Heartbroken Sophie Ellis-Bextor hyllar när älskade styvfar dör

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Heartbroken Sophie Ellis-Bextor hyllar när älskade styvfar dör



Sophie Ellis-Bextor har hyllat en hjärtskärande hyllning till sin styvfar efter att han dog.



Sångaren, 41, tog sig till Instagram för att berätta för fans att hennes styvpappa John hade avlidit förra veckan och sa att även om det inte var oväntat, var det 'grymt'.



TV -producenten John, som var gift med Sophies mamma, före detta Blue Peter -programledaren Janet Ellis, 64, har förlorat sin kamp med lungcancer i etapp fyra.

Han hade varit en stor del av Sophies liv sedan hon var en liten flicka.

Hon delade en bild av John och skrev: 'Det här är min styvfar, John. Han har varit en stor del av mitt liv sedan jag var liten. Jag kan inte tro att det är sant men han dog förra veckan.



Sophies styvfar John har förlorat sin kamp mot cancer (Bild: Instagram)

”Det var inte oväntat men det var grymt. Ändå är den kärlek han och min mamma skapade runt vår familj och som förblir för evigt. Deras äktenskap var verkligen inspirerande - faktiskt skrev jag Ungt blod om dem. '



Mamma-till-fem tillade: ”Jag känner mig så lyckligt lottad över att ha blivit uppfostrad runt det och att ha blivit uppfostrad av honom också. Han var ärligt talat den vackraste personen. Snäll, bra, rolig, smart, subtil, solid och tydlig ..

'Det kommer alltid vara tråkigt att han inte är här, men jag är tacksam för allt han gjort för oss och för så många glada minnen. Kärlek är det mäktigaste av allt och den överlever allt. Xxx '

Sophie hyllade (Bild: S Meddle/ITV/REX)

Tidigare Blue Peter -programledaren Janet Ellis med dottern Sophie Ellis Bextor

John var gift med Sophies mamma, före detta Blue Peter -programledaren Janet Ellis (Bild: Getty)

Janet och John, som var tidigare verkställande direktör för TV-produktionsföretaget Sunset+Vine, knöt knuten 1988 efter att hennes ettåriga äktenskap gick sönder med Sophies pappa, Robin Bextor, 66.

De gifte sig 1977, två år innan de välkomnade Sophie.

John överlever också av parets två andra barn, Jackson, 33, och Martha, 29.

I april sade Sophie att hon skulle isoleras med sin man, The Feeling Richard Jones, och deras barn Sonny, 16, Kit, 11, Ray, sju, Jesse, fyra och Mickey, 18 månader.

bästa bryggkamera under 200 £
Sophie Ellis-Bextor

En ung Sophie med sin mamma Janet (Bild: Clive Limpkin /Daily Mail /REX)

De tog beslutet att gå i isolering innan Storbritanniens coronavirus -lockdown började eftersom de inte ville riskera att göra John sjuk under hans cancerstrid.

Janet talade om sin mans behandling på Lorraine och sa att den hade avbrutits under pandemin.

Hon sa: 'Min man lever med cancer, så hans behandling avbryts för tillfället. Han har en underbar läkare som kommer att få honom behandlingen när han kan. '

Se Även: