Louis Tomlinson: One Direction -stjärnans hemliga familj hoppas kunna läka sprickan

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Louis Tomlinsons pappa Troy Austin(Bild: Sunday NEWSAM)



One Direction -stjärnan Louis Tomlinson har en främmande familj som är desperata efter att vara en del av hans liv.



Hjärtstapparens pappa och halvsyster grät när de såg Louis uppträda på scenen för första gången i veckan ... efter att ha köpt sina egna biljetter till hans konsert.



Troy Austin har för första gången talat om sin stolthet över sin sons uppgång till berömmelse och framgångar med det topplistade pojkbandet.

Han sa att Louis syster Georgia, 14, var ett stort One Direction-fan och blev överväldigad när hon tittade på sin bror i utsålda spelningar på onsdagen.

Troy, 44, tappade kontakten med sin son när han separerade med Louis mamma Johanna, 40, när Louis var två.



Han såg honom senast för två år sedan när Louis kontaktade honom för att berätta att han medverkade på X Factor.

Troys dotter Georgia dyrkar Louis och bandet och trots att hon är hans halvsyster har hon träffat Louis, 21, bara tre gånger.



Troy sa: Att se Louis på den scenen var fantastiskt. Han är i det största bandet i världen och jag är världens stoltaste pappa. Jag hoppas bara att han vet det.

Byggnadsarbetaren Troy tog Georgien till turnén i Nottingham. Han sa att han inte kunde ta ögonen från sin son under den två timmar långa showen och trodde att Georgia skulle skrika sig hes.

gratis costco-medlemskap uk

De hade hoppats att gå backstage efteråt för en återförening men fick veta att bandet måste rusa iväg.

Troy sa: Det var synd att vi inte kunde se Louis och berätta för honom hur briljant han var. Men jag vet att han och resten av grabbarna har fullt upp. Georgia var rensad-hon är trots allt hans halvsyster.

Jag har inte varit där under större delen av hans liv, så jag förstår att jag inte är en av hans huvudprioriteringar.

Han vet att vi var i mängden och nu vill jag berätta för honom vad det betydde för mig att se honom där uppe. Jag grät hinkar.

xbox series x releasedatum i Storbritannien

Jag tyckte att de bästa konserterna jag någonsin varit på var U2 och The Waterboys, men inte längre.

Våra exklusiva bilder visar att Louis badades som bebis och le sött två år gammal - när han fortfarande var en del av Troys liv.

Halvsystern: Georgia är besatt av sin bror (Bild: Sunday NEWSAM)

Han ses också med Georgien när paret återförenades efter att Louis fick kontakt med sin pappa. Jag och hans mamma som splittrades när han var så ung var inte någons fel ... jag vet att det var svårt för honom.

Att se vad han gjort med sitt liv gör mig så glad. Jag vet att folk kommer att tro att jag bara är intresserad av att vara en del av hans liv igen eftersom han är rik och känd. Men det handlar inte om det.

Jag är hans pappa. Vi är kött och blod och inget kan förändra det. Jag är så stolt över honom att jag kan spricka.

Naturligtvis skulle jag älska att se honom igen och ha ett ordentligt förhållande till honom. Vilken pappa skulle inte? Men det är upp till honom. Jag vill att han ska veta att jag tycker att han är fantastisk - och att Georgia är hans största fan.

Troy sa att Georgia hade riktats mot Twitter av arga One Direction -fans som säger att hon bara är intresserad av Louis eftersom han är med i bandet. Hon är en tonårsflicka och hennes bror är i hennes favoritband. Naturligtvis vill hon berätta för världen och vill vara en del av hans liv.

Hon skrek och grät som alla tjejer på onsdagen ... det var tråkigt att tro att ingen som satt omkring oss visste att hon var Louis syster. Hon avgudar honom. Allt hon vill är att vara en riktig syster för honom.

Georgia träffade Louis när hon var sju och han var 14. Johanna och Louis hade flyttat tillbaka till Doncaster från Bournemouth, där de hade bott med Louis ’styvfar Mark Tomlinson i nio år.

Troy sa: Jag hade inte sett honom på den tiden men vi hade chattar i telefonen. När han flyttade till Bournemouth gjorde avståndet det svårt att hålla kontakten. Jag gillar inte att erkänna det, men jag antar att vi drev isär. Kanske borde jag ha lagt större ansträngningar för att hålla kontakten men jag antar att livet inte alltid fungerar som du vill.

Att se Louis igen och presentera honom för Georgien var ett känslomässigt ögonblick för familjen.

De visste båda att de hade ett halvsyskon men det var fortfarande ganska grej att se dem träffas. De var båda blyga. Louis var en självmedveten tonåring så var lite besvärlig med det.

Trots att de bodde i samma stad igen, höll Troy och Louis inte kontakten.

Troy sa: Jag skulle hålla mig uppdaterad om vad han gjorde från sin mamma och morfar. Men vi fick alla nya liv.

För två år sedan dök Louis upp på X Factor och One Direction bildades.

Några dagar innan ringde hans mamma ut ur det blå och sa att Louis ville träffa mig. Han var så vuxen. Förra gången jag såg honom var han en pojke. Nu var han en stilig ung man.

Hans sätt var oklanderligt. Jag blev upprörd över hur han hade blivit. Jag sa till Johanna att han var en kredit för henne. Han förklarade att han hade provspelat för The X Factor och att han hade blivit en grupp av Simon Cowell. Han sa att han inte ville att jag skulle få reda på det bara genom att se honom på TV.

Jag visste att han hade varit i ett band när han var i skolan och att han höll på att uppträda. Jag tror att han får det från min nan, hans farfar. Hon dog 2001, 86 år gammal, men sjöng fortfarande i sin lokala pub ända till slutet. Hon var en född underhållare.

Troy försökte prata med Louis flera gånger under serien men Johanna och seriens producenter var skyddande och hans mobilnummer ändrades ständigt.

Jag var tvungen att titta på långt håll. När showen slutade och bandet tog fart var det otroligt. Varje gång jag öppnade ett papper eller slog på TV: n var de där. Jag berättade för den udda personen att jag var Louis pappa men höll det mest för mig själv. Jag ville inte se ut som om jag hoppade på vagnen.

Georgia var galen om bandet från början. Hon gick på X Factor Live Tour med sin moster. Louis visste att hon skulle stå på första raden. Han pekade ut henne och sträckte ut handen och rörde vid hennes hand en sekund eller två. Det gjorde henne till ett år.

Troy hjälper nu till att driva ett litet hotell med sin bror Dean och fotografier av Louis och One Direction hänger på väggarna.

Troy pekade på en och sa: Det var £ 250 på eBay. Våra gäster tycker att det är fantastiskt att jag är Louis pappa. Jag älskar honom i bitar ... Jag hoppas bara att han vet det.

999 ängelnummer betydelse

- TROY fick inte betalt för den här intervjun. En donation har gjorts för hans räkning till Bluebell Wood -barncancerorganisationen.

Louis Tomlinsons bästa stunder Visa galleri

Se Även: