Morrisons 19-deliga Big Daddy-frukost kostar nu £ 5 för fars dag

Morrisons

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi trodde inte att Big Daddy -frukosten kunde bli bättre(Bild: Morrisons)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



De säger att vägen till en mans hjärta går genom magen, och om det är sant måste du ta en tur till ett Morrisons -kafé denna farsdag.



Eftersom stormarknaden & rdquo; s gigantiska & quot; Big Daddy Breakfast & amp;

Den 19-delade frukosten innehåller, i stort sett allt, med hungriga friterade fans som lägger sig i tre rashes av brittisk bacon, tre brittiska fläskkorvar, tre hash browns, två halva skivor stekt bröd, två stekt ägg, två halva tomater, två svarta puddingar, bakade bönor och skivade champinjoner.

Den enda rabatten kommer att slå alla Morrisons kaféer runt om i Storbritannien söndagen den 16 juni 2019, så fler pappor än någonsin kan fira den stora dagen med mästarnas frukost.



Vi tror inte ens vår pappa skulle kunna avsluta denna måltid (Bild: Morrisons)

Medan affären endast gäller en dag, serveras frukosten fram till 15.00, och du kan söka för att se var din lokala butik är på Morrisons webbplats.



Monstermåltiden, som ursprungligen lanserades den här gången förra året, har kallats för den mest prisvärda snabbköpsfrukosten på marknaden och slog ut rivaliserande stora stormarknadskedjor Tesco , Asda och Sainsbury & s.

Titta på storleken på den jämfört med vanligt (Bild: Morrisons)

Om du skulle laga det själv skulle summan för nio artiklar komma till 8,64 £, om du skulle köpa den billigaste versionen av varje på Morrisons, och inte inkludera olja, smör, ketchup eller andra kryddor.

Den korgen innehåller 6 stycken svartpudding för £ 1 , 8 utslag av bacon för 1,95 kr , 8 korv för 1,65 kr , en påse på 750 g hash browns för £ 1 , 6 ägg för 80p , en burk med bakade bönor för 30p , 6 tomater för 68p , en låda med svamp för 90p och en bit bröd för 36p.

Dessutom, om du får det från kaféet, finns det ingen diskning ...

Läs mer

Fars dag 2019
När är Fars dag 2019 Bästa gåvaidéer för fars dag DIY Faders dagspresenter Bästa billiga farsdagspresenterna under £ 30

Se Även: