufft eftersom det är en situation jag inte känner till. Det är utanför min komfortzon och att vara i djungeln kommer att presentera sina egna utmaningar.

'Det faktum att detta är något nytt och annorlunda är anledningen till att jag gör I & apos; a A Celebrity ... Get Me Out Of Here! Jag älskar utmaningar. '

David säger att han är fast besluten att göra sitt bästa i Bushtucker -försöken för sina andra campare. Att förlora en rättegång är inte något han vill underhålla.

'Min största fobi förlorar', avslöjar han. 'Jag hatar att förlora - oavsett om det är en match, ett argument, vad som helst.

'Naturligtvis skulle det vara härligt att så småningom fortsätta vinna programmet, men det som är av största vikt för mig är att vinna utmaningarna för mitt läger. Jag vill vinna prövningarna för de andra.

”Det kommer att bli intressant att se hur det är att vara en del av ett lag. Jag har aldrig varit en lagspelare. Jag har valt en sport som alltid har handlat om mig.

Han skrattar och erkänner att han inte är säker på hur hans medkändisar kommer att ta sig till någon som är så enfaldig & apos ;. 'Jag är inte säker på hur jag kommer att leva med, eftersom jag är mycket enfärdig i det jag gör och som ibland kan vara svårt att leva med', säger han.

'Men jag tror inte att jag är den argumenterande typen och jag ser verkligen inte mig själv som kocken i lägret! Jag är fattig på det!

'Men om någon av de andra kändisarna vill lära sig några grundläggande boxningsträffar, så visst kan jag lära dem!'

Matbrist kommer att bli väldigt tufft, avslöjar boxaren.

'Jag äter mycket och jag äter vid bestämda tider', tillägger han. 'Min kost är mycket regimenterad i den typ av mat jag äter och när jag äter. Det här kommer att bli tufft för mig och det kommer att bli en utmaning. Det återstår att se hur sur jag blir!

'Jag vill dock inte tappa för mycket i djungeln. Det är ett problem eftersom det inte har så mycket att göra med den faktiska vikten, utan hur mycket muskelmassa jag har. Jag måste behålla min muskelvikt och jag kommer att försöka träna när jag kan. '

Otroligt charmig, David säger att han hoppas att tittarna hemma kommer att kunna se en annan sida av honom när han kommer in i lägret.

'Jag är väldigt frispråkig på mina boxningspresskonferenser och för vissa tycker jag att de ser mig som arrogant', säger han. 'Folk kanske tror att det är vad jag verkligen är och så det kommer att vara trevligt för människor att se den riktiga jag.'

Och vad tror han att hans andra boxare kommer att göra av hans beslut att fortsätta I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! 'Jag tror att många kommer att bli förvånade över att jag gör det här,' medger han.

'Men jag har alltid valt min egen väg och tar mig an utmaningar som jag vill göra - och inte vad andra tycker är rätt för mig.

'De människor som jag pratade med i förväg om att göra det här trodde alla att det skulle vara bra för mig att göra. Det kommer att bli något väldigt annorlunda för mig. '

Med potentiella slagsmål för nästa år säger David att han håller ett öppet sinne om huruvida den här serien kommer att bana väg för mer tv -arbete.

'Jag har ingenting på i november och så dagboksklyftan innebar att jag kunde göra det här,' säger han. 'Möjligheten till en enorm tungviktskamp har pratats om ett tag, kanske kan det hända nästa år. Men om inte så tävlar jag nog inte igen.

'Jag har filmat dokumentärer tidigare och det kommer därför att vara fascinerande att ta reda på hur det kommer att vara att leva 24/7, omgivet av kameror.'

Colin Baker

(Bild: Nicky Johnston)

Ålder: 69

Födelsedatum: 8 juni 1943

Fobier: Höjder, står vid kanten av en klippa snarare än att hoppa ur plan. Inte alltför förtjust i spindlar heller

Saknar något speciellt tillfälle: Hälften av repetitionerna för min roll som Nanny Nelly i pantomime på Bournemouth.

Saknar mest: Min familj

Drömbil: Derren Brown. Han kan hypnotisera mig till att tro att jag äter biff och chips istället för häxkakor!

Relationsstatus: Gift

En av de mest kända skådespelarna som någonsin spelat Dr Who, Colin Baker ser fram emot sin tid i djungeln eftersom han hoppas gå ner i en och en halv sten i vikt.

Leende, den 69-åriga stjärnan, som var den sjätte inkarnationen av Dr Who mellan 1984 och 1986, erkänner att han älskade att gå tunnare ut ur lägret än när han kom in. 'Jag är en ganska stor gentleman och jag älskar min mat', säger han. 'Jag skulle kunna ge upp sprit med en droppe hatt, men mat, herregud, det finns inte ens ett kylskåp jag kan slå till mitt i natten!

Men jag ser det här som en möjlighet att gå ner i vikt. Jag siktar på minst en och en halv sten och det vore fantastiskt om jag kan. Jag hoppas bara att jag kan hålla det av när jag är ute! '

Det är tack vare Colins fyra döttrar att han gör I & apos; a A Celebrity ... Get Me Out Of Here!

'Mina barn bestämde att jag skulle göra det här', säger han och skrattar. De är fans av serien och programmet pågår oavbrutet varje år. De sa till mig att jag var tvungen att fortsätta och de är så glada.

'De säger hela tiden till mig att de inte kan vänta med att se mig äta något äckligt. Det är väl inte något du förväntar dig att höra från dina barn?

'Nu ska jag gå i djungeln, jag skulle inte säga att jag är upphetsad. Det är en blandning av intriger, en känsla av avgiven och intresserad av att se hur jag kommer att reagera. Jag har ingen aning eftersom jag aldrig gjort något liknande tidigare. För mig driver detta tillbaka gränserna. '

Och trots att han är glad att gå i djungeln för sin familj, erkänner skådespelaren att han kommer att sakna dem fruktansvärt. 'Det är det enda jag kommer att tycka är svårt', tillägger han. 'Jag tror inte att jag kommer att bryta ihop i djungeln, men jag kommer att sakna min fru och mina barn mycket. Jag är den som när saker går fel i huset, hanterar jag det. Även om jag är utomlands kommer jag att lösa det. Det faktum att jag inte kommer att vara kontaktbar är svårt. Jag vet att jag kommer att oroa mig. '

Som den äldsta medlemmen hoppas Colin att han kommer att kunna föra visdom till lägret. 'Jag vill vara snäll mot de människor som har det tufft', förklarar han.

'Och ​​jag kommer att vara sträng mot människor som inte drar sin vikt. Jag är bara orolig för att vara en av de äldsta tävlande i den meningen att jag kommer att oroa mig för att matcha energin hos de yngre. '

Colin, som har haft en framstående skådespelarkarriär under flera decennier, med huvudrollen i dussintals teaterföreställningar, inklusive Privates on Parade och Run for Your Wife, säger att han skulle bli chuffad om hans stint på I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! ledde till mer tv -arbete.

Han förklarar: 'Jag är nyfiken på att ta reda på vad som händer. Det kommer inte vara konstigt att gå in som mig snarare än som en karaktär eftersom jag fortfarande går på många Dr Who -konventioner som jag själv. Jag tittar fortfarande på serien och jag tycker att den nya Dr Who, Matt Smith, är lysande.

'Jag tror inte att jag skulle ha gjort det här om jag var yngre, men i min livstid skulle jag bli glad om det ledde till mer tv.'

Känna på att han definitivt inte har en spelplan, Colin medger att det skulle vara pricken över i: et om tittarna röstade honom som deras kung av djungeln. 'Jag skulle vilja vinna den', säger han. 'Jag är lite tävlingsinriktad och om jag gör något vill jag alltid vinna. Men jag skulle aldrig vilja ge mig själv en fördel framför andra. Jag skulle vilja vinna det rättvist och fyrkantigt. Det skulle vara härligt om tittarna tyckte att jag var okej och en bra husbil. '

Brian Conley

Ålder: 51

Födelsedatum: 7 augusti 1961

Fobier: Det var inte en frusen rädsla men förrän nyligen gillade jag inte råttor.

Saknar några speciella tillfällen: Nej

Saknar det mesta: Bortsett från min fru och min familj, mat!

Drömbil: Christopher Biggins

Relationsstatus: Gift

TV -underhållaren Brian Conley har sett till att han är fullt förberedd för livet i djungeln - genom att övervinna hans ogillar mot råttor och låta åtta springa över honom.

Medan hans motvilja mot gnagare aldrig har nått en punkt där han har varit frusen av rädsla, 51-årige Brian-som först blev berömd på 1980-talet och fortsatte att bli en av landets mest populära TV-personligheter med huvudrollen i dussintals hitserier inklusive Live from Her Majesty's och The Brian Conley Show - medger att de är det djur han fruktade mest att möta och det är anledningen till att han bestämde sig för att åka på en speciell resa till en Newcastle råttodling som så snart han fick reda på att han skulle till djungeln.

'Jag är ganska bra när det gäller fobier men jag gillar inte råttor', förklarar Brian.

'Det beror på att jag aldrig har träffat råttor och så när jag blev accepterad att gå på showen, bestämde jag mig för att besöka en gård som har råttor i Newcastle. Jag har tittat på varje serie och jag vet att kändisar tidigare har fått komma in i plastkistor med råttor som kör över dem. Jag visste att om jag ville få någon sömn, var det bättre att vänja mig vid dem!

'På gården lärde jag känna åtta råttor och jag fick dem till och med att köra över mig! Jag mår helt bra med råttor nu. '

Och hans erfarenhet fungerade så bra, Brian säger att han nu till och med har fått en bild av djuret som skärmsläckare på sin mobiltelefon. 'Det är en bild på mig som håller en råtta', säger han och skrattar. 'Jag säger ta på råttorna!'

För Brian är att gå i djungeln en möjlighet för en gång i livet som han helt enkelt inte kan tacka nej till. Han förklarar: 'Jag är 51 och det här är en upplevelse som pengar inte kan köpa.

Detta är en resa jag kommer att ta till min grav och jag kommer aldrig att glömma. '

Ser mycket fram emot att få sova under stjärnorna, den charmiga stjärnan hoppas att han kommer att kunna underhålla sina kamrater runt lägerelden. 'Jag tycker verkligen om att få nya vänner och jag är säker på att jag kommer att kasta lite underhållning i soiree!' han säger.

Men Brian medger att han inte är säker på hur han kommer att klara sig om de andra tävlande som går med honom på I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! är inte beredda på vad som väntar dem.

Brian förklarar: 'Jag skulle vilja tro att jag är en riktigt lätt person att leva med, men jag måste erkänna att jag blev upprörd när jag såg programmet förra året och vissa människor visste inte ens vad serien handlade om. De var ganska chockade över att de sattes i en mörk grotta. Jag kunde inte förstå varför de inte ens hade sett ett klipp av programmet! '

Brist på mat är den enda aspekten av livet i djungeln som Brian, som just har spelat Fagin på en scenresa i Oliver, inte ser särskilt mycket fram emot. 'Jag vet att det kommer att bli svårare än jag föreställer mig', säger han.

'Men jag hoppas att det faktum att jag har gått ner mycket i vikt kommer att hjälpa på något sätt! Jag skulle säga att jag har tappat en sten. Jag har haft huvudrollen i Oliver hela året och vi har gjort åtta shower i veckan. Jag har gått ner i vikt vid alla shower. '

Och hur skulle han känna om han kröntes till djungelns kung? - Visst vore det härligt att vinna eller komma i den sista gruppen, säger han. 'Men jag går in i djungeln eftersom det kommer att bli en så stor upplevelse. Att göra saker som att hoppa ur ett plan är en dröm som går i uppfyllelse.

Medföljande Brian till Australien blir hans familj. De stöder otroligt mycket hans beslut att visas på I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here! för att de älskar tv -programmet så mycket. 'Vi tittar alla på det och vi är alla fans av programmet', tillägger Brian. ”Vi har aldrig varit i Australien förut och de är alla riktigt glada. Jag hoppas att jag gör dem stolta. '

Brians uppträdande på I'm A Celebrity passade bara in mellan Oliver -turnén och uppträdde i Robinson Crusoe på Birmingham Hippodrome, faktiskt har underhållaren aldrig varit mer upptagen. Självklart kunde jag ha åkt på en kryssning eller haft en lång strandsemester, istället använder jag min paus i år för att äta häxor och sova med gnagare!

Eric Bristow

Ålder: 55

Födelsedatum: 25 april 1957

Fobier: Inga

Saknar några speciella tillfällen: Ett dartmästerskap i TV i Wolverhampton.

Saknar de flesta: Eftersom jag kan röka i djungeln, ingenting.

Drömkändisbil: Muhammad Ali

Relationsstatus singel

Som en av landets mest kända dartspelare är Eric Bristow känt för att hålla sig sval under press, men han räknar med att bo i djungeln kommer att bli mycket tuffare än att prestera i något världsmästerskap.

Pratar om trycket att sova vilt med sina andra kändisar, den sympatiska 55-åringen, som fick smeknamnet `` Crafty Cockney '' för sin skicklighet i spelet på 1980-talet, medger: Att gå på I'm A Celebrity kommer definitivt att vara mer spänd än att spela i ett dartspel. Det finns ett annat tryck och allt kommer att bli så annorlunda. Det finns säkert någon där inne som också är en spelare. Men när dagen börjar närma sig djungeln blir jag upphetsad. Det kommer att bli så kul och jag ser verkligen fram emot det.

Den främsta anledningen till att delta i succén ITV1 -showen, säger Bristow, är det faktum att han gillar 'galna' saker. Och enligt den fem gånger BDO -världsmästaren tror hans barn att han är 'galen'.

Eric skrattar och förklarar: Jag blev först ombedd att göra I'm A Celebrity för fyra år sedan men det krockade med VM i dart och jag kunde inte göra det. Ända sedan dess har mina barn sagt åt mig att göra det. De tycker att jag är galen och arg.

Och så när inbjudan att delta deltog bestämde jag mig för att gå efter det.

Alla mina vänner har skickat ett sms till mig för att se om det är sant att jag går in. De vet att jag är arg och därför kommer jag inte att överraska människor. Jag har gjort varje berg- och dalbana i världen och de vill alla att jag ska gå in. Ingen har försökt stoppa mig. Det finns många dartspelare där ute och jag vet att de alla kommer att titta på mig.

Han insisterar på att han inte är rädd för några av försöken, och han har inte heller några fobier. Även att äta en tallrik med testiklar i ett Bushtucker -försök kommer inte att vara problematiskt, skrattar Eric. Jag är inte rädd och jag fruktar inte heller något. Jag tenderar inte att bli hungrig och därför tror jag att bristen på mat kommer att vara okej.

Tacksam för att han får röka i djungeln (han röker 20-30 cigaretter om dagen), Bristow är positiv att han inte kommer att få tårögda heller. Hans roll i djungeln, säger han, kommer att vara att se till att alla klarar sig bra.

Jag mår riktigt bra och jag är på ett bra ställe, säger han. Det här är en upplevelse som pengar inte kan köpa och jag tror att jag är en lätt person att leva med. Jag gillar att ta mickey, men jag kan också ta skämt. Jag vill ha ett skratt med alla.

De har sagt till mig att jag kan röka, så jag mår bra och det är därför jag inte kommer att sakna någonting.

Kommer han att smyga en darttavla in i djungeln? Inget sätt, vrålar han av skratt innan han tillägger: Jag kommer inte att sakna min darttavla. Jag reser alltid med dartspelen och så det kommer att vara trevligt att vara på ett ställe. Jag kan försöka använda pinnar eller stenar för att hitta på ett spel. Det stora för mig är att inte bli uttråkad. Du ser handlingar på TV och de är en annan person när du träffar dem. Jag hoppas verkligen att vi inte tröttnar.

Förberedd att kasta sig in i allt och allt säger Eric att han ser fram emot att testa nya äventyr. Om jag måste hoppa ur ett plan måste det göras, säger han. Jag vill kunna titta i spegeln efteråt och kunna säga till mig själv att jag inte tappade den och jag provade.

Bristow vill också påpeka att han inte deltar i programmet för att höja sin profil. Eric, som arbetade för Sky Sports, tilldelade en MBE 1989 för sina tjänster till sporten - säger att han är mycket nöjd.

Herregud, jag vill inte göra mer tv, säger han. Jag ser detta som min sista chanssalong. Det finns inga missuppfattningar att skingra. Jag vill bara kunna se tillbaka och skratta i många år framöver.

Medan den godmodiga dartspelaren säger att han inte kommer att stå i vägen för ett argument, säger han att han inte kommer att tveka att hålla sig för alla som upptäcker att de blir mobbade. Jag kommer inte att stå ut med att någon blir mobbad eller någon som försöker en kvinna, säger han. Naturligtvis kommer vi alla att försöka få mat men om vi inte gör det spelar det ingen roll. Folk försöker sitt bästa och det är allt de kan göra.

Hugo Taylor

(Bild: Nicky Johnston)

Ålder: 26

Födelsedatum: 1 juni 1986

Fobier: Små utrymmen, underjorden och spindlar

Saknar några speciella tillfällen: Nej

Saknar mest: Min familj, vänner och flickvän.

Drömbil: Keith Richards skulle vara cool. Han skulle definitivt underhålla mig

Relationsstatus: Dating

Han är känd för att bo i ett av de dyraste områdena i London och eftersom Made in Chelsea -stjärnan Hugo Taylor byter sin lyxiga livsstil för att sova under stjärnorna i naturen, hoppas han kunna använda tillfället för att visa människor att det finns mer för honom än vad som möter öga.

Han erkände att han kände sig helt överväldigad när han kontaktades för att delta i I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! .

När jag gjorde Made in Chelsea lärde du dig bara en del av mig och du såg inte hela mig, förklarar han. Du såg mig bara interagera med min kamratgrupp och jag tror att det kommer att bli intressant att se mig interagera med människor som inte kommer från mitt liv och inte från London. Jag har vänner som inte kommer från Chelsea. Det ska bli skönt att visa vem jag är.

Och som för att bevisa att han verkligen menar vad han säger, insisterar Hugo på att det inte är hans hemkomfort som han kommer att sakna mest - utan hans familj.

När klockorna tickar för att vi ska gå i djungeln har jag gått och lagt mig och älskat den känslan, tillägger han. Men jag är en riktig hemmafågel. Jag älskar mitt liv i London och jag kommer verkligen att sakna mina vänner, familj och min flickvän.

De har alla varit verkligen stödjande och att bekämpa hemlängtan kommer att bli en stor fråga för mig.

Med sitt hjärta på ärmen förutspår han också att han kommer att få ett gott skrik under sin tid på I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! Jag är säker på att jag under vägen kommer att bryta ihop, medger Hugo. Alla som går i djungeln kommer att få ett ögonblick av ”Jag kan inte göra det här, jag har fått nog” och gråta gott. Du tar ut det och fortsätter sedan.

Så hur ser Londonaren på sin roll i djungeln? Han beskriver sig själv som en mycket positiv person som alltid kommer att vara en axel att gråta på. Min mamma hade ett mycket positivt förhållningssätt och det smittade av mig, säger han. Jag är ganska bra på att ge råd och om någon kommer att bli en mobbare så säger jag något. På samma sätt, om någon är lynnig eller riktigt låg, kommer jag att försöka muntra upp personen.

Även om Hugo inte har några planer på att inleda ett bråk, kommer han absolut inte att backa om någon väljer ett slagsmål. Jag skulle aldrig avveckla någon men om någon har ett bråk med mig kommer jag inte att förlora, förklarar tv -stjärnan.

Att träna i djungeln är inget Hugo tänker göra, men han tror att det kommer att bli intressant att utforska. Jag föreställer mig att det kommer att finnas några häftiga djur att titta på och känna tillsammans med naturen, säger han. Jag blir ganska uttråkad lätt och jag är säker på att jag kan roa mig.

Den känslan av pojkvän kommer att komma tillbaka till dig. Jag kan minnas att jag sprang runt i skogen hela dagen när jag var ung och byggde saker av pinnar.

Hugo är beredd på att få upp- och nedgångar i att bo i en djungel omgiven av TV-kameror för att fånga varje drag, menar Hugo att upplevelsen kommer att förändra livet.

Det är bra att göra olika saker, förklarar han. En av mina motiv är att varje dag kan vara densamma. Du har ett mönster, du reser dig, går till jobbet och kommer sedan hem. Att göra något så annorlunda är skönt. Det är verkligen trevligt att ha variation i ditt liv och det är ett bra sätt att avsluta 2012 och gå in i 2013 en annan person.

Vid 26 års ålder säger han att han kommer att bli glad om jag är en kändis ... Get Me Out Of Here! inleder början på en stor karriär inom tv.

Jag är 26 och börjar min karriär, förklarar han. Jag skulle vilja göra mer tv. Naturligtvis vet du inte vad som kommer att hända men min andra stora passion i livet är konsthistorien. Jag skulle vilja göra program om konst och arkitektur och göra dem intressanta. Jag skulle också vilja skriva mina egna tv -program.

Jag är spänd på vad som väntar. Att ta dig bort från Champagnens första värld för lite kommer att bli intressant.

Charlie Brooks

(Bild: Nicky Johnston)

Ålder: 31

Födelsedatum: 3 maj 1981

Fobier: Jag har ingen som sådan, men jag gillar inte tanken på att råttor eller insekter kryper över hela kroppen

Saknar några speciella tillfällen: Bröllopet och hönan gör en av mina bästa vänner

Saknar mest: Min dotter, Kiki.

Drömbil: Christopher Biggins

Relationsstatus: Dating

För skådespelerskan Charlie Brooks kommer det att bli hennes tuffaste utmaning att skilja sig från sin dotter.

Charlie och Kiki har varit oskiljaktiga under de senaste månaderna eftersom de har haft en mamma/dotter road trip genom Europa, tältat under stjärnorna tillsammans efter att skådespelerskan fick tillstånd att ta lite tid från sin roll som Janine Butcher i den populära tvålen .

Och nu när hon förbereder sig för att gå in i djungeln, förstår 31-åringen att det kommer att bli svårt att inte vara, se eller prata med sin dotter varje dag.

Ur en egoistisk synvinkel kommer det att bli svårt, säger Charlie. Jag kommer att sakna henne mycket men jag vet att hon är med min familj och jag vet att hon kommer att bli omhändertagen väl.

Förklarar varför hon ville delta, säger Charlie att hon älskar nya äventyr.

Jag har tältat mycket och jag älskar det, säger hon. Jag har inte hoppat ur ett plan, men jag har gjort några bungeehopp tidigare och så när jag erbjöds detta bestämde jag mig för att acceptera.

Jag har förvånat mig själv genom att säga ja, men nu går jag och är verkligen upphetsad.

En otroligt lättsam person, Charlie är fast besluten att vara positiv till de utmaningar som ligger framför henne. Stjärnan säger: Jag har egentligen inga fobier men tanken på att råttor kryper över mig är inte särskilt trevlig. Jag fruktar också att äta försök, men jag försöker bara vara positiv till allt!

Så vilken typ av roll kommer skådespelerskan att spela inne i lägret? Charlie tror att hon inte kommer att kränka för många människor. Jag tror att jag får vänner väldigt enkelt och jag har ett aktivt socialt liv, säger Charlie.

Jag argumenterar inte heller och jag tror att jag kommer att vara ganska moderlig i lägret. Jag har min lilla tjej och jag ser också till mina vänner och jag tror att den sidan kommer att komma ut. Jag är inte heller en dålig kock.

Men när det gäller att vara underhållare tror jag inte det. Jag kan inte se mig själv göra några pjäser i lägret! Jag vill bara ha lite kul och jag hoppas att det kommer att finnas några där inne som också vill ha kul. Christopher Biggins var fantastisk för att han var lägrets liv och själ och han var så upplyftande.

Om hon är rädd för någon som kommer in i djungeln, är Charlie en stor tro på att ge alla en chans. Jag tycker inte att du ska döma någon innan du känner dem, säger hon. Jag tänker inte tjafsa.

Skådespelerskan kommer inte att avslöja vilken lyxartikel hon kommer att ta in i kändislägret, men smink kommer definitivt inte att vara högt på hennes lista. Herregud, jag är inte trött på smink och det kommer inte att bli min lyxartikel, säger hon och skrattar. Jag är säker på att det kommer att finnas en glamourmodell där inne som kommer att ta med smink om jag behöver det!

Men trots att hon har spelat Janine så länge i EastEnders, känns det konstigt att gå i djungeln som hon själv? Definitivt, svarar Charlie som erkänner att han känner sig nervös för att människor äntligen kommer att se skådespelerskan som sig själv och inte som hennes tvålkaraktär. Det kommer att bli konstigt att vara på tv som jag själv, erkänner hon. Det kan kännas ganska skrämmande, men förhoppningsvis tycker folk att det är trevligt att se mig som mig!

Trots hennes nerver över hur människor kommer att reagera på henne ligger Charlies familj och vänner alla stadigt bakom den populära stjärnan.

Charlie, som också har medverkat i olika andra dramer genom åren, inklusive Beverley Allitt: Angel of Death and Wired, säger: Min bror sa till mig att om jag skulle gå på någon av dessa typer av shower, så var det här mest upp min gata. Med det menar jag inte att äta de hemska sakerna, utan mer den äventyrliga sidan av showen och camping i djungeln. Han vet att jag älskar att vara utomhus.

Jag berättade för några av mina EastEnders -vänner att jag skulle i djungeln och de var också väldigt glada. Jag saknar faktiskt ett av min bästa väns bröllop så att jag kan göra programmet. Jag vet att hon kommer att förstå. Min dotter och jag ska ta oss tid efteråt för att utforska Australien, vilket jag verkligen ser fram emot.

Jag har verkligen haft pausen från EastEnders för att resa och jag har tur att jag har haft möjlighet att göra det. Doing I'm A Celebrity ... Ta mig härifrån! kommer att bli en stor upplevelse.

Helen Flanagan

(Bild: Nicky Johnston)

Ålder: 22

Födelsedatum: 7 augusti 1990

Fobier: Hoppa ur ett plan och spindlar

Saknar några speciella tillfällen: Min systers 20 -årsdag.

Saknar mest: Min pojkvän. (Manchester City -spelaren Scott Sinclair)

Drömbil: En som är rolig och får mig att skratta.

Relationsstatus: Dating

Efter att ha slutat med Coronation Street's kullersten i februari för att njuta av en välförtjänt paus, kan Helen Flanagan inte vänta med att göra det i naturen och visa miljoner hur annorlunda hon är från sin tvålkaraktär i verkligheten.

Och den vackra stjärnan, som spelade Rosie Webster i 12 år i ITV1: s bästa tvål, ser ut som att hon säkert kommer att ge lite glamour till lägret när hon lovar att packa tre bikinier i ryggsäcken och slå på massor av falsk solbränna.

Folk förväntar sig inte att jag ska vara i djungeln och en av mina stora anledningar till att göra I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! är jag gillar att ha olika alternativ, säger Helen. Jag vill inte lägga alla mina ägg i en korg och jag gillar att ta saker som de kommer.

Jag går också alltid med min instinkt också och när erbjudandet kom igenom kändes det rätt att göra detta.

Det som är så trevligt med den här showen är att jag kan gå in som jag. Det kommer inte att vara min tuffaste roll än för jag är jag istället för någon annan.

Jag älskade att vara på Coronation Street och jag älskade att spela Rosie men nu går jag i djungeln, jag kommer att kasta mig in i det.

Folk säger att du får vänner för livet och så jag är verkligen upphetsad över att få några nya vänner i djungeln. Det kommer att vara bra att upptäcka saker om mig själv också - mina olika styrkor och svagheter.

Hon ler glatt och tillägger: Jag shoppade i London innan jag flög ut för att köpa några bikinis till djungeln.

Du kan ta tre uppsättningar och så ska jag göra det. Jag har inget emot att det går tillbaka till grunderna eftersom jag kommer att se till att jag är solbränd, välskött och att jag har på mig fransarna!

Hon skrattar och säger att hon tror att hennes Coronation Street-medstjärnor kommer att tycka att det är roligt att hon går i djungeln.

Lägger till Helen: Alla på Coronation Street tittar på I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! Det är alltid på i Green Room och jag vet att alla kommer att gå 'herregud, Helen är i djungeln'. De förväntar sig inte att jag ska göra försöken. De känner mig väl. Jag var med i serien från en mycket ung ålder och de är som en familj för mig. Men det kommer att bli kul och jag kan inte vänta.

I erkänna att hon kommer att skrika på en spindel i sitt eget hus, är Helen fast besluten att torka bort sin rädsla för läskiga krypningar och höjder när hon kommer in i djungeln. Jag kommer att hantera det när jag kommer in där, säger hon. Jag höll mig medvetet upptagen innan jag flög ut till Australien så jag skulle inte tänka för mycket på vad som väntar.

Jag är rädd för höjder. Jag har aldrig hoppat ur ett plan och jag gillar inte ens rum högt upp på ett hotell. Jag kommer att skrika om jag ser en spindel hemma men vi kommer alla att vara i lägret tillsammans och vi kommer alla att hantera det.

Helen beskriver sig själv som någon som gillar att vara en axel att gråta på och hoppas kunna dela några flickaktiga, bindande stunder med de kvinnliga kändisarna. Jag kan vara ganska tillgiven och jag gillar att ge folk kramar, säger hon. Jag är verkligen tjej och jag gillar att göra riktigt galna saker. Jag tror att jag kommer att vara okej i djungeln eftersom jag är säker på att vi kommer att skämta och spela spel. Det kommer att bli en fantastisk upplevelse och jag ser fram emot att utmana mig själv.

Efter att ha flyttat in i ett nytt hem med sin pojkvän, Manchester City -spelaren Scott Sinclair, erkänner skådespelerskan att hon kommer att sakna honom fruktansvärt. Hon tillägger: Vi har precis flyttat in i ett nytt hus och jag kommer att sakna honom så mycket. Återigen försöker jag bara att inte tänka allt för mycket.

När det gäller om hon kommer att åka på en känslomässig berg- och dalbana eller inte under sin tid i naturen är Helen inte säker, men hon hoppas att hon kommer att ”växa som person”. Det kommer att bli kul och hela min familj är väldigt glada för mig, säger den sprudlande skådespelerskan. Jag älskar showen och att göra något sånt här är en fantastisk möjlighet.

Linda Robson

(Bild: Nicky Johnston)

Ålder: 54

Födelsedatum: 13 mars 1958

Fobier: En rättegång med en kista. Tidigare hade hon en fobi för råttor tills hon hypnotiserades på This Morning för sex månader sedan.

Saknar några speciella tillfällen: Min mans födelsedag

Saknar mest: Mitt barnbarn.

Drömbil: Pojke George

Relationsstatus: Gift

Att ligga i en kista med råttor och möss som kryper över henne är en prövning Birds of a Feather -stjärnan Linda Robson säger att hon kommer att vägra göra om hon blir plockad på I'm a Celebrity ..... Get Me Out Of Here!

Den charmiga och populära skådespelerskan, som just avslutat en rundtur i tv -programmet som gjorde henne känd och som är en vanlig gäst på Loose Women, säger att rättegången påminner henne om att gå på en MR -undersökning.

Min stora grej är kistan, medger Linda. Jag har gjort det klart att om jag får en sådan utmaning kommer vi inte att få någon mat. Jag kommer inte in i en kista. Jag har gjort många skrämmande saker genom åren men jag gör inte det. Jag inser att när jag är i djungeln kan jag tänka annorlunda.

För sex månader sedan gick Linda också med på att visas på This Morning för att hjälpa henne att bota hennes fruktansvärda fobi mot råttor. Nik och Eva Speakman kom på programmet och de hypnotiserade mig, minns hon. Jag är så rädd för råttor och möss. De gav mig lite kognitiv terapi också och jag har inte tänkt på råttor så mycket sedan den dagen. De tänker inte lika mycket på mig och jag vet att om jag ser några råttor i djungeln behöver jag bara tänka på något roligt som får mig att skratta.

Bortsett från rädslan i djungeln fruktar Linda också att lämna sin familj bakom sig. Nu en mormor och en mamma till tre barn, vet skådespelerskan att det kommer att bli väldigt känslosamt. Hon säger: Jag älskar att vara mormor så mycket och jag kommer att sakna dem alla enormt. Normalt är jag en ganska stark person men det här kommer att bli tufft. Det är svårare eftersom ingen kan komma i kontakt med mig.

Saknar sin mans födelsedag så att hon kan uppfylla sina djungelåtaganden, tillägger Linda: Min man är stolt över mig men han är också orolig för mig. Han vet hur svårt det är i djungeln. Jag saknar hans födelsedag men vi kommer definitivt att ha en stor fest när jag återvänder.

Trots sina bekymmer kände Linda, som spelade huvudrollen som Tracey i Birds of a Feather mellan 1989 och 1998, på att jag fortsätter I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! var ett tillfälle hon inte kunde tacka nej till. De kontaktade mig förra året om att ha dykt upp i djungeln, men min dotter hade precis fått reda på att hon var gravid och jag ville inte lämna henne bakom sig, säger hon. När de frågade mig igen kände jag att det var nu eller aldrig. Jag känner människor som har varit i djungeln, som Joe Swash och Jenny Éclair, och ingen har kommit ut som säger att de ångrade att de gick in. Alla har älskat upplevelsen.

Hon har varit på två campingresor utomlands två gånger tidigare, men hon har inte gjort några speciella förberedelser i år inför sin djungelupplevelse. Jag vill ta mig igenom allt och njuta av det, säger hon. Så mycket har hänt i år och jag vill kunna tänka på allt som har. Förutom att mitt barnbarn föddes, förlorade jag också min mamma i augusti och det har varit ett tufft år.

Kommer hon att spela rollen som underhållaren? Linda är inte säker på vilken typ av husbil hon kommer att göra, men matlagning för kändisarna kommer inte att vara något hon kommer att skynda sig på att göra. Hon säger leende: Jag kan laga en stekt middag men jag har ingen aning om vad jag ska göra om jag inte har ett recept och jag tvivlar på att de kommer att ha några Jamie Oliver -böcker i djungeln!

Linda beskriver sig själv som lättsam och insisterar på att hon definitivt inte kommer att stå tillbaka om någon blir mobbad. När du blir äldre inser du att det är viktigt att nypa den i knoppen, säger Linda. Eller om något irriterar mig så säger jag det.

När det gäller huruvida hon kommer att ge sina yngre campare en löpning för sina pengar i bikinispelarna, vrålar Linda av skratt när hon förklarar: Min lyxartikel är en sarong. Jag vill dölja mig själv. Jag vill absolut inte skämma ut någon!

Med arbetet upplagt under 2013, inklusive ytterligare en Birds of a Feather -turné, säger Linda att djungelupplevelsen är ett fantastiskt år för henne. Jag har aldrig varit så upptagen, säger hon.

Och going on I’m A Celebrity kommer att bli både spännande och nervskakande. En minut tänker jag 'wow vilket äventyr' och nästa minut tänker jag 'herregud vad har jag gjort' ...!

Nadine dorries

(Bild: Nicky Johnston)

Ålder: 55

Födelsedatum: 21 maj 1957

Fobier: råttor och möss

Saknar några speciella tillfällen: Lokala val, ett extraval, om president Obama fortfarande kommer att sitta eller inte och Tatler-bollen.

Saknar mest: Bortsett från mina tre döttrar, min hund.

Drömbil: Sir Winston Churchill

Relationsstatus: Dating

Den konservativa parlamentsledamoten för Mid-Bedfordshire, Nadine Dorries, räknar med att Westminster har visat sig vara en fantastisk träningsplats för hennes tid som den första politiker som någonsin varit med i I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!

Westminster är en djungel, förklarar den 55-årige politiker. Spel, taktik, strategier. I Westminster uppnår du allt genom att rösta. Detta är detsamma. Parallellerna är enorma.

Som en av landets mest uttalade kvinnliga parlamentsledamöter säger Nadine, som valdes 2005, att det faktum att hon har fått lära sig att överleva i Underhuset kommer att innebära att hon kommer att kunna tillämpa samma tekniker som lever i det vilda.

Hon medger: Politik är en mycket svår och hård värld. Ingen inser det förrän de kommer dit och det tar en viss front, särskilt som kvinna, för att överleva det. Alla har olika tekniker i Westminster. Vissa människor stänger av, vissa håller sig för sig själva och alla har en annan teknik. Detta blir en till. Jag arbetar i en djungel.

Hon säger att hon har varit för upptagen med sitt jobb för att utforma sin egen spelplan innan hon går in i djungeln. Jag har inte ens hunnit se serien, säger hon leende. Så jag har definitivt ingen spelplan. Jag vill bara vara mig själv.

När Nadine försvarar sitt beslut att stoppa jobbet som politiker och missar viktiga lokalval så att hon kan få chansen att äta testiklar i en Bushtucker -rättegång eller övervinna sin egen fobi för råttor och möss, tror Nadine att det är perfekt att gå i djungeln att bevisa att politiker är 'normala'.

Jag är den första politiker som fortsätter I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! förklarar Nadine.

Många människor röstar inte och om de kan se att jag är en vanlig mamma som kommer från en fattig bakgrund och som inte gick på en snygg skola, kanske de tror att de kan vara politiker också. Kanske kommer de att lita mer på oss.

Jag vet att det kommer att bli en motreaktion som jag går på den här showen, men jag vill påpeka att jag aldrig tidigare har tagit en vecka bort under parlamentarisk tid medan många andra parlamentsledamöter har gjort det.

Innan hon flög ut till Australien berättade Nadine inte för några av sina politiker, men hon räknar med att ledaren för hennes parti och premiärministern David Cameron kommer att bli ”lättad” över att hon är borta.

Jag är en tagg i hans sida. Han kommer att bli lättad.

Som en mamma till tre flickor ser Nadine, som arbetade som sjuksköterska, en medicinsk representant och startade ett eget företag innan hon så småningom vände sig till politiken, sin roll i lägret som en moderlig figur, snarare än en argumenterande typ. Jag är en skräpkock och så kommer jag inte laga mat, säger hon och skrattar. Jag är mamma till tre unga vuxna och jag tror att den sidan av mig kommer fram.

Jag kommer inte medvetet att starta ett argument. Men om någon vill ta mig an, kommer jag att klara det

Det enda hon inte kommer att tolerera i djungeln är snobberi. Jag gillar inte arroganta människor som tror att de är födda för att styra, förklarar hon.

Även om hon kommer att tycka att bristen på mat är tuff, säger hon att hon kommer att sakna kaffe fruktansvärt. Jag dricker kaffe hela dagen och även efter två timmar ryckar jag om jag inte har haft något, erkänner hon.

Det kommer att bli riktigt svårt. Jag visste att det inte skulle finnas någon mat, men att upptäcka att det inte finns något te eller kaffe var en chock.

Hon är också mycket besviken över att hon inte kommer att kunna ta reda på vem som är den nya amerikanska presidenten när valen hålls senare denna månad (nov). Jag vet att jag kommer att ryckas för att ta reda på vem som har vunnit, säger hon. Det kommer att skrämma mig att jag inte vet om president Obama har vunnit eller inte.

När det gäller hennes fobi mot möss, råttor och allt som rusar runt, säger Nadine att hon är fast besluten att göra sitt bästa och inte ha ett sammanbrott. Jag var för upptagen innan jag åkte till Australien för att frukta försöken, säger hon. Men jag kommer att försöka att inte bryta ihop. Att ha kamerorna runt hela tiden kommer dock att vara konstigt och jag vet att jag kommer att sakna mina döttrar fruktansvärt. Jag har aldrig varit i kontakt med dem sedan de föddes - och min äldsta är 27!

Så kommer hennes beslut att visas på I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here! var det början på en ny tv -karriär för Nadine? Jag vet verkligen inte, säger hon och skrattar. Jag tänker inte se på framtiden. Jag vill bara se vad som händer ...

Ashley Roberts

(Bild: ITV)

Ålder: 31

Födelsedatum: 14 september 1981

Fobier: slutna utrymmen och gnagare

Saknar några speciella tillfällen: Thanksgiving. Det är en stor semester och min familj träffas alltid för det. Jag är ledsen att jag saknar det.

Saknar mest: Min hund

Drömbil: Kimberly Wyatt eller någon av tjejerna från Pussycat Dolls.

Relationsstatus singel

Hon är den sexiga tidigare medlemmen i Pussycat Dolls och när Ashley Roberts går in i djungeln erkänner hon att hon skulle vara över månen om hon träffade hennes drömmars man under stjärnorna.

Le den 31-åriga sångaren, som slutade i det amerikanska bandet för två år sedan för att driva en solokarriär, tycker att de brittiska männen är otroligt charmiga.

Jag älskar deras accent, säger hon. Brittiska män är väldigt charmiga och om min drömman är i djungeln, låt det vara! Jag är 100 procent singel.

Men sångerskan medger att hon är nervös för att övervinna alla hinder som kommer att kastas mot henne medan hon spelar på I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!

Jag är så nervös för att komma in i djungeln och klara av några av utmaningarna, säger hon. Och det är där jag tänker.

Denna erfarenhet kommer att testa mig på så många sätt. Det kommer att bli väldigt utmanande för mig och det kommer att ta mig ur min komfortzon.

Att erkänna att hon älskar sina bekvämligheter i hemmet som sin säng och sin iPhone, tillägger Ashley: Även om djungeln kommer att testa mig på så många sätt, var jag så upphetsad när jag fick inbjudan. Det kommer att bli en så stor upplevelse.

Att sova med främlingar och äta buggar är inget Ashley ser särskilt fram emot.

Jag gillar inte heller slutna situationer och om jag ser en bugg eller gnagare är min första reaktion att springa åt andra hållet, avslöjar hon. Hundra procent älskar jag min säng. Jag älskar också mina produkter. Jag vet att jag kommer att bli avskalad och jag kommer inte ha den lyxen i djungeln - och så förhoppningsvis kommer jag att lära mig mycket om mig själv.

Hon hoppas att hon kommer att bli en lagspelare runt lägerelden. Jag kommer inte att vara kocken eftersom jag inte lagar mat så bra, säger Ashley. Jag gillar att skratta och jag är definitivt inte den typen av människor som går och startar ett slagsmål.

Förutom att han står inför rättegångarna, fruktar Ashley också att överleva på ris och bönor. Jag är väldigt vanlig när det gäller mat och jag gillar min kyckling och grönsaker, säger hon.

Hunger kommer att bli svårt.

Jag vill inte särskilt gå in i djungeln för att gå ner i vikt eftersom jag är bekväm med hur jag är.

Jag gillar att gå till gymmet hemma och träna.

För att dämpa hennes tristess planerar Ashley att göra lite yoga. Jag springer normalt mycket och därför kommer jag förmodligen att göra lite yoga medan jag är i djungeln, säger hon.

Jag tänker ta lite smink som min lyxartikel om det kommer till att känna mig lite vacker i en ful situation. Jag ska tälta och det här får mig att må lite bättre.

Som en av medlemmarna i Pussycat Dolls är Ashley van vid att uppträda på scen inför tusentals människor. Men hon räknar med att vara i djungeln kommer att bli mycket mer nervskakande. Säger Ashley: Mitt andra hem är scenen och det här kommer att bli mycket svårare.

Men genom att fortsätta I'm A Celebrity hoppas jag att jag kan låta alla veta att jag fortfarande finns.

Jag har inte varit tillbaka i Storbritannien sedan vi turnerade som band och det är riktigt spännande att göra något för Storbritannien igen. Jag håller på att släppa lite ny musik och en video.

Hon håller fortfarande regelbunden kontakt med Kimberly Wyatt och Melody Thornton från Pussycat Dolls. Jag vet mycket om vad som händer i deras liv, säger hon. Nicole och jag skickar mejl då och då, men jag har inte pratat så mycket med henne som några av de andra tjejerna.

Vad hennes familj tycker om att Ashley pågår I'm A Celebrity, medger hon att de gav en blandad reaktion. Hon avslöjar: Min mamma var mycket av åsikten 'rätt, låt oss hjälpa till att förbereda dig, det kommer att bli bra' medan min pappa var som 'du kommer inte att hantera det här!' De vet att jag är inställd på mina vägar.

Ashley vågar inte ens fresta ödet genom att undra om hon kunde gå därifrån och vinna föreställningen, fortsätter Ashley: Självklart skulle vinsten vara pricken över i: et, men jag vill bara gå in med ett öppet sinne. Jag hoppas att folk gillar mig ...

Se Även: