Hur får man Costco -medlemskap i ett år med GRATIS kuponger och mat för 33,60 £

Costco Wholesale Corporation

Ditt Horoskop För Imorgon

Bli medlem via Groupon och spara en vacker slant



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om du är ett fan av bulkinköp av dagligvaror och hushållsartiklar är chansen stor att du har upplevt glädjen med grossisthandel.



USA: s export Costco har blivit ett populärt val bland kunder i Storbritannien, särskilt de med större familjer som vill fylla sina skåp med en stram budget.

Men för att handla hos kedjan, som nu har 28 butiker runt om i landet, behöver du ett medlemskort. Kostnaden för årsavgifter varierar från £ 26,40 för handelskunder till £ 33,60 för ett individuellt medlemskap.

Dock örnögda hotukdeals.com shoppare har upptäckt otroligt mycket groupon.co.uk som ger dig medlemskap OCH en gratis kupong på 10 £ på lagret, två hela höns, 48-pack AA-batterier och morotskaka och 20 £ rabatt på en butik på 200 £ online utan extra kostnad.



Ta några gratis kycklingar i affären (Bild: Liverpool Echo WS)

Det är en ganska anständig besparing eftersom paketet med kuponger och freebies är värt 37,74 £, vilket innebär att kunderna kan spara sig hela 53 procent rabatt.



För att lösa in besparingarna köp kupongen på groupon.co.uk , gå sedan in i din närmaste Costco -butik senast den 31 maj 2019 för att aktivera ditt medlemskap. När de väl har registrerats kommer kunderna att få sin kostnadsfria Costco -kupong.

Medlemskap är tillgängligt för personer som är anställda inom en rad olika yrken, inklusive lokala myndigheter, statstjänst, finans, medicin. Anställda på vissa godkända företag kan också ansöka - men du måste kontrollera behörigheten genom att ringa Costcos kundtjänst (01923 830477).

Costco lanserar nya erbjudanden varje vecka

Vad ingår i affären?

  • Medlemskapet inkluderar också ett gratis 12-månaders make eller inhemsk partner kort
  • Gratis Kirkland Signature morotstårta
  • Gratis Kirkland Signature färsk hel kyckling tvillingpaket
  • Gratis Kirkland Signature 48 AA -batterier
  • 20 £ rabatt när du spenderar 200 £ eller mer på www.costco.co.uk

Se Även: