Vilken tid lanseras Microsoft Flight Simulator Xbox i Storbritannien?

Microsoft

Ditt Horoskop För Imorgon

Lanseringen av Microsoft Flight Simulator är äntligen här, ett år efter lanseringen av PC -debuten, vilket gör det till en senare version än vanligt.



Men den efterlängtade lanseringen är väl värd att vänta med sin satellit, natursköna bilder och geografiska data som tar dig till skyn i ditt eget plan.



Användare kommer att kunna glida genom himlen som pilot på denna nya simulator och utforska världens omgivning - med spännande platser som London, Island och Manhattan.



Om du har missat att flyga under det senaste året är detta spelet för dig.

Med möjligheten att välja vilken plats som helst att flyga runt, se platser i världen i detta spel som innehåller destinationer som du kanske aldrig har känt eller sett.

världens läskigaste spökhus
Microsoft Flight Simulator

Spelet innehåller över 900 flygplatser (Bild: XBox.com)



Spelet innehåller över 900 flygplatser att flyga från, cirka 188 flygplan och 340 scenerier samt flera uppdragspaket detta spel är perfekt för alla inre piloter.

Microsoft Flight Simulator släpptes på PC för ett år sedan och lanseras nu på Xbox Series X och Xbox Series S idag.



Vilken tid lanseras Microsoft Flight Simulator på Xbox idag?

Den nya Microsoft Flight Simulator kommer att finnas tillgänglig på Xbox Series X och Xbox Series S i Storbritannien klockan 16.00 idag.

Spelare kommer att kunna ladda ner spelet från 16:00 och hoppa direkt in i deras flygning som pilot och starta från valfri flygplats.

murare buller x faktor

Om du befinner dig utanför Storbritannien är det andra släpptider du behöver veta:

Seattle 08.00 (GMT -7)

New York 11.00 (GMT -4)

hur mycket disponibel inkomst ska jag ha

Sao Paulo 12.00 (GMT -3)

Kapstaden 17.00 (GMT +2)

Moskva 18.00 (GMT +3)

Singapore 23.00 (GMT +8)

jennifer aniston brad pitt

Tokyo kl. 12 (GMT +9)

Sydney 1 am (GMT +10)

Wellington 3 am (GMT +12)

Microsoft Flight Simulation

Du kan utforska världen (Bild: XBox.com)

samla ihop dina kompisar för en guinness

Spel har också tagit till Twitter med spänningen i den nya utgåvan för Xbox med ett ordspråk: Jag är glad att ge Microsoft Flight Simulator ett försök '.

En annan tillade: Kan inte vänta med att prova detta !.

Med ytterligare en twittrande: Min första flygning på Microsoft Flight Simulator kommer att vara hemma igen för jag saknar det så jäkla mycket.

Kommer Microsoft Flight Simulator att finnas tillgänglig på Xbox One?

Microsoft Flight Simulator är endast tillgänglig för antingen Xbox Series X och Xbox Series S - men kommer inte att vara tillgänglig för Xbox One ännu.

Men om du är villig att vänta lite längre med att få tag på den här flygsimulatorn kan du så småningom kunna spela den från Xbox One, men det kanske inte är så länge.

Ett inlägg från Microsoft tyder på att en kompatibel version av spelet kan bli tillgänglig för Xbox One men ingenting har bekräftats för vilket datum detta skulle släppas.

Så för nu, bli din helt egen pilot i denna helt nya Microsoft Flight Simulator på antingen PC, Xbox Series X eller Xbox Series S.

Se Även: