Vem är James Middleton? Survival Of The Fittest-stjärnan och I'm A Celebrity-vinnare Georgia 'Toff' Toffolos ex-pojkvän

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

James Middleton byter West London mot Sydafrikanska Savannah när han tävlar i ITV2: s nya realityshow - Survival Of The Fittest.



24-åringen från Fulham är ex-pojkvän för årets I & apos; m A A Celebrity-vinnare Georgia & apos; Toff & apos; Toffolo.



Sportmediechefen splittrades med Made In Chelsea -stjärnan bara några veckor innan hon kom in i djungeln.



James förväxlas ofta med Kate Middletons bror, som delar samma namn, vilket ofta leder till viss besvikelse.

Här är allt du behöver veta om James:

Vad är ditt anspråk på berömmelse?



James Middleton ger sig iväg till Sydafrika (Bild: ITV Picture Desk)

bästa stället att köpa renoverade bärbara datorer uk



Min ex-flickvän som nu är Drottningen av djungeln, Georgia ‘Toff’ Toffolo. Hon var med i ett reality -tv -program, Made in Chelsea, och vann sedan I'm A A Celebrity ... Get Me Out of Here! förra året. Förutom det, på grund av mitt namn, förvirrar många människor mig med Kate Middletons bror! Länge trodde folk att jag var hertiginnan av Cambridge bror ... Jag skulle ringa restauranger och säga mitt namn och de skulle ge mig det bästa bordet och sedan bli besvikna när jag kom.

Läs mer

Survival Of The Fittest 2018
Survival Of The Fittest full cast Vem är Georgie Clarke? Vem är Callum Pardoe? Vem är Jenny West?

Vad är din unika försäljningsargument?

Min karisma och personlighet. Jag är en mycket utåtriktad kille, jag trivs bra med alla, jag är väldigt lättsam och har inte många fiender. Jag är alltid mycket positiv med människor och har goda vänskap.

Vad överklagar Survival of the Fittest för dig?

För det första, det konkurrensmässiga elementet i det, jag är en mycket konkurrenskraftig person. För det andra älskar jag Sydafrika jag har åkt under de senaste tio åren av mitt liv så jag känner att det är ett andra hem för mig. Det har en väldigt speciell plats i mitt hjärta.

Vem tror du är det starkaste könet och varför?

Toff och James splittrades innan hon gick i djungeln (Bild: Instagram)

Män är det starkare könet främst på grund av den fysiska fördelen som killar har framför tjejer. Om några utmaningar innebär tunga lyft tror jag att killar är bättre på det. Med detta sagt tror jag att när det gäller mentala utmaningar tror jag att tjejerna kan göra det bättre eftersom de vanligtvis är bättre organiserade och de kan vara lite mer hänsynslösa.

Och varför tycker du att pojkarna borde vinna Survival of the Fittest?

Pojkarna borde vinna eftersom vi kommer att bli ett bättre lag! Om du har det fysiska elementet är det en enorm fördel och mentalt, även om vi kan utmanas av tjejerna, är det något som vi som grupp kan arbeta och förbättra och förhoppningsvis finns det några killar i laget som är intelligenta liksom stora och starka.

Vad är din hemliga styrka som gör att du är bra för denna könstrid?

Min yttersta styrka är min smidighet. Jag är ganska stark och jag kan lyfta saker bra, men många starka killar kan inte röra sig snabbt och de är inte så smidiga där som jag är smidig och atletisk och snabb också. Jag spelade massor av rugby som växte upp till en hög nivå-jag spelade för London Wasps, London Irish, Harlequins, premiärlag i deras akademier från 13-18 års ålder. Sedan gick jag till universitetet, vann en cup på Twickenham så jag har spelat det mycket.

Har du några svagheter som du vill dölja under showen?

De träffades igen efter att hon var på Celebs Go Dating (Bild: Instagram)

På det hela taget tror jag att jag är ganska bra, men min svaghet är antingen trånga utrymmen eller att vara under vatten för länge. Jag älskar att simma men jag gillar det när mitt huvud är över vattnet!

Är du öppen för kärlek eller kommer du att undvika fienden?

Jag är öppen för kärlek, definitivt. Jag tror inte att någon kille om de ser en snygg tjej som de fortsätter med och tvärtom kommer att tacka nej, trots omständigheterna. Som sagt, de kommer att vara fienden så jag måste gå försiktigt.

Vad är din normala typ?

Min normala typ av tjej är vanligtvis blond, det är min historia, kortare än jag, med en fin kropp, lite atletisk ... men det största för mig är bara en ond personlighet. Någon som är rolig och utåtriktad och inte tar sig själv på alltför stort allvar.

Hur skulle du beskriva dig själv och hur skulle dina kompisar beskriva dig?

Hon medger att hon tappat självförtroendet och vill få tillbaka det (Bild: Instagram)

Jag är rolig och utåtriktad, jag är charmig och en gentleman, jag är ganska traditionell. Jag är också väldigt konkurrenskraftig. Mina kompisar skulle beskriva mig som fräck, lojal och ibland lite egoistisk. Lojalitet kommer definitivt att ligga i framkant för mig i serien. Som sagt, det kommer att bli intressant när du kastar fienden i mixen eftersom jag är benägen att vara mindre lojal mot killarna när det gäller tjejer.

numerologi nummer 1212 betydelse

Vilken typ av flicka och pojke skulle vara din mardröm i The Lodge?

Jag gillar inte dyrbara tjejer som inte fastnar i. Jag gillar inte tjejer som lutar sig tillbaka och är försiktiga med håret. Som kille är arrogans för mig ett stort nej. Det finns ingen anledning för någon att vara arrogant, det kan hindra lagmoralen om du har killar som tycker att de är bättre än de andra.

Hur hoppas du att de andra kommer att se ut?

Jag hoppas att tjejerna kommer att vara snygga men också avslappnade och roliga. Samma sak med killarna, tävlingselementet är viktigt för mig och att killarna i mitt lag vill vinna men jag vill att alla ska gå vidare också.

Vad är din största rädsla för att bo i The Lodge?

Tjejerna kommer att tävla mot pojkarna (Bild: ITV Picture Desk)

Min största rädsla är om jag faller pladask för en tjej och jag har knutit starka band med killarna eftersom jag tror att det blir svårt att bestämma vad jag ska göra. För det andra, att inte fortsätta med någon eller att kollidera med någon.

Du kommer att bo i The Lodge i Sydafrika - var är den mest exotiska platsen du någonsin har varit?

Jag har varit på safari i Sydafrika tidigare. Jag skulle dock säga att Barbados också var ganska exotisk. Jag brukade åka dit mycket när jag var yngre. Thailand också!

Vad lockar dig mest med Survival of the Fittest?

Det tävlingsmässiga inslaget av Girls versus Boys. Jag är också väldigt upphetsad över möjligheten att träffa en tjej där inne och må bra.

Datum eller kompisar?

Kompisar. Det är min avsikt. Verkligheten kan vara annorlunda ...

* Survival of the Fittest startar söndagen den 11 februari klockan 21.00 på ITV2

Se Även: