Simon Cowells år med Botox och fyllmedel lämnade honom med permanent 'sorgligt ansikte'

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kosmetiska kirurgiska experter säger att år med Botox-, kind- och käklinefyllmedel samt ansiktslyftningar har lämnat Simon Cowell med ett sorgligt utseende.



Dr Alex Karidis säger att Cowell först började se äldre ut i mitten av trettiotalet och förklarade: Runt käklin ser du några veck och veck som uppstår, det är den naturliga åldringsprocessen.



Undersökande ett foto av musikmogulen från 2006, tillade Dr Sarah Tonks: Vid 46 är det inte en linje på pannan. Inte en rad. Så antingen har han haft ett mycket stressfritt liv eller så finns det lite Botox där inne. Han har definitivt inte haft ett stressfritt liv.



Kanske har han haft fyllmedel i käklinjen, kanske har han lyft ansiktet vid denna tidpunkt. Efter att ha hållit på med Botox -jabs har hans ögonbryn börjat hänga senast 2012.

cadbury ägg och sked

Föreslår att Cowell kan ha försämrat hans utseende med några dåliga beslut om kosmetisk behandling, tillade hon: Han har en viss volymförlust i pannan på båda sidor vilket inte hjälper hans pannposition eftersom ju större din volymförlust i pannan är, desto lägre är dina pannor kommer vara.

Kosmetiska kirurgiska experter säger att många års Botox-, kind- och käklinjefyllmedel samt ansiktslyftningar har lämnat Simon Cowell med ett & ledsamt utseende & apos;

Kosmetiska kirurgiska experter säger att många års Botox-, kind- och käklinjefyllmedel samt ansiktslyftningar har lämnat Simon Cowell med ett & ledsamt utseende & apos; (Bild: FilmMagic)



Läkarna kommenterar i ett tv -program som undersöker hur kändisar har försökt hålla sig unga.

Dr Karidis tillägger ett foto från 2016: Jag misstänker att han har haft fyllmedel för att försöka lyfta någon form av naturlig sagging som händer i kinderna ... du kan överdriva saker och det kan få ditt ansikte att se för brett och onaturligt ut.



Dr Tonks tillägger: Innan han hade haft Botox i pannan och lämnat runt ögonen.

Experter misstänker att Simon har haft både botox och fyllmedel

Experter misstänker att Simon har haft både botox och fyllmedel (Bild: REUTERS)

james nesbitt hårtransplantation

Nu ser det ut som att ett försök har gjorts för att mildra rynkorna och linjerna runt ögonen.

De två sakerna tillsammans här har gett detta riktigt sorgliga utseende.

Dad-of-one Cowell kommer inte på brittisk TV i år. Britain's Got Talent drogs av säkerhetsskäl men beräknas återkomma nästa år.

Läkarna kommenterar i ett tv -program som undersöker hur kändisar har försökt hålla sig unga

Läkarna kommenterar i ett tv -program som undersöker hur kändisar har försökt hålla sig unga (Bild: Press Association)

Få de senaste nyheterna, skvaller och spoilers med vårt tvålsnyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev kommer att levereras till din inkorg med de senaste kommande berättelserna, stora avkastningar och överraskningsutgångar.

NEWSAM TV -teamet finns till hands för att se till att du är uppdaterad om dussintals tvålspoiler varje vecka, glansig nostalgi och stora TV -stunder.

Missa inte en stund från såpmark genom att registrera dig för vår e -postadress här.

lilla Storbritannien jag är en dam

X Factor sändes senast 2019. Cowell, 61, försöker övertala ITV -chefer att ta tillbaka serien med en översyn.

Andra som finns i Channel 5 tvåpartner inkluderar Madonna, som förblir anmärkningsvärt orynkad vid 60 trots att hon hävdar att hon inte är sugen på kosmetiska förfaranden.

Kändisar: Vad har hänt med ditt ansikte ?, torsdag, 22.00, C5.

Se Även: