Co-op lanserar ett nytt måltid på 5 £ och det inkluderar Cadburys Double Decker-glass

Co Op Mataffär

Ditt Horoskop För Imorgon

Det är tillbaka! Och bättre än någonsin



Co -ops £ 5 frysmåltid är välkända bland fyndjägare, men det här kan vara vår favorit än, eftersom det innehåller ingen mindre än Cadbury nya - och seriöst drömmande utseende - Double Decker glass.



Den här veckan innehåller Co-op's £ 5 fryst måltidsaffär en påse med sydstekta kycklingremsor, två Dr Oetker-pizzor (en salami och en mozzarella), ett stort paket med 750 g lättkryddade potatisbitar och för pudding, en 480 ml tub av Cadbury Double Decker-glass, som bara träffade Co-op-hyllor för första gången idag.



Om du inte redan är övertygad om drömmarnas högtid kan du vara det när du hör det ursprungliga priset, med exakt samma stora märkesbutik som vanligtvis ger dig 11,45 £ i Co-op, vilket betyder att du kommer att spara £ 6,45 totalt.

Skaffa allt detta för en femman

Den enda nackdelen med drömmar är att det inte är tillåtet att byta ut, vilket betyder att Co-op-grenen du är i måste ha varenda sak i paketaffären tillgänglig i sina frysar för att du ska kunna komma in för en femma . Och eftersom vi är ett sådant fynd tror vi att det kommer att bli stor efterfrågan på just detta erbjudande.



Lyckligtvis finns det fortfarande gott om tid att få erbjudandet, efter att endast ha säljs idag (13 februari) och håller på till den 5 mars.

Det här ser otroligt ut



Perfekt för en fredagskväll - eller fynd alla hjärtans middag - om du inte klarar allt kan du alltid lägga en pizza i frysen till nästa vecka.

Showens stjärna - Cadbury & s Double Decker -glass - är komplett med en seg nougatkärna, nougatglass med krispiga bitar och den obligatoriska chokladglassen utspridd med chokladbitar.

Så det är ingen överraskning att shoppare har blivit galen över det nya tillskottet från Cadbury efter det upptäckt i Asda tidigare i veckan.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Läs mer

Hur man sparar pengar i snabbköpet
Mataffärer med stormarknad Bästa vinaffärer i snabbköpet Bästa lojalitetssystem för stormarknader Hur man hittar en bra affär

Se Även: