Bästa smartphones för 2020 - bästa iPhone- och Android -telefoner värda att köpa

Spegel Bästa

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: Getty)



varmaste juldagen Storbritannien

Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Nytt år, ny ... smartphone? Om du funderar på att uppgradera din mobil är det en bra idé att göra en liten undersökning för att se till att du investerar i rätt smartphone för dig.



De bästa smartphonesna blandar stor lagringsförmåga med snabb prestanda och snygg lätt design med funktionalitet.

Kära fotografer kan nu också välja bland några utmärkta kameratelefoner, med Apple iPhone 11 Pro som utmärker sig och Google Pixel 3A Neil perfekt för ivriga snappers på en budget.

Vad du än letar efter har vi sammanställt de bästa smartphonesna för 2020 nedan.



Vi har kopplat till att köpa telefonen direkt, men du kan naturligtvis också välja månadskontrakt.

Bästa smartphones för 2020

1. Samsung Galaxy S10 Plus

Fantastiskt designad, Samsung Galaxy S10 Plus anses i stor utsträckning vara den bästa Android -telefonen och har en utmärkt skärm som fyller hela telefonens framsida.



Den stöder HD -upplösning och har ljus, skarp tydlig visning; det finns bra lagringsutrymme med 8 GB RAM; och de tre kamerorna på baksidan erbjuder utmärkt mångsidighet när du tar bilder, inklusive en ultrabred version.

Pris: £ 799, Argos - köp här nu

2. Apple iPhone 11 Pro

Den mest avancerade iPhone hittills, Apple iPhone 11 Pro har utmärkt batteritid och en kamera som alla är sugna på.

Try-kameran erbjuder nu ett vidvinkelobjektiv, vilket gör den perfekt för Instagramvärda landskapsbilder; teleobjektivet släpper in mer ljus; och vidvinkelsensorn är nu bättre på att fokusera i svagt ljus.

Detta borde vara det första stoppet för alla som funderar på att uppgradera din smartphone för 2020.

Pris: £ 1049, Amazon - köp här nu

3. Huawei P30 Pro

För närvarande tillverkar fabriken Huaweis flaggskeppssmartphone, P30 Pro (Bild: Huawei)

Huawei P30 Pro knackar på hälarna på Google Pixel -sortimentet för utmärkta fotograferingsmöjligheter i Android -telefoner.

Den här telefonen har ett fantastiskt fyrkamera-system som har utmärkt 5x optisk och 10x hybridzoom. Det har också ett lysande nattläge för skarpa och levande bilder i svagt ljus.

Förutom att den är bra för fotograferingentusiaster, har den också en stor skärm och några andra fina funktioner som omvänd trådlös laddning.

Pris: £ 635, Amazon - köp här nu

Fyra. Google Pixel 4

Google Pixel Android -telefoner är kända för sina utmärkta kameror, och det finns ett andra objektiv på Google Pixel 4.

Det är också vattentätt, har trådlös laddning, Face Unlock för enkel åtkomst och MotionSense, så att du kan styra musik eller tysta det morgonlarmet med bara en våg.

Pris: £ 529,99, Amazon - köp här nu

boris johnson dragkedja

5. Oneplus 7T Pro

Den här telefonen har en elegant design och en utmärkt 6,67 tum skärm.

Den har OxygenOS-programvara som kan ge Android en löpning för sina pengar, och även om kameran ännu inte är standard för vissa andra på listan, erbjuder den tredubbla objektivet fortfarande den bästa OnePlus-kameran hittills.

Pris: £ 699, Amazon - köp här nu

6. Google Pixel 3A

Fotografer som vill ha en budget bör flocka till den här Android -telefonen, som har samma kameranivå som den mycket dyrare Google Pixel 3XL och en liknande nivå som Huawei P30 Pro.

Det erbjuder också en bra mjukvaruupplevelse, är snygg och lätt. Ett utmärkt val i mellannivån.

Pris: £ 399, Argos - köp här nu

alex sawyer priti patel

7. Sony Xperia 1

Xperia 1 (Bild: Sony)

Är du ett fan av film? Eller Netflix -missbrukare? Sony Xperia 1 är något för dig. Den har en 6,5 tums 4K HDR OLED -skärm, som skapades i samarbete med bildtekniker CineAlta för att återge färger som regissörerna avsåg, och bildförhållandet 21: 9 är detsamma som en biograf, så filmer, Netflix -boxar, spel och mer spricker in i livet.

En fingeravtryckssensor ger enkel åtkomst, och du kan också använda den breda skärmen för att köra två appar samtidigt för att se och göra mer.

Om du gillar att ta foton eller spela in filmer och titta på dem, är den här telefonen med sin trippelkamera också ett bra alternativ.

Pris: £ 849,99, Mycket - köp här nu

8. Apple iPhone 11

Har du inte råd med iPhone 11 Pro? Oroa dig inte, iPhone 11 är ett utmärkt - och billigare - alternativ.

Den har en 6,1 -tumsskärm av hög kvalitet, Face ID för enkel och säker åtkomst och utmärkt programvara.

Dess dubbla kamera är inte riktigt tri-camera excellence i iPhone 11 Pro, men den har 12MP ultrabreda och breda kameror, nattläge, porträttläge och 4K-video.

Pris: £ 729, Currys - köp här nu

Se Även: