Bästa kameror att köpa nu från Canon, Nikon, Sony och mer - pris från 299 £

Kameror

Ditt Horoskop För Imorgon

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



De flesta av oss använder gärna vår smartphones för daglig fotografering, men om du vill ha något lite mer omfattande behöver du en dedikerad kamera.



Den goda nyheten är att en anständig kamera håller dig i ganska många år - men de dåliga nyheterna är att det kan vara svårt att veta var du ska börja.



Antingen kommer du att vilja gå helkropp och hämta en DSLR (Digital Single-Lens Reflex) eller så kommer du att vara nöjd med en mindre pek-och-skjut.

Det riktiga att leta efter är utbytbara linser eftersom dessa ger dig det bästa skottet.

Även om du inte vill fördjupa dig i inställningar som ISO eller vitbalans, har dessa kameror kapabla automatiska inställningar som tar fantastiska bilder.



De kommer också att spela in video också - vilket innebär att de kan dubbla som en fungerande videokamera. Om du vill lägga till tillbehör som externa blixtar, mikrofoner eller stativ kan du snabbt bygga dig ett imponerande fotograferingssats.

Du hittar många bra erbjudanden på Amazon , men det är värt att kolla in några av de andra stora kamerahandlarna som gillar Jessops för tillägg och paketaffärer.



Här är de tio bästa kamerorna vi rekommenderar att kolla in för en mängd olika budgetar.

Bästa kamerorna att köpa 2020

1. Canon EOS-90D

Canon EOS-90D

vad hände med viola beach

Canon EOS 90D är en utmärkt allround-DSLR som har inbyggd Wi-Fi och NFC (närfältskommunikation) vilket innebär att du kan skicka foton direkt till din telefon eller ladda upp dem till ett socialt nätverk.

Bildkvaliteten är utmärkt över hela linjen och den rörliga 3 -tums pekskärmen är mycket användbar - ergonomi har alltid varit en pluspunkt för Canons EOS -kameror. Det finns Canon: s 32,5 MP APS-C-sensor inuti samt en 22,3 x 14,8 mm CMOS-sensor.

Med tanke på att det träffar mellan pris och prestanda, är detta en favorit för alla som letar efter en kompetent DSLR i mellanklass.

Pris: £ 1249, Amazon - köp här nu

2. Nikon D850

Nikon D850 (Bild: Nikon)

D850 är onekligen dyr, men den har allt du behöver för att hålla dig i många år framöver.

Det finns en 45,4 MP fullformatssensor med ett 153-punkts autofokussystem, vilket betyder att den är blixtsnabb och hittar fokus. Det finns en 3,2-tums lutande pekskärm på baksidan och bildkvaliteten är fantastisk oavsett om du fotograferar porträtt eller liggande.

Du kan köpa den med ett 24-120 mm objektiv och sedan lägga till fler linser i din arsenal när din plånbok återhämtar sig från det första utlägget.

Pris: £ 2607,30, Amazon - köp här nu

3. Olympus OM-D E-M10 Mark III

Olympus-OM-D-E-M10-Mark-III (Bild: Olympus)

Den attraktiva Olympus OM-D E-M10 Mark III är en spegellös kamera som är kompakt och lätt. Det kommer dock inte på bekostnad av hållbarhet. Det här är en kamera som du kan sätta i din väska och piska ut med ett ögonblicks varsel.

Den har en elektronisk sökare, en sensor på 16,1 MP och en bildhastighet på 8,6 bps. Om du letar efter en kamera att dubbla som en videokamera, kommer den här att spela in video i 4K-upplösning och har ett 5-axligt stabiliseringssystem.

Allt som sagt, en bra snapper som kommer att se dig bekvämt gå från nybörjare till professionell.

hur gammal är marty wilde

Pris: £ 499, Jessops - köp här nu

Fyra. Sony A7 III

Sony A7 III

Du kanske inte tror det med detta pris, men A7-serien från Sony är ett av de billigare alternativen i sitt sortiment. Det är en bra shooter för allmänna ändamål som har en hel bildruta, 24,2 MP sensor med möjlighet för 4K videoinspelning.

Sony har förbättrat batterikraften den här gången och gett autofokus några justeringar. Ergonomi och hantering är bra och, som du kan förvänta dig, är bildkvaliteten suverän.

Purister kanske föredrar en optisk sökare snarare än den elektroniska som finns här, men allt detta är en bra kamera att hämta inför 2020.

Pris: £ 1749, Jessops - köp här nu

5. FujiFilm X-T30

Fuji X-T20 (Bild: Fujifilm)

Fujifilms X-T30 då är detta ett prisvärt alternativ med massor av super avancerade funktioner, inklusive pekskärm.

Det finns 30 bildrutor per sekund burst-tagningsläge och en APS-C-sensor som också kommer att spela in video i 4K-upplösning.

Vi älskar också den här kameran på grund av den attraktiva metalliska designen och de analoga metallrattarna som du kan använda för att byta läge. Den 3-tums lutande pekskärmen sitter fint bak. Gadget -fans gillar också OLED -sökaren.

En snygg kamera som är värd en plats i valfri fotografpåse.

Pris: £ 899, John Lewis - köp här nu

Läs mer

Kameror
Bästa kompaktkameror för under 300 kr Bästa DSLR -kameror för nybörjare Instax lanserar ny hybrid instant kamera Bästa kamerorna att köpa 2019

6. Panasonic Lumix G80

Panasonic Lumix g80 (Bild: Panasonic)

Denna midranger från Panasonic är en spegellös kamera riktad till användare på instegsnivå som vill ha några funktioner att ta tag i när de förbättrar sin fotografering.

Till exempel finns det en som heter Post Focus som låter dig välja den punkt du vill skärpa upp och placera i fokus efter att bilden har tagits. Det har också utmärkt ergonomi och en stänkskyddad kropp som kommer att överleva att tas ut och leta efter det perfekta landskapsskottet.

Du kan också spela in 4K-video med den inbyggda bildstabiliseringen och trots den relativt lilla 16MP-sensorn ger den fortfarande några fantastiska bilder.

Pris: £ 449,97, John Lewis - köp här nu

7. Sony RX100 IV

Sony RX100 IV (Bild: Sony)

Sony har massor av olika kompaktkameror att välja mellan, men det gör det till vår lista av ett par olika skäl. Till att börja med får du utmärkt batteritid och en skärm som lutar uppåt och framåt. Koppla ihop det med en 20,1 MP-sensor och 4K-videoinspelning med slowmotion som tillval och du har en kamera skräddarsydd för videografer.

Bildkvaliteten är utmärkt och fördelarna med en kompakt är att den inte tar upp mycket plats i din väska. Om vi ​​var tvungna att sticka, skulle det vara att skärmen inte stöder pekingång - men det är att dela hår.

Pris: £ 649, Currys - köp här nu

8. EOS 800D

EOS 800D (Bild: Canon)

Canons EOS-sortiment är förmodligen de bästa DSLR-apparaterna på ingångsnivå du kan få tack vare en rad funktioner och ett spektakulärt sortiment av tillgängliga objektiv.

Den senaste versionen bygger in bättre autofokus och ett nydesignat grafiskt gränssnitt över de äldre 750D men videografer kan tycka illa om bristen på 4K videoinspelning.

Precis som med Canons andra EOS -skjutare är ergonomin perfekt med bekväma grepp och en byggkvalitet som kommer att överleva mer än den stora andelen slag och stötar.

Ett bra alternativ på ingångsnivå.

Pris: £ 579, John Lewis - köp här nu

9. Nikon D3500

Nikon D3400 (Bild: Nikon)

Om du inte riktigt kan sträcka dig till Canon ovan är denna DSLR från Nikon också ett mycket värdigt skrik. Det har ett par coola funktioner som SnapBridge - som direkt delar foton du tar med en smart enhet som en telefon eller en surfplatta.

Du kan få massor av detaljer från sensorn på 24,2 MP, den är inte heller för stor eller skrymmande - så att du kan ta bort den utan att känna dig tyngd.

champions league tv-rättigheter

För det här priset är det ett bra alternativ att gå efter.

Pris: £ 399, John Lewis - köp här nu

10. GoPro Hero 8 Svart

GoPro Hero 8 Svart

Även om en GoPro aldrig kan räcka som din huvudkamera, är den i stort sett en måste-ha sekundär shooter för dem som vill bli seriösa med fotografering. Det svindlande utbudet av fästen och tillbehör betyder att det nästan inte finns någon plats där du kan fästa en av dessa saker.

Det ska sägas att det finns mindre actionkameror tillgängliga för mycket billigare, men GoPro är fortfarande bäst.

Det kommer att spela in bilder med 4K upp till 60 bps och kan göra superslow-motion med 1080p/240fps och det finns också en praktisk pekskärm på baksidan. Det är vattentätt ner till 10 meter och vidvinkelobjektivet har ett stort synfält.

GoPro Hero 8 är i stort sett din ultimata sidvapen.

Pris: £ 329, Currys - köp här nu

Läs mer

Kameror
Bästa kompaktkameror för under 300 kr Bästa DSLR -kameror för nybörjare Instax lanserar ny hybrid instant kamera Bästa kamerorna att köpa 2019

Letar du efter bilder av bra kvalitet på ett ögonblick? Kolla in bästa snabbkameror för 2020 .

Se Även: