X Factor's Honey G nu - gay avslöjande, chock karriär förändring och dramatisk viktminskning

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det var klart att Honey G var avsedd för storhet från det ögonblick hon klev på X Factor -scenen med massiva nyanser och en metallisk träningsdräkt och skanderade: 'When you say Honey, I say G.'



Domarna & apos; käkar träffade golvet när rapparen från London lanserade sin nu legendariska version av Missy Elliots Work It 2016.



En ficka med hårda hatare reagerade på hennes & apos; nyhetshandling & apos; etikett genom att lansera en petition för att få henne att sparka iväg från ITV -talangprogrammet. Men Honey G - det riktiga namnet Anne Gilford - fick det sista skrattet.



Inte bara kom hon på femte plats, utan hon tecknade också ett avtal med showen svengali Simon Cowells skivbolag Syco för utgivningen av sin debutsingel, The Honey G Show.

Honey G poserar i en metallisk träningsdräkt och nyanser

Honey G var en omedelbar hit på The X Factor (Bild: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Ack, världen var inte redo för vad hon hade att erbjuda och den 39-åriga spåret haltade in i det brittiska singellistan vid 149, vilket innebar en snabb nedgång från Syco.



Inte en som tog det liggande, hon slog tillbaka genom att lansera sin egen etikett, Ho to the O Music, som en plattform för hennes nästa erbjudanden, Hit You With the Honey G och Riding Hot with the Babes 2017.

Och i juli kom hon också ut som gay och avslöjade att hon letade efter rätt kvinna att slå sig ner och få barn med.



Honey G sa att hon inte hade varit redo att prata om sin sexualitet under X Factor

Honey G sa att hon inte hade varit redo att prata om sin sexualitet under X Factor (Bild: Syco/Thames/Dymond)

När hon diskuterade tidpunkten för hennes tillkännagivande sa hon till The Sun att hon inte kände sig redo & apos; att diskutera hennes sexualitet med världen under hennes X Factor -dagar.

everton vs liverpool kanal

Vid min allra första audition frågade Simon mig om jag hade en pojkvän. Jag sa nej och att jag var singel, sa hon.

Att vara ny i musikindustrin och vara med i The X Factor, jag tror att jag bara var lite blyg och lite bevakad. Jag var också lite orolig för vad folk skulle tycka.

Jag var bara lite orolig för att människor kanske var homofoba. Jag var inte redo att komma ut till allmänheten vid den tidpunkten.

Tyvärr, i oktober 2018 stannade Honey G: s ambitioner och stjärnan var i desperat behov av lite kalla, hårda pengar.

I ett försök att betala räkningarna och ta med en del & apos; struktur & apos; för sitt liv, släppte hon sina streetwear och nyanser och köpte sig en smart kostym för att ta ett jobb som fastighetsmäklare för en exklusiv byrå i norra London.

Honey G bär smarta kläder

Honey G blev lämplig och startade för att gå med i vardagen (Bild: Kanal 5)

Men att sälja hus i St John's Wood visade sig vara en kulturskock & apos; för både stjärnan och hennes arbetsgivare, som hon säger krävde att hon skulle välja mellan hiphop och jobbet.

Enligt Honey G fruktade de den & apos; negativa pressen & apos; kan skada företagets rykte.

- Min chef hade berättat för mig att han förväntade mig att jag skulle ge upp min musikkarriär, vilket jag uppenbarligen inte är beredd att göra, säger hon till The Sun.

'Det är synd och jag känner att de slösat bort all min tid. De borde ha gjort sin forskning innan de anställde mig så att de visste vad de gick in på.

Honey G modellerar ett naturligt utseende med tumlande lockar och inga solglasögon

Honey G har inte låtit knockbacks sätta henne ur spel

'Alla som skulle överväga att anställa någon som har en profil som jag borde verkligen tänka på vad de gör och vad deras avsikter är innan de registrerar dem till företaget. Det finns fördelar med att arbeta med en kändis. '

Vid den tiden hävdade hon att hon hade tjänat en hel massa mer pengar på musik än 9 till 5 i alla fall och kom tillbaka för att göra det hon gör bäst.

Hennes singel Jerk IT släpptes i september 2019 och hon höll bara biljettkonserter på YouTube i lockdown. Hon har också spelat in en ny singel, Waiting for Your Love, och en spännande het video att följa med.

Men den kanske största förändringen har varit i stjärnans utseende.

Efter att ha anmält sig till triathlons och 10 km löpningar, reviderade stjärnan hennes livsstil och minskade tre klädstorlekar i processen.

Honey G ser smal ut i löparutrustning när hon fullbordar en triathlon

Honey G har tappat tre klädstorlekar

Hon tappade två stenar och tappade från en storlek 16/18 till en storlek 12 tack vare en kombination av yoga, löpning och spinning, och fick först en smak för fitness när en vän också badade i öppet vatten.

'Jag älskade att buzzövningen gav mig, så jag anmälde mig till ett triathlon. Det kändes som en absolut spänning att pressa min kropp så hårt. Jag gör rejäl konditionsträning som att springa, snurra och cykla, och det har helt förändrat min kroppsform, sa Honey nyligen till tidningen Closer.

Och hon har också gett sin kost en radikal omprövning av sin kost, som gör upp med feta takeaways till förmån för fiberfylld godhet.

Hon fortsatte: Tidigare skadade jag min kropp genom att äta för mycket och äta mycket socker. Jag hade för många takeaways och stora portioner och insåg inte skadan som gjorde.

Jag håller mig nu fri från vitt bröd och ris, och istället får jag friska kolhydrater som multigrain eller rågbröd. Jag dricker inte alkohol hemma eller köper kex eller choklad. Om jag tycker om något sött, kommer jag att ha en proteinbar, som kan ha en touch av choklad. Jag får min fix på det sättet.

Se Även: