Bästa snabbkameror för 2020 för att fånga alla dina minnen på film

Kameror

Ditt Horoskop För Imorgon

Få perfekta bilder på ett ögonblick



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på all försäljning vi genererar från den. Läs mer



Vi älskar alla att ta bilder, oavsett om det är ett ögonblick av att vi ser bäst ut eller att skapa värdefulla minnen med våra nära och kära.



För daglig användning, vår smartphones är mer än kapabla att fånga dessa ögonblick, men hur är det med minnen för den älskade klippboken eller fotoramar?

Visst, vi kan betala tryckerier för kopior eller, om vi har en anständig fotoskrivare, kan vi alltid göra det själva.

Men ett ögonblick kamera är lättare att använda, bekvämare och mycket billigare i längden. Som namnet antyder kan du ta bort dina bilder direkt.



Vi har avrundat några av de bästa snabbkamerorna för varje budget som du kan köpa nu från Amazon , John Lewis , Argus och mer.

Bästa snabbkameror för 2020

1. Fujifilm Instax Mini 11

Fujifilm Instax Mini 11



Fujifilm presenterade nyligen den & # 39; s mest snygga och kompakta versionen av deras Instax och det finns mycket att glädjas åt. Mini är full av fantastiska funktioner och till mindre än £ 70, är ​​en topp utmanare för snabba bilder.

Med automatisk exponering är det lättare än någonsin att få kvalitetsbilder oavsett ljusförhållanden.

spraykondom

Selfieälskare, gläd dig. Selfieläget aktiveras enkelt genom att dra ut linsens framkant efter att kameran har slagits på. När du väl är i läge är selfies och närbilder superenkla att uppnå.

Var du än befinner dig, skriv ut fantastiska bilder när du är på resande fot.

gryningsbrun phil tufnell

Pris: £ 69,99, Amazon - köp här nu

2. Omöjligt 009001 I-1 Instant Camera

Omöjligt 009001 I-1 Instant Camera

Det är inte den största snabbkameran som finns, men den är inte heller så kompakt. Om du letar efter en kamera som lätt kan glida ner i fickan är det kanske inte det bästa alternativet för dig.

Denna unika kamera har en adaptiv ringblixt, oavsett ljusförhållanden kan du få kristallklara bilder med perfekt belysning.

Förutom Bluetooth -funktioner har kameran också en speciell app som du kan ansluta till från din mobila enhet, som låter dig manipulera bilder med och justera effekter.

Pris: £ 49,99, Amazon - köp här nu

3. Instax Square SQ20 Instant Camera

Instax Square SQ20 Instant Camera

Instax Square har en modern och elegant design och är väl värd att överväga om du letar efter ett komplett paket.

Njut av upp till 4x digital zoom och möjligheten att spela upp videor på upp till 15 sekunder och välj din favorit fortfarande inom ramarna.

En rolig funktion som denna kamera har är en dubbel exponering, vilket gör att två fönsterluckor kan slockna och sedan kombineras de två bilderna till ett foto. Ganska coolt, eller hur?

Pris: £ 179, Amazon - köp här nu

Fyra. Canon Zoemini S Instant Camera

Canon Zoemini S Instant Camera

Om du letar efter en omedelbar kamera som kan allt, är Zoemini från Canon ganska nära perfekt.

Med Bluetooth -anslutning kan du komma åt dina snaps och lägga till en mängd olika effekter för att jazza upp dina utskrifter. Du kan också aktivera en självutlösare via appen.

Tack vare den bläckfria Zink-tekniken kan du skriva ut dina snaps direkt med försäkran om att dina bilder är fläckfria, vattentäta och rivsäkra.

Pris: £ 99,97, John Lewis - köp här nu

kalorier i kinesisk takeaway

5. Polaroid Mint Instant Print Camera

Polaroid Mint Instant Print Camera

Polaroid Mint -kameran ändrar hur vi ser på den traditionella kameran, den vertikala designen liknar den på en smartphone, den kan inte ringa dina nära och kära, men den kan ta knäckbilder av dem.

Välj mellan sex olika bildlägen inklusive livfulla färger, svartvitt och vintage. Det finns också en integrerad spegel för perfekta selfies och en automatisk blixt.

Med under £ 65 är detta en snabbkamera med en önskvärd prislapp som du inte vill missa.

Pris: £ 89,99, Currys - köp här nu

6. Lomography Lomo & apos; Instant Automat Camera

Lomography Lomo & apos; Instant Automat Camera

Lomography Lomo & apos; Instant -kameran har en cool och vintagekänsla, liksom några fantastiska funktioner som blivande fotografer kommer att älska.

bästa wonder kids fifa 17

Den snygga kameran, den första snabbkameran som har ett glasobjektiv som ger ultra vidvinkel. Det gör den också perfekt för att ta stora gruppporträtt eller landskapsfotografering.

Pris: £ 199, Amazon - köp här nu

7. Polaroid Originals 9008 One Step 2 Instant i-Type-kamera

Polaroid Originals 9008 One Step 2 Instant i-Type-kamera

När vi tänker på snabbkameror är namnet Polaroid ett varumärke som vi alla känner till. Den här retro- och klassiska kameran från Polaroid är inte bara ett bra alternativ för fotografer, den kommer att göra en stor accent för älskare av vintage -saker.

Kameran följer ett mycket lättanvänt, pek- och fotograferingssystem. När du är klar med att knäppa, tryck helt enkelt på den röda knappen för att skriva ut ditt mästerverk.

Det är inte den minsta kameran som finns, men med en livslängd på 60 dagar kommer det uppladdningsbara batteriet inte att hindra dig från att ta bort.

Pris: £ 89,97, Amazon - köp här nu

9. Kodak Printomatic Instant Camera

Kodak Printomatic Instant Camera

Kodak Printomatic snabbkamera är snygg, smal och superenkel för att få de högkvalitativa bilder du önskar.

är jag registrerad för att rösta

Den lätta och kompakta kameran transporteras enkelt från plats till plats och den väger bara 250 g. Välj mellan två bildlägen, inklusive livfulla färger och svartvita lägen.

Kameran finns tillgänglig i en rad olika roliga färger, så du kan välja den som bäst matchar din personlighet.

Pris: £ 69,99, Argos - köp här nu

10. Lomography Instant Wide Camera

Lomography Instant Wide Camera

Lomography instant wide-kameran är en mångsidig fotografering måste-ha, den har fantastiska funktioner och en ganska rimlig prislapp.

Kameran har en ultra, inbyggd 90 mm vidvinkelobjektiv, så oavsett vad du fotograferar kommer du att fånga allt. Missa aldrig en vacker bakgrund eller en familjemedlem ur bilden igen.

Inkluderat i förpackningen är ett fjärrkontrolllinsskydd för fullständig användarvänlighet när det knäpps. Färgade gelfilter ingår också, håll helt enkelt en färg upp till blixten och förvandla dina bilder med färgglada nyanser.

Pris: £ 135, Amazon - köp här nu

Se Även: