5 anledningar till att Cristiano Ronaldo är redo att ansluta sig igen till Man Utd när rykten om återkomst dyker upp

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Cristiano Ronaldo har länge kopplats till en övergång till Manchester United.



Men det verkar som om rykten före sommaren är starkare än de någonsin har varit.



Ronaldo kom till Man United 2003 och tillbringade sex säsonger på Old Trafford och vann Ballon d & apos; Or, tre Premier League -titlar och Champions League.



Han lämnade Man United för Real Madrid 2009 där han fortsatte vinna troféer, innan han satte papper på papper med Juventus 2018.

freddie mercury sista bilden

Enligt de senaste rapporterna från Italien har Manchester United tagit kontakt med Ronaldos agent Jorge Mendes över en sensationell återkomst från Old Trafford.

Här tittar vi på fem skäl till varför överföringen kan ske.



Cristiano Ronaldo har länge kopplats till en övergång till Manchester United

Cristiano Ronaldo har länge kopplats till en övergång till Manchester United (Bild: UEFA via Getty Images)

Läs mer



European Super League tillkännagivande fallout
SUPER LEAGUE LIVE: Reaktion och nedfall Chelsea drar sig ur ESL Ed Woodward avgår från Man Utd Man City drar sig ur Super League

Trubbel i paradiset

När Ronaldo skrev på för Juventus var det för att vinna Champions League med en tredje klubb.

The Old Lady nådde finalen 2017 men blev slagen av Ronaldos Real Madrid.

Det fanns en känsla av att en särskild värvning skulle kunna göra hela skillnaden, och Ronaldo skulle vara den mannen - spelaren som fick den europeiska kronan.

Ronaldo har enligt uppgift tröttnat på Juventus & apos; misslyckanden

Ronaldo har enligt uppgift tröttnat på Juventus & apos; misslyckanden (Bild: REUTERS)

Men saker och ting har inte fungerat för Juventus eller Ronaldo under hans två säsonger i klubben, där Juventus bara har nått åttondelsfinalen under de senaste två säsongerna.

Som ett resultat sägs Ronaldo tröttna på misslyckandena i Turin och leta efter en flyktväg i sommar trots att han har ett år kvar på sitt Juventus -kontrakt.

Man United har råd med honom

Ronaldo skulle inte ha någon enorm överföringsavgift dessa dagar.

När allt kommer omkring är portugisen nu 36 år och har bara ett år kvar av sitt kontrakt i Italien.

robotkvinna till salu

Men hans löner skulle vara astronomiska - en rapporterad 520 000 pund i veckan - vilket betyder att det bara finns några klubbar som har råd med honom.

Real Madrids president Florentino Perez fick nyligen frågan om Los Blancos överväger att ta fram backen till Bernabeu för ett sista hurra.

Ole Gunnar Solskjaers Man United har råd med Ronaldos enorma löner

Ole Gunnar Solskjaers Man United har råd med Ronaldos enorma löner (Bild: Manchester United via Getty Imag)

Men Perez utesluter en överföring som äger rum.

Han sa till El Chiringuito: 'Cristiano Ronaldo kommer inte tillbaka till Real Madrid. Det är inte meningsfullt, han har ett kontrakt med Juventus. Jag älskar honom mycket, han har gett oss mycket.

Detta ger Ronaldo begränsade alternativ om han inte väljer att lämna kontinenten för ett lag i Asien eller Amerika.

United kunde nästan sträcka sig för att lägga till portugiserna i lönesumman, men rapporter i Italien tyder på att de kanske inte behöver bryta banken, med påståenden att Ronaldo skulle vara villig att ta ned en lönesänkning.

En ny frontman behövs

Manchester United har några strålande anfallare i Marcus Rashford, Mason Greenwood och Anthony Martial.

Men trion är fortfarande relativt unga och har gynnats enormt av att ha den erfarna chefen för Edinson Cavani i omklädningsrummet på Old Trafford den här säsongen.

jag gillar inte min vuxna dotter

Uruguayan har visat upp sin excellens varje vecka sedan han kom till United på fri fot från Paris Saint-Germain, med sin rörelse i boxen hyllad efter varje match.

Att ha honom runt får det bästa av alla anfallsspelare i klubben, men hans pappa har föreslagit att han kommer att lämna i slutet av säsongen efter bara ett år i United.

Edinson Cavani har kopplats till avfarten Old Trafford

Edinson Cavani har kopplats till avfarten Old Trafford

Cavanis pappa hävdar att han inte är nöjd på Old Trafford och mer än troligt kommer att flytta hem till Sydamerika för att avsluta sin karriär med ett lag i Argentina.

Skulle detta hända kommer ett stort hål att dyka upp i Uniteds attack, och Ronaldo skulle vara den perfekta kandidaten för att fylla den.

När portugisen spelade för United första gången var han en kantspelare, men de senaste åren har han utvecklats till den perfekta mittfältaren - den ultimata räven i boxen.

Hans erfarenhet skulle fortsätta Cavanis arbete på United och hjälpa till att få ut det bästa av Greenwood och co. för framtiden.

Super League ursäkt

Manchester Uniteds ägare The Glazers upprörde fans i veckan när det meddelades att klubben skulle anmäla sig till European Super League.

Det kontroversiella beslutet möttes av enhällig motreaktion från fans, som krävde att de röda djävlarna skulle vända på sitt beslut.

United böjde sig så småningom för trycket och 48 timmar efter beskedet bekräftade de att de skulle backa.

Manchester Uniteds ägare The Glazers upprörde fansen den här veckan

Manchester Uniteds ägare The Glazers upprörde fansen den här veckan (Bild: Actionbilder via Reuters)

Joel Glazer utfärdade en ursäkt till supportrarna som svar.

Fansen är nöjda med klubbens beslut att sluta i Super League, men de är inte nöjda med att det var något som man kom överens om i första hand - speciellt eftersom supportrar inte var informerade i förväg.

Det kommer att dröja länge om någonsin förhållandet mellan The Glazers och fansen är läkt, och ägarna kan känna att signering Ronaldo kan göra något för att kompensera för supportrarna.

Skrivet i stjärnorna

Ronaldo har ständigt tappat tips genom åren om att han en dag skulle vilja återvända till United.

Det skulle vara den ultimata sagan och en som portugiserna till synes skulle vara alltför glada att skriva.

År 2014 erkände Ronaldo att han inte kunde utesluta att återvända till Old Trafford en dag och sa: 'Vissa spelare har jag fortfarande kontakt med för när jag var där skapade jag en bra relation med alla, inte bara spelarna, all personal runt omkring.

Ronaldo kom till Manchester United hela 2003

Ronaldo kom till Manchester United hela 2003 (Bild: Manchester United/Getty Images)

'Och ​​det var som min andra familj där också, så jag kommer inte att glömma att människorna behandlar mig väl. Jag kommer inte att glömma. Jag älskar Manchester, för att vara tillbaka, jag vet aldrig, man vet aldrig.

'Självklart är jag glad i Real Madrid, det är mitt hem, det är min klubb men Manchester behandlar mig otroligt så vi vet aldrig.'

I en annan intervju samma år tillade han: 'Jag älskar Manchester. Det vet alla. Manchester är i mitt hjärta. Supporterna är fantastiska och jag önskar att jag kan komma tillbaka en dag.

Tre år senare 2017 meddelade Ronaldo: 'Ingenting är omöjligt', när han tillfrågades om en möjlig återkomst.

jack och dani älskar ön
Det vore något av en saga om Ronaldo återvände till Old Trafford

Det vore något av en saga om Ronaldo återvände till Old Trafford (Bild: )

Ungefär samtidigt berömde han också United -fansen för att de inte tjatade på honom, till skillnad från Real Madrids supportrar.

'Jag gillar det inte och det är inte normalt att de visslar dig på din egen stadion. Jag tycker bara inte om det, säger Ronaldo. 'Det är inte korrekt. Och när du är på en svår löpning, det är då du behöver extra stöd utifrån inte mindre. Ibland har vi inte det.

- Jag tillbringade många år i Manchester United och det hände mig aldrig. Inte ens en gång. Kanske är England ett fall ifrån varandra - mentaliteten är annorlunda.

Se Även: