Aldi påsk 2019 öppettider: När är Aldi öppet på helgdag måndag?

Aldi

Ditt Horoskop För Imorgon

Ta reda på när Aldi öppnar på påskmåndag(Bild: Fotograf: Brendon Thorne/Bloomberg via Getty Images)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Påsken är nästan över och om du har ont om mat, kommer du förmodligen att diskutera om du behöver gå till butikerna.



Om det går snabbt att komma till din närmaste Aldi -stormarknad, är det lämpligt att kontrollera butikens öppettider innan du ger dig ut.

Budgetkedjan uppmanar kunder att dubbelkolla detaljer för din lokala online på www.aldi.co.uk - eller så kan du läsa vidare nedan för mer information.

Aldi är välkänt för sitt omfattande utbud av exklusiva specialköp och billiga föremål, och har massor av påskspecialiteter att ta med innan de försvinner, inklusive kaninörsmusslor (85p för 4-pack) och rabarber och vaniljsås (1,09 £ för 4-pack).



Det finns också en rad konstiga och underbara påskägg som erbjuds, inklusive det gigantiska strutsägget för £ 14,99 som är gjord av vit choklad blandat med karamelsockerpulver.

Påskmåndagens öppettider

Måndag 22 april: Alla brittiska butiker har öppet från 08:00 till 20:00



Aldi har blivit en populär armatur i Storbritannien under de senaste fyra åren och är nu den femte största kedjan bakom de fyra stora.

Men om du undrar hur den prisbelönta kedjan kan hålla priserna så låga, läs igenom dessa 12 Aldi insiderhemligheter och kolla in dessa tips nedan.

Spara på din stormarknadsräkning

Kvinna staplar hyllor i stormarknad

1. Få betalt för att handla

Cashback webbplatser gillar TopCashback eller quidco kommer att erbjuda dig pengar att handla via dem online. Sajterna är gratis och säkra att använda - och om du är en ny medlem kan du verkligen skörda frukterna.

De fungerar genom remisser. Om du besöker en butik och betalar via en av deras webbplatser kommer återförsäljaren att betala dem som en belöning, och därefter kommer de att betala en nedskärning av den betalningen.

Det är enkelt att registrera sig - allt du behöver göra är att ange grundläggande detaljer för att skapa ett konto. När du väl är inne kommer du att kunna börja shoppa - undvik att logga ut från ditt konto eftersom webbplatsen kommer att behöva spåra din betalning.

2. Be om kuponger

Om det finns ett specialerbjudande i en stormarknad men varan är slut, kan du be i butikens kundtjänst om en kupong som erbjuder dig antingen en liknande produkt till samma pris eller en kupong för att dra nytta av erbjudandet vid ett senare tillfälle datum när det finns i lager igen.

Detta är inget du har rätt till, men be snyggt, och i de flesta fall kommer du inte att bli nekad.

3. Köp reducerade artiklar

När produkterna närmar sig sitt utgångsdatum börjar stormarknaderna stoppa kostnaderna i ett försök att få tillbaka så mycket de kan innan varan tas ut från hyllan. Det här är goda nyheter för konsumenten, eftersom det betyder att du kommer att kunna få tag på dagligvaror för en bråkdel av kostnaderna - vi har sett bröd ner till 10 p tidigare.

Detta är dock lättare sagt än gjort. Varje butik har sin reducerade timme - en period på dagen då de kommer att skura hyllorna efter produkter som närmar sig hållbarhet och minska kostnaden - vanligtvis runt 17-19 - och många kunder kommer att veta om det, så förbered dig på att vara snabb .

Kom ihåg att om varor är nära deras säljdatum, kan du bara lägga dem i frysen för senare användning.

4. Köp egna varumärkesgrunder

Det finns vissa skåpartiklar som bara inte smakar samma sak som ett eget märke, till exempel Heinz bakade bönor. Men å andra sidan finns det många grunder som du KAN byta till och spara utan att ens märka skillnaden.

Dessa inkluderar köksrulle, salt, socker, hackade tomater och de flesta rengörings- eller hushållsprodukter.

5. Använd lojalitetsbelöningar

Lojalitetsprogram är utformade för att belöna vanliga kunder och få dem att komma tillbaka för mer. Detta uppnås ofta genom exklusiva erbjudanden, rabattkoder, kuponger och utbetalningar när du har samlat ett visst belopp. Var dock inte för lojal - eftersom du kommer att missa erbjudanden någon annanstans.

Du kan samla poäng när du köper i butik, som du kan använda som rabatt på ditt nästa köp. Observera att lojalitetsprogram inte ersätter en bra affär och kommer inte att spara pengar om du går tillbaka till affären utan att shoppa först.

6. Låt dig inte luras av rabatter

Så frestande som dessa kan se ut, är inte alla & fynd & apos; är så bra som de verkar. Titta närmare, så hittar du erbjudanden som & apos; 2 för £ 2 & apos; på artiklar som kostar bara 95p styck. Låt dig inte luras av sådant knep - gör alltid din matte.

Läs mer

Insider shopping hemligheter
TK Maxx Waitrose Aldi Tesco

Se Även: