Kommer du ihåg Mason Noise? Så här ser den kontroversiella X Factor -stjärnan ut efter att ha blivit mer 'andlig'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Du kommer aldrig tro hur kontroversiell X Factor -stjärnan Mason Noise ser ut nu(Bild: WENN / Manchester Evening News)



Mason Noise fångade X Factor -tittarnas uppmärksamhet redan 2015 med sitt bad boy -beteende.



Han hade ökänt en inkörning med showchefen Simon Cowell och chockade tittarna med sitt dramatiska mikrofonfall.



Men Birmingham -sångaren blev sedan tillfrågad om livefinalen 2015 och slutade på sjunde plats och vann en plats på livestouren.

Tittarna minns honom som att han hade hårt klippt hår och ett snyggt skägg.

Men nu ser han MYCKET annorlunda ut. Han har låtit håret växa ut på huvudet och ansiktet - och har till och med dreadlock -förlängningar.



Mason visade upp sitt nya utseende på Transformers premiär den här veckan (Bild: Lexi Jones / WENN.com)

Det är en del av hans nya 'andliga' livsstil där han mediterar varje dag, för att övervinna en djup depression som han säger att han föll i efter sin flickväns död i en fyrhjulingsolycka, rapporterar Birmingham Mail.



Nu är Mason, 23, tillbaka med en ny singel och skänker alla vinster till välgörenhet för psykisk hälsa SANE.

Han dyker också upp på scenen i hemstaden. Mason sjunger kl Shardfest 2017 , hölls den 29-30 juli i Norman Chamberlain Playing Fields, tillsammans med Boyzlife, Bars and Melody, Scott Mills och 5 After Midnight.

Tidigare servitören Mason från Handsworth säger: Det här är min övergångsperiod. Jag har förlängningar och dreads, jag provar dem.

Jag har förändrats mycket. Jag tror att jag har gjort hela 180 grader om vem jag är som person.

storebror avslutningsfest 2014
Mason Noise

Mason bildade tillbaka 2015 (Bild: PA)

Kolla bröstet ... (Bild: WireImage)

Jag har varit med om upplevelser och haft upp- och nedgångar det senaste året.

Jag har gått på en andlig resa, jag har fått rådgivning och meditation och yoga har verkligen hjälpt mig. Jag gick igenom en andlig insikt.

Och mitt ljud är helt annorlunda.

Mason släpper ny singel Hold Me i början av augusti och åker sedan till Los Angeles i september för att avsluta sin EP.

Han säger: Jag har producerat och skrivit det själv och det är något som ligger mig varmt om hjärtat och det jag har varit med om under det senaste året.

X Factor -stjärnan på Live Tour (Bild: Manchester Evening News)

Jag hade en fruktansvärd sorg. Min flickvän dog i en fyrhjulingsolycka på semester i Turkiet för ett år sedan. Det var hemskt och det förändrade mitt liv.

Det är inget jag har lätt för att prata om.

Det är därför jag kopplade ihop med SANE. Jag hade turen att arbeta igenom det med hjälp men många människor gör det inte - självmordsfrekvensen bland unga män är alldeles för hög.

Jag lärde mig att rensa tankarna, tänka mer rationella tankar och komma i kontakt med mina känslor. Det kräver mycket övning och tålamod. Människor med psykiska problem tenderar att slå sig själva.

Jag är inte religiös men jag kan relatera till buddhismen, det är nog närmast det som fungerar för mig.

Mason Noise uppträder på Six Chair Challenge

Mason uppträder på Six Chair Challenge

Det blev inte så illa för mig att jag hade självmordstankar. Efter det som hände min flickvän uppskattar jag verkligen livet, jag vet att det är väldigt värdefullt.

Mason avslöjade inga fler detaljer om sin flickvän, men tillade: Du kommer aldrig över något sådant men det är bra att jag kan göra det jag älskar, säger Mason.

Musiken hjälper verkligen och ger mig ett utlopp. Ed Sheeran, Adele och alla de bästa låtskrivarna skriver om personliga erfarenheter.

Min nya låt handlar om mina erfarenheter men är fortfarande en popskiva. Det är upplyftande. Stämningen handlar om att vara där för någon.

Mason, det riktiga namnet Mason Binnell, arbetade som servitör hos Miller och Carter i brevlådan innan han provade på X Factor.

Han imponerade med sin Six Chair Challenge-prestation av en mix av The Weeknd, Blackstreet och Justin Timberlake.

Mason Noise (Bild: Syco/Thames/Corbis/Dymond)

Men besväret började när Mason klagade över att han inte fick tillräckligt med sändtid och sa till publiken: Jag har något att säga. Jag uppmanar er alla att filma detta på era telefoner. Med de första auditions jag såg på lördagen hade folk tio minuters platser och jag gick till 47 sekunder.

Simon varnade honom: Du är fem sekunder från att bli kastad från den här scenen.

Oförskräckt fortsatte Mason att vända sig till publiken och sa: Jag gör det här för artister, det här är verkligt. Jag tar tillbaka konsten.

Efter att ha vägrat be om ursäkt för sitt utbrott tappade Mason dramatiskt mikrofonen och gick av scenen. Han hävdade senare att han kastades ut av säkerheten.

Men Nick Grimshaw var fortfarande ett fan och när Tom Bleasby hoppade av bjöd han in Mason att gå med i kategorin Pojkar.

fågelögat krispiga pannkakor

Se Även: