Vilken kanal är Manchester United vs Liverpool på? Uppstartstid, TV och detaljer om livestream

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Manchester United välkomnar Liverpool till Old Trafford i Premier League på torsdag för ett möte med två engelska jättar.



Matchen omarrangerades från söndagen den 2 maj efter att protester mot Glazer vid Theatre of Dreams eskalerade och ett antal av publiken slog igenom säkerheten och in på planen.



Det gjorde att det stora mötet skjuts upp och pressades in i schemat.



lucy davis på kontoret

En kraftigt roterad Red Devils värd Leicester City på tisdag kväll, laget som Jurgen Klopp och Co. jagar efter fjärde plats.

Liverpool har fyra matcher kvar när de försöker sluta på Champions League -platserna, även om de för närvarande är på väg att tävla i Europa League nästa säsong.

Det finns inga färska skador för Redmen, som fortfarande kommer att vara utan mittbackstrion Virgil van Dijk, Joe Gomez och Joel Matip.



Här är all information du behöver inför nordvästderbyt.

Klopp leder sina röda till Old Trafford på torsdagskvällen

Klopp leder sina röda till Old Trafford på torsdagskvällen (Bild: PA)



Vilken tid är Manchester United mot Liverpool?

Kick-off är klockan 20.15 på torsdagen i en av två Premier League-matcher, efter Aston Villa och Evertons match klockan 18.00.

Manchester United vs Liverpool TV -kanal och livestream

Torsdagens spel kommer att visas av Sky Sports.

ufc main event tid uk

Matchens täckning börjar klockan 20.00 på deras Main Event- och Premier League -kanaler. De med prenumerationer kan strömma spelet via Sky Go.

vad är trädgårdsskatt

Vilken form är lagen i?

Sidorna möttes senast i toppflyget på Anfield i januari och spelade oavgjort 0-0.

Sedan dess har United fortsatt sin solida säsong - om än efter Manchester City - men Liverpool har bara plockat 23 poäng från 48 möjliga.

Lagen möttes också sju dagar senare i början av året för en FA-cup i fjärde omgången på Old Trafford. The Red Devils vann med 3-2 tack vare en sen Bruno Fernandes frispark som skickade ut Redmen.

Efter detta kommer Liverpool att resa till redan nedflyttade West Bromwich Albion på söndag, medan United välkomnar Fulham nästa tisdag - med supportrar inne på stadion.

Registrera dig till NEWSAM Football -e -postmeddelandet här för de senaste nyheterna och överför skvaller.

Se Även: