Riverdale säsong 4 Storbritanniens utgivningsdatum, cast, plot, spin-off, framtid med Netflix

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: THE CW)



paw patrull adventskalender

Den senaste säsongen på Riverdale gick igenom några stora förändringar på och utanför set.



Netflix tonårsdrama fick de viktigaste plotlinjerna i Gargoyle King och Black Hood att komma till ett jordskärande slut men gården förblev en tagg i sidan av våra tonåringar.



Om det inte var nog greps Hermione för att ha försökt döda Hiram och Betty och Jugs bror Chris dök upp.

Slutligen föreslog chocken framåt att Jug är i stor fara i kommande avsnitt.

Tyvärr kommer den nya säsongen av Riverdale inte att innehålla den sena stora Luke Perry då Fred Andrews kommer att skrivas ut ur serien efter skådespelarens tragiska död.



Här är allt vi vet om den nya säsongen.

Utgivningsdatum för Riverdale säsong 4 i Storbritannien

(Bild: CW)



Riverdale släpps på Netflix UK den 10 oktober 2019 kl 08.00 GMT .

Detta är dagen efter premiären i USA den 9 oktober 2019 på The CW.

Riverdale säsong 4 cast

KJ Apa som Archie Andrews

(Bild: CW)

Den ledande tonåringen ser ut att ha en ny start men problem väntar naturligtvis.

Lili Reinhart som Betty Cooper

Betty avslutade säsongen efter att ha förlorat sin familj, men kommer hon att få tillbaka sin mamma och syster?

(Bild: CW)

Camila Mendes som Veronica Lodge

Kommer Ronnie att vända sig till Archie igen när familjen Lodge är i oordning?

Cole Sprouse som Jughead Jones

Den mössälskande detektiven saknades från flash-forward, är han i fara?

Marisol Nichols som Hermione Lodge

Veronicas mamma står inför fängelse för att hon planerat att mörda maken Hiram.

Madelaine Petsch som Cheryl Blossom

Efter att äntligen ha släppt Jason, kommer Cheryl att utrota sina demoner angående den onda mamman Penelope?

Girl Amick som Alice Cooper

Efter att ha avslöjats som undercover med The Farm, vart tog Alice vägen med dem? Och hur nära är hon sonen Charles?

Markera Consuelos som Hiram Lodge

Trots sina egna juridiska problem vill Hiram hämnas på hustrun Hermione.

Casey Cott som Kevin Keller

Betty bästa vän vände på henne förra säsongen och gick med på The Farm, men de lämnade honom ensam i slutet av säsongen. Var nästa för Kevin?

Skeet Ulrich som FP Jones

Han är sheriff nu, men kan FP behålla sin nyfunne son Charles i veckan och få Alice tillbaka?

Charles Melton som Reggie Mantle

Archies vän blev hans kärleksrival för Veronica, kan han tävla med det röda huvudet.

Riverdale -paret Cheryl och Toni. (Bild: CW)

Vanessa Morgan som Toni Topaz

Cheryls flickvän stöder sin själsfrände mer nästa säsong.

Ashleigh Murray som Josie McCoy

Karaktären spelar också rollen i den nya spin-off-serien Katy Keene.

Den sena och mycket älskade Luke Perry har redan fått sina sista scener sända som Fred Andrews. Karaktären dödades utanför skärmen i en hit and run.

(Bild: CW)

Vi förväntar oss att vi kommer att se de vanliga återkommande karaktärerna göra några framträdanden, tillsammans med det senaste tillskottet Chad Michael Murray som skurk Edgar någonsin .

Också, Wyatt Nash kommer tillbaka som Charles Smith , Betty and Jugs halvbror och FBI-agent kommer också att vara en stor figur i veckan av den nya säsongen.

Slutligen, The Breakfast Club -legenden Molly Ringwald kommer att återuppta sin roll som Archies mamma, Mary Andrews.

Nya Riverdale -karaktärer

Smallville stjärna Sam änkling har anslutit sig till rollistan som Mr Chipping, en ny lärare som är stilig och kreativ och tar Jughead under sin vinge, men snart avslöjar en mörk sida, avslöjar TV -linje.

Det kommer också att finnas en ny rektor på Riverdale High i form av The Fosters -stjärnan Kerr Smith som Mr. Honey , som först visas i avsnitt 2, enligt Mängd , och kommer att kollidera med Cheryl.

Slutligen, Beverley Hills 90210 stjärna Shannon Doherty kommer att dyka upp i en gästroll i premiäravsnittet för att hylla hennes sena vän Luke Perry. Doherty avslöjade nyheten Twitter.

Riverdale säsong 4 tomt

(Bild: Netflix)

Blixten framåt i slutet av den tredje säsongen visade Archie, Betty och Veronica täckta av blod i skogen, brände Jugheads mössa och Betty och krävde att de skulle gå skilda vägar, så att de inte fastnar.

Detta kommer sannolikt att ligga i fokus för den fjärde säsongen, så får vi se två tidslinjer nästa säsong?

Frågan om The Farm ser också ut att fortsätta när Edgar Evernever och hans kult förblir på fri fot, med Alice och Polly i grepp.

Slutligen kommer tillägget av Charles Smith till rollistan att göra vågor och vi förväntar oss att Betty kommer att fångas upp i sin historia ganska mycket.

Riverdale säsong 4 avsnitt

Luke Perry som Fred Andrews och Molly Ringwald som Mary Andrews (Bild: Katie Yu/The CW)

Vi har för närvarande inget antal avsnitt, men vi har våra första titlar i serien, inklusive en hyllning till Luke Perry.

1. DÅLIGT

Ett farväl till Fred Andrews. När bostaden i Riverdale förbereder sig för sin kommande självständighetsdagsparad får Archie ett telefonsamtal som kommer att förändra resten av hans liv för alltid.

2. Fast Times på Riverdale High

Archie uppmuntrar Mad Dog att gå på Riverdale High och gå med i fotbollslaget. Jughead träffar Mr Chipping (gäststjärnan Sam Witwer), som erbjuder honom en plats på en elitskola som heter Stonewall Prep. Veronica är i konflikt när information om hennes engagemang i Hirams gripande läcker till allmänheten. Kevin ansöker om en plats på Blue & Gold för att göra upp med Betty. Cheryl går mot huvudet med Mr. Honey (gäststjärna Kerr Smith), skolans nya rektor.

3. Hunddag eftermiddag

Saker tar en farlig vändning när Betty och Charles (gäststjärna Wyatt Nash) spårar upp Edgar (gäststjärnan Chad Michael Murray) och hans Farmies. Archie och Veronica håller en insamling för biltvätt på Pop för att samla in pengar till gemenskapscentret. På andra håll går Jugheads första dag på Stonewall Prep inte som planerat. Slutligen får Cheryl lära sig en mörk familjehemlighet från Nana Rose.

4. Halloween

När olycksbådande videoband börjar dyka upp på trösklar över Riverdale återvänder snabbt en utbredd rädsla till staden. På Stonewall Prep får Jughead veta om en rad mystiska försvinnanden som har hänt tidigare elever på skolan. Samtidigt spåras Archies plan att skapa ett säkert utrymme för stadens barn när några oönskade besökare kraschar sin Halloween -fest. På andra ställen möter Veronica ansikte mot ansikte med problem, medan Bettys förflutna kommer tillbaka för att förfölja henne. Slutligen, en spökande en Thistlehouse vaggar Cheryl och Toni till deras kärna.

5. Vittne för åtalet

Fångad mellan Hiram och Hermoines dubbla rättegång brottas Veronica med vad framtiden innebär för hennes familj. Archie befinner sig som det oväntade målet för stadens lokala företag. Betty och Kevin går med i Junior FBI Training Program, och Jughead får lite överraskande information om sin familjehistoria.

6. Ärftlig

När Archie kämpar för att hålla kvartersbarnen borta från Dodgers (gäststjärna Juan Riedinger) inflytande vänder han sig till en oväntad allierad för att få hjälp. Jughead avslöjar ett mysterium kring författaren till Baxter Brothers -böckerna, medan Betty konfronterar Charles (gäststjärnan Wyatt Nash) om sitt förflutna. Slutligen hanterar Veronica en stor skakning hemma, och Cheryl och Toni får några oväntade besökare på Thistlehouse.

7. Isstormen

Archies plan att vara värd för en fredlig Thanksgiving -middag på gemenskapscentret blir snabbt urspårad när några oväntade gäster anländer. Strandade vid Stonewall Prep av en isstorm, Jughead och Betty letar efter ledtrådar om ett dödsfall på campus nyligen. På andra håll, medan FP, Alice, Hiram och Hermoine väntar ut stormen tillsammans på Pop, blir Cheryl och Toni fyndiga när de är värd för en middag för Cheryls familj.

8. Under behandling

När invånarna över Riverdale börjar ta emot mer mystiska videoband framför dörren, väntar seniorerna på Riverdale High ivrigt på sina högskolebeslutsbrev. Oroade sig för att stressen kan komma till dem, fru Burble (gäststjärna Gina Torres), skolans vägledare, träffar Betty, Archie, Veronica, Cheryl och Jughead för att diskutera vad som plågar dem.

9. Tangerine

Efter att ha förklarat krig mot Hiram tar Veronica in ett hemligt vapen mot sin far - hennes Abuelita. Archie och FP går ihop för att ta Dodger (gäststjärnan Juan Riedinger) ner för gott, medan Betty och Charles (gäststjärnan Wyatt Nash) undersöker en rad konstiga attacker riktade mot Betty. På andra håll leder Jugheads sökande efter sin morfar, Forsythe Pendleton Jones I (gäststjärnan Timothy Webber) till fler frågor än svar, medan Cheryl slutligen slutar fred med det förflutna som har förföljt henne.

10. Varsity Blues

11. Quiz Show

Riverdale spin-off Katy Keene

Josie sjunger på speakeasy i Riverdale -avsnittet No Exit (Bild: CW)

Den nya spin-off-serien Katy Keene kommer att följa mode-legendariska Katy Keene (Pretty Little Liars-stjärnan Lucy Hale) och Riverdales Josie McCoy när de jagar sina drömmar i New York City.

Serien kommer att införa musik i plotlinjerna och följa uppkomsten, prövningarna och vedermödorna för fyra kämpande artister som är desperata att göra det i rampljuset.

Den nya serien har också Jonny Beauchamp, Julia CHan, Camille Hyde, Lucien Laviscount, Zane Holtz och Katherine LaNasa.

Är du sugen på återkomsten av Riverdale? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Se Även: