Gemma Collins och Args viktminskning 'drev dem tillbaka i armarna på sina ex'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Gemma Collins och James & apos; Arg & apos; Argents senaste hälsospark sägs ha skickat dem tillbaka i famnen på sina ex.



Medan GC har reviderat hennes kost och tränat, genomgick Arg en magoperation efter att ha tippat vågen 27 och fått en varning från läkare om att han skulle kunna dö om han inte gick ner i vikt.



Sedan de hittade ett nytt liv verkar de på/av TOWIE -stjärnorna ha vuxit ifrån varandra och närmare andra ex.



Arg, 33, ryktas växa 'extremt nära' till sin barndoms älskling Lydia Bright, 30, som han dejtade innan de hittade berömmelse på ITVBe reality show.

Gemma och Rami - bilden här 2013 - har setts mysa på en mysig middag tillsammans nyligen

Gemma och Rami - bilden här 2013 - har setts mysa på en mysig middag tillsammans nyligen (Bild: Photofab/REX/Shutterstock)

Och under tiden rapporteras Gemma, 40, att ha varit i hemlighet med sin fästman Rami Hawash, så länge som sex månader trots rapporter om att hon och Arg hade blivit 'oskiljaktiga' efter deras bittra splittring förra året.



black friday 2020 uk datum

En källa berättade Närmare tidningen: 'Gemma har pratat med Rami i några månader, men hade fortfarande hållit fast vid hoppet om att hon och Arg kunde arbeta. Det är bara under de senaste veckorna när det blev klart att det inte händer att hon förföljde något mer med Rami.

'Hur smärtsamt det än är, är hon och Arg över. Han förödmjukade henne med sin gyllande hyllning till Lydia - det var väckarklockan hon behövde för att äntligen kunna fortsätta. '



Arg säger att han växer nära Lydia igen

Arg säger att han växer nära Lydia igen (Bild: UK Press via Getty Images)

Arg hade talat om att växa närmare Lydia i en intervju bara några dagar innan nyheter om Gemmas nya romantik med Rami dök upp.

Arg hade sagt: 'Jag och Lydia är extremt nära igen - vi har hållit den lågmälda bakom stängda dörrar. Jag är väldigt förtjust i Lydia. Jag har tur att ha henne i mitt liv och att vi ska vara så nära vänner.

Gemma och Rami sågs superförälskade igår i spegelns exklusiva bilder.

Gemma och Arg verkar vara över för gott nu

Gemma och Arg verkar vara över för gott nu (Bild: Dave J Hogan/Getty Images)

Diva Forever -stjärnan sågs plantera en kyss på hennes mans kind när de åt middag tillsammans på Novikov Restaurant and Bar i Londons Mayfair under helgen.

Paret såg supermysigt ut när de gosade ihop, skrattade och flirtade sig igenom sin måltid.

The NEWSAM har kontaktat Gemma och Arg & s representanter för kommentar.

Se Även: