Liam Byrnes ökända ”inga pengar” -meddelande släppt av den vanärade Lib Dem -parlamentsledamoten David Laws

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Liam Byrne

Avslöjad; Liam Byrnes anteckning(Bild: ITV West Country)



kinesiska takeaway kalorier uk

Disgraced Lib Dem MP David Laws attackerades i går kväll efter att ha släppt ett ökänt brev som säger att jag är rädd att det inte finns några pengar dagar innan en ytterligare omgång av utgiftsnedskärningar.



Den tidigare chefssekreteraren för finansministeriet släppte ett foto av ett privat brev, skrivet 2010 av föregångaren Liam Byrne, i ett försök att skämma ut Labour.



Tories har använt brevet för att attackera Labours rekord i regeringen. Men bilden visar att Byrnes brev var felciterat.

Koalitionen hade alltid hävdat att den lyder: Jag är rädd att det inte finns några pengar kvar.

Den nya bilden framkom inför morgondagens utgiftsrunda - när George Osborne presenterar 11,5 miljarder pund nedskärningar 2015.



dani mathers invasiv snap

Labours Tom Harris sa i går kväll: Lagar som avslöjar Liam Byrnes anteckning är som klassens swot som säger till läraren att en klasskamrat äter godis.

Mr Laws tvingades avgå från regeringen efter bara 17 dagar bland avslöjanden som han hade krävt 40 000 pund i kostnader för att betala hyra till sin pojkvän.



Byrne har tidigare angripit beslutet att släppa överlämningsnotan.

duncan norvelle jaga mig

Han sa: Det finns en mycket gammal tradition för dessa anteckningar som går tillbaka till 1930 -talet.

Jag kände mig besviken över att några mycket gamla konventioner hade kastats åt sidan för politisk fördel.

Mr Laws har insisterat: Jag tänkte inte skämma ut Liam, men han lämnade en lapp som uppriktigt sagt sammanfattar just statens tillstånd när han lämnade den som var helt tom på pengar.

Se Även: