I'm A Celeb tittarna slår på Andrew Maxwell efter att han har varit inblandad i en tredje rad

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Irländska komikern Andrew Maxwell utlöste ytterligare en serie med & apos; löjliga & apos; rader under kvällens avsnitt av I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here!



Ex On The Beach -berättaren, 44, har blivit en av de berömda kontroversiella karaktärerna i serien, med många tittare som slog stjärnan efter att han blev inblandad i sitt tredje argument under sin tid Down Under.



Komikern Andrew har nu argumenterat med andra campmats tvålstjärna Jacqueline Jossa, före detta fotbollsspelaren Ian Wright och rugbyhunken James Haskell.



Tittare på sociala medier har utsett stjärnan för att 'avveckla människor' och skapa 'drama'.

Allt började på torsdagens avsnitt när Andrews fjädrar var rufsiga efter att Jacqueline Jossa vägrade gå till djungelfängelset.

I & apos; a A Celebrity campmate Andrew Maxwell befann sig i ännu en verbal sparringmatch denna kväll när spänningarna steg i lägret efter hans tredje tvist

I & apos; a A Celebrity campmate Andrew Maxwell befann sig i ännu en verbal sparringmatch denna kväll när spänningarna steg i lägret efter hans tredje tvist (Bild: ITV/REX/Shutterstock)



Irländska komikern Andrew Maxwell utlöste ytterligare en serie med & apos; löjliga & apos; rader under kvällens avsnitt av I & apos; m A Celebrity

Irländska komikern Andrew Maxwell utlöste ytterligare en serie med & apos; löjliga & apos; rader under kvällens avsnitt av I & apos; m A Celebrity (Bild: ITV/REX)

Andrew ifrågasatte hennes beslut att eliminera sig själv från omröstningen och svepte mot tvålstjärnan, 27, för att hon inte var en del av laget.



Han verkade inte imponerad av Jacqueline försök att undvika utmaningen och sa: 'Jag tror att det måste vara alla i, jag tycker inte att det är rättvist att räkna ut sig själv.'

Andrew kom igen i kväll med både lägerkungen James Haskell och Arsenal fotbollslegenden Ian Wright.

Saker och ting blev allvarligt spända under kvällens avsnitt när Ian och Andrew hamnade i ett bråk om vem som hade prioritet i utmaningen med grillat middag.

Komikern Andrew har nu argumenterat med kamraterna Jacqueline Jossa, Ian Wright och James Haskell

Komikern Andrew har nu argumenterat med kamraterna Jacqueline Jossa, Ian Wright och James Haskell (Bild: ITV/REX)

gemma collins och arg
Saker och ting blev allvarligt spända när Ian och Andrew hamnade i ett bråk om vem som hade prioritet i utmaningen med grillat middag

Saker och ting blev allvarligt spända när Ian och Andrew hamnade i ett bråk om vem som hade prioritet i utmaningen med grillat middag (Bild: ITV/REX)

Komikern anklagade Ian, 56, för att peka ut honom och skällde: 'Du fortsätter att skrika på mig.'

Tidigare fotbollsspelaren Ian tittade på honom och sa: Vem skriker, när ropade jag ?, som Andrew svarade: 'Just då.'

Ian argumenterade tillbaka: 'Jag pratade inte ens med dig, vad sa jag?'

När han frågade vad han förmodligen hade sagt, svarade Andrew: 'Jag kommer inte ihåg, jag är trött' innan han stormade iväg.

Komikern mötte också mot England rugbylegend och nyvalda lägerledare James när lägret röstade på svaret på en fråga som kan ge dem en godbit efter en framgångsrik Dingo Dollar -utmaning.

Komikern mötte också James när lägret röstade om svaret på en utmaning från Dingo Dollar

Komikern mötte också James när lägret röstade om svaret på en utmaning från Dingo Dollar (Bild: ITV/REX)

När Kate Garraway och Roman Kemp presenterades ett val mellan saltade nötter och gelébönor i Outback Shack, fick resten av lägret en fråga som skulle vinna dem en av de två.

James efterlyste händerna för var och en, och lägret gick för 79%, trots att Andrew insisterade: 'Det är inte alla som räcker upp händerna.'

Vid den tidpunkten kastade Andrew en ny sura och stönade: 'Det är lika sjamboliskt som någonsin. Vi får inte choklad.

Efter Andrews tredje rad tog tittarna hemma till sociala medier för att dela med sig av sina åsikter, med många som smällde lägerkamraten för sina regelbundna utbrott.

Allt började på torsdagens avsnitt när Andrews fjädrar rufsade efter att Jacqueline Jossa vägrade gå i fängelset

Allt började på torsdagens avsnitt när Andrews fjädrar rufsade efter att Jacqueline Jossa vägrade gå i fängelset (Bild: ITV/REX)

En användare skrev: 'Få Andrew ur djungeln, han använder trötthet som en ursäkt för att vara en jävla och gör ständigt små grävningar och orsakar fientlighet i lägret.'

En annan skrev: 'Officiellt hatar Andrew. Avvecklar människor så att de blir arga på honom och får sedan en kram 2 sekunder senare. '

Medan en tredje argumenterade: 'Andrew on I'm a kändis är ett absolut verktyg Ian Wright vad ropade jag på dig Andrew jag kommer inte ihåg nu att jag ska bli upprörd.'

En annan delade: 'Vad är det för fel på den här Andrew -killen! Skapar alltid drama och ber om ursäkt! '

Medan andra berömde Andrew för att vara ärlig och 'be om ursäkt' när han har fel.

En tittare stod upp för komikern och skrev: 'Den mest realistiska där inne. Ja, han kan vara lite orimlig men åtminstone håller han till sina misstag och ber om ursäkt.

En annan tillade: 'Andrew kan ha haft fel, men han får sin egen åsikt.'

Allt blev lite för mycket för Andrew under kvällens avsnitt efter att han bröt ut i tårar och hotade att gå ut

Allt blev lite för mycket för Andrew under kvällens avsnitt efter att han bröt ut i tårar och hotade att gå ut (Bild: ITV/REX)

Han erkände att han hade

Han erkände att han hade 'träffat en vägg' när han blev 'överväldigad' av djungellivet (Bild: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Allt blev lite för mycket för Andrew under kvällens avsnitt efter att han bröt ut i tårar och hotade att gå ut.

Han erkände att han hade 'träffat en vägg' när han blev 'överväldigad' av djungellivet.

Detta kommer bara några dagar efter att Andrew började chocka på kamelkött och räddades av sina kamrater.

mick hennessy nettovärde

Komikern fick kamelkött i halsen och fick honom att kämpa för att andas.

Kate Garraway och Andy Whyment rusade över för att hjälpa till att kvävas Andrew när han satt på knä och försökte få upp maten.

När de slog honom i ryggen, hjälpte de honom att spotta ut det innan han såg upp mot himlen.

*I & apos; m A Celebrity är tillbaka i morgon kväll kl 21.00 på ITV.

Se Även: