Detta järnvägskort ger dig 1/3 av resor oavsett din ålder - men det finns en fångst

Tågbiljetter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tågpriser

Slå den gamla tågresan - och du behöver inte längre vara rädd för att fylla 26(Bild: PA)



Varje 16-25-åring kommer att känna till den rädsla som följer med att fylla 26 år och behöva byta in ditt tio år gamla järnvägskort för HELA priser-tills du fyller 60, det vill säga.



vad hände med michael schumacher

Om du närmar dig slutet av linjen för en 1/3 av resa, finns det många sätt att fortfarande hitta billiga tågbiljetter och sänka priset på resor - och ett hack är genom ett Network Railcard - som du kan använda för alla åldrar.



För de få som fortfarande har ett år kvar till den smärtsamma övergången - köp eller förnya ditt pass dagen innan din 26 -årsdag och du kommer att lagligt få ett extra år - vilket gör det till ett 16-26 järnvägskort.

I ytterligare tre år måste du planera längre fram och förnya ditt kort dagen före din 24 -årsdag, vilket kommer att förlänga utgångsdatumet till dagen före din 27 -årsdag.

Läs mer



Billiga tåg- och bussresetips
Hur man sparar på buss- och tågresor Virgin Trains bokar hemligheter Billiga tågpriser Railcard -hack måste du veta

Läs mer: Virgin Trains, Trainline, Megabus och fler erbjudanden den här säsongen

Vad är ett nätverkskort?



Det är ett alternativt rabattkort för Network Rail som ger dig 1/3 av de flesta resorna i Network Rail -område - det kan också spara pengar på resor i och runt London.

Kortet kan användas över hela London till Cambridge, Margate, Dover, Hastings, majoriteten av sydkusten och delar av Worcestershire och Exeter.

Om du reser till en stor brittisk stad kan du använda rabatten till närmaste Network Rail -hållplats och sedan köpa en fullprisbiljett för resten av din resa.

Network Railcard kostar £ 30 och är giltigt i 12 månader - det finns ingen åldersbegränsning.

Den extra fördelen är att upp till tre vuxna som reser med dig också kan lösa in 1/3 av deras biljettpris. Dessutom kan du få 60% rabatt på priser för upp till fyra barn (i åldern 5 till 15 år).

Det finns dock en fångst - Network Railcard kan inte användas före kl 10 måndag till fredag, till skillnad från ett vanligt järnvägskort som kan användas dygnet runt - om du inte reser med Virgin Trains. På vardagar finns det också en lägsta utgift på £ 13 per vuxen, eller £ 1 per barn.

Du kan registrera dig eller läsa mer om kortet på Network-railcard.co.uk .

Läs mer: 5 pengarbesparande restips för studenter

Fler tåg- och busserbjudanden för att sänka dina kostnader under 2016

12% rabatt på ett 16-25 Railcard

Om du är student och vill investera i ett järnvägskort kan du få 12% rabatt på ett ettårskort genom att registrera dig med ditt NUS. Du kan göra detta genom att klicka här.

Vanligtvis £ 30, ger ett 16-25 Railcard dig 1/3 av alla tågresor i England och Irland.

Trainline: upp till 43% rabatt i förväg

Thetrainline.com hävdar att det kan spara upp till 43% på biljettpriser i hela landet, om det bokas upp till 12 veckor tidigt, inklusive snabba tåg till Storbritanniens största städer - Birmingham, Manchester Liverpool, Sheffield, Leeds och Edinburgh.

fifa 19 webbapp lanseringsdatum

Vi gjorde en jämförelse för att ta reda på exakt hur mycket du kan spara, du kan se besparingarna efter stad här.

Hur mycket gör thetrainline.com betala vid leverans?

Du kan hämta dina biljetter från din lokala station två timmar efter köpet för fri . Kom ihåg att ta med dig ditt betalkort och bokningsreferens. För mer information se från vilka stationer kan jag hämta mina biljetter? .

Mobilbiljetter är gratis via appen på iPhone-, Android-, Blackberry- och Nokia -enheter. Du kan också skriva ut dina egna biljetter gratis.

Förstklassig leverans är £ 1 på biljetter som beställts före 15:00 kommer att skickas samma dag. Leverans nästa dag är £ 7,50.

Virgin Trains: Upp till 20% rabatt på gruppbiljetter

Jungfru

(Bild: Getty)

Om du är den & apos; utsedda bokaren & apos; för en grupp på 3-9 personer kan du spara upp till 20% rabatt på utvalda förskottspriser via Virgin Trains .

Spårkort är inte giltiga på den här affären - men kollektivt kan besparingen fungera ännu bättre.

amy barns bebis namn

Boka din resa på Virgin Trains biljett erbjudande sida här , för att se specialrabatterade förskottspriser för din grupp.

  1. Grupp-e rabatt är endast tillgänglig på förskottsbiljetter som köps online på Virgintrains.co.uk/tickets-offers/group-travel .

  2. Platser måste bokas senast 23:59 en dag före resan och i mån av tillgång.

  3. En rabatt på 20% på utvalda förskottspriser gäller för alla vuxna och barnpassagerare.

Läs mer: Detta hacka av Virgin Trains kan ge dig en retur från London till Birmingham för £ 15

East Midlands Trains bästa biljettsökare: returpriser från £ 15

East Midlands tåg & apos; Med Best Fare Finder kan du få en billig biljett till London, Skegness, Norwich, Peterborough Nottingham och Liverpool året runt - men du måste boka 12 veckor tidigt.

Företaget verkar i hela England - med fem snabba tåg som reser till och från London Kings Cross varje timme 7 dagar i veckan.

Ta en titt på regionala tjänster nedan, för att boka eller ta reda på mer besök den officiella East Midlands Trains webbplats .

  • Liverpool till Norwich via Manchester, Sheffield, Nottingham, Grantham, Peterborough och Ely

  • Matlock till Derby och Nottingham

  • Nottingham till Worksop via Mansfield

  • Derby till Crewe via Stoke-On-Trent

  • Peterborough till Doncaster via Lincoln

  • Nottingham till Skegness via Grantham

  • Cleethorpes till Leicester via Lincoln och Nottingham

£ 2 barn & apos; biljetter med Southern Railway

Upp till fyra barn i åldern 5-15 år kan resa Off-Peak för £ 2 varje väg, i sällskap av en vuxen med en giltig biljett på Södra järnvägen .

Denna affär gäller hela året och är tillgänglig på resor över hela Södra nätverket om din resa börjar eller slutar utanför London zoner 1-9 .

Om du köper dina vuxen- och barnbiljetter samtidigt kan du köpa båda biljetterna online, i en biljettautomat eller på ett biljettkontor.

Ska jag investera i ett järnvägskort?

Om du är 16-25, över 60 eller har ett två tillsammans-kort kan du spara 1/3 extra på din resa.

Spårkort kostar cirka £ 30 och medlemskapet varar ett år. Det är giltigt på alla järnvägsresor, förutom högtidstider för Virgin Trains.

Om du reser ofta kan du få tillbaka dina pengar på bara en resa - särskilt om du reser långväga. Du kan ta reda på om järnvägskort på www.railcard.co.uk .

Kom på rätt e -postlistor

För de bästa erbjudandena och försäljningen som de meddelats är det värt att lägga till din e -postadress på de relevanta webbplatserna & apos; e -postlista. Se vårt urval av de bästa järnvägsleverantörerna nedan:

För fler tips för att spara på din pendling, se vår sida om hur du får billiga tågbiljetter. Vi har också avslöjat ett smygande hack för att ge dig en retur till Birmingham för under £ 15 i vår Virgin Trains -guide.

Se Även: