Danniella Westbrook kommer att möta Jeremy Kyle på GMB för första gången sedan han erkände att han tog kokain med 'när hon föder'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Danniella Westbrook kommer att möta Jeremy Kyle nästa vecka för första gången sedan han gjorde en chock -bekännelse av kokain på hans show.



Den tidigare EastEnders -skådespelerskan återbesökte de mörka dagarna av drogmissbruk som nästan dödade henne för en tv -intervju i december 2012.



En tårfylld Danniella chockade nationen efter att ha erkänt att hon tog fem gram kokain om dagen medan hon var gravid med sin son Kai - till och med tog en kö i förlossningsrummet när han föddes.



Nu kommer hon att stå ansikte mot ansikte med Jeremy Kyle på Good Morning Britain när hon talar uppriktigt om hennes senaste återhämtning, rehab och hennes livsförändrande operation.

quique sanchez flores fru

Danniella kommer att möta ansikte mot ansikte med Jeremy Kyle på GMB (Bild: Rex -funktioner)

Jezza har fyllt på för Piers Morgan (Bild: ITV)



43-åringen flög till Polen tidigare i år för att gå under kniven för att reparera några av de skador hon har utstått i ansiktet.

nicole scherzinger rosmarin elikolani

Det antas att hon genomgick sex timmars operation för att stoppa ansiktet kollapsar och enligt uppgift hade ytterligare åtta timmars ingrepp för att skapa en ny käke med ben från hennes skalle.



Återföreningen, som kommer att äga rum på måndag, tillkännagavs under annonspausen för GMB idag.

Tillkännagivaren sa: 'När Danniella Westbrook träffade Jeremy Kyle chockade hennes avslöjanden nationen. Nu återförenades de på Good Morning Britain, hon talar uppriktigt om hennes senaste återhämtning och rehab och avslöjar resultaten av en livsförändrande operation.

Daniella Westbrook på The Jeremy Kyle Show

Bekännelse: Daniella Westbrook på The Jeremy Kyle Show (Bild: Ric Lowe)

postkontor läggs ner

Danniella avslöjade sin smärta på en kändisutgåva av ITV1: s The Jeremy Kyle Show 2012.

På den tiden, Sam Mitchell -skådespelerskan, vars kokainmissbruk var så illa att det förstörde septum i näsan, erkände att hon tog fem gram kokain om dagen medan hon var gravid med sitt första barn.

Chockerande sa hon när hon befann sig i förlossningsrummet och föde honom, hon bad folk där inne att lämna - så att hon kunde ta en rad och erkänna 'jag var i ett fruktansvärt tillstånd'.

Efter att barnet Kai föddes fortsatte hon att ta koks och mindes en fruktansvärd situation när han var tvungen att rädda henne.

'Jag fick en kokainkramp och min treårige son försökte stoppa en Mars Bar i munnen och försökte få mig att komma runt.'

Daniella Westbrook på The Jeremy Kyle Show

Danniella gick sönder när hon erkände att hon skämdes över sig själv

Danniella kommer att berätta allt i en annan uppriktig intervju (Bild: Splash News)

I ett tal med Jeremy 2012, sa Danielle att hon insåg att hon kunde ha dödat Kai och till och med bett socialtjänsten att ta av honom.

'Jag vill bara slå in honom i bomullsull. Jag är väldigt ärlig mot mina barn. Min son har sett vad droger har gjort mot mig och säger att han aldrig kommer att ta droger. Berättade Danielle för Jeremy.

avlägsen mccann nose job

Men hon erkände också att hon ramlade av vagnen igen och började dricka igen under en fyra månaders splittring från den tidigare maken Kevin Jenkins.

Hon sa: Jag var verkligen nere. Jag gick till en psykiatrisk läkare och jag sa att jag var riktigt, riktigt sjuk och jag hade börjat dricka.

* Daniella Westbrook kommer att visas på Good Morning Britain på måndag från kl. 06.00

Se Även: