Vicky Pattison förnekar att hon är gravid efter att fans fått fel ände

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Vicky Pattison

Vicky Pattison förnekar att hon är gravid efter att fans fått fel ände(Bild: INSTAGRAM)



Vicky Pattison har förnekat att hon är gravid efter att fans misstog hennes söta parbild som ett tillkännagivande.



Den tidigare Geordie Shore -stjärnan tog till Instagram för att dela en söt bild av henne och hennes pojkvän Ercan Ramadan.



Han satt på köksbänken och hade en hand lindad runt hennes midja och en hand lindad runt hennes mage.

Hannah riktiga hemmafruar i Cheshire

Fans trodde omedelbart att Vicky var gravid, med en som sa: I HOPPAD. Jag trodde att det här var ett graviditetsmeddelande ..

Någon annan sa: 'Nu kommer alla att fråga om du är gravid bara på grund av var din kille har handen.'



Vicky var tvungen att svara på en fan och sa: 'Jag visste att detta skulle hända. Nej ärligt talat, han är bara ombonad. '

är paul o'grady gay

Vicky avsåg att inlägget skulle fokusera på farorna med sociala medier och nackdelarna med att öppna våra liv för fullständiga främlingar.



I en värld där det är så lätt att bli besatt av saker som egentligen inte spelar någon roll .. det är bra att ha något riktigt att lita på, skrev hon till inlägget.

Vicky Pattison

Vickys foto hade alla att tro att hon var gravid (Bild: vickypattison/Instagram)

Instagram kan vara en rolig plats- jag tror verkligen att vi kan göra fantastiska saker med den här plattformen- sprida kärlek, inspirera, motivera varandra, hjälpa till att öppna svåra dialoger och genom att dela våra sanningar uppmuntra andra att dela sina egna .. Men oftare än inte nyligen påminns jag om fallgroparna i sociala medier och nackdelarna med att öppna våra liv för fullständiga främlingar.

Internet har gjort det möjligt för oss att nå människor på andra sidan världen med bara ett klick på en knapp & sociala medier har gjort det möjligt för oss att kommunicera med vänner, familj och människor som vi inte ens känner lika snabbt- det är otrolig! Men trots alla dessa fantastiska tekniska framsteg har vissa av oss fortfarande inte behärskat grundläggande mänsklig anständighet.

familjekläderidéer

Hon fortsatte med att säga att ingen har rätt att vara grym eller ovänlig bara för att de har en plattform för att diskutera sina åsikter.

Vicky Pattison med pojkvännen Ercan Ramadan

Vicky stängde genast av ryktena (Bild: )

Få alla de senaste kändisnyheterna levererade direkt till din inkorg

Från hemliga fejder och sexiga skandaler till de största showbizrubrikerna - vi serverar en daglig skvaller.

Få insidan om alla dina favoritkändisar med vårt dagliga nyhetsbrev som levereras direkt till din inkorg gratis.

Du kan registrera dig här.

Stjärnan förklarade att online trolling, särskilt när vi går igenom coronaviruspandemin, får henne att tänka.

Väx upp, gör det bättre, bli bättre- öva lite vänlighet och förstå allvaret i dina känsliga kommentarer, tillade hon.

Om du någonsin är olycklig nog att vara på mottagaren av detta nonsens, uppmanar jag dig att inte ta det till dig- att komma ihåg att ingen trevlig, normal eller anständig gömmer sig bakom en datorskärm som spottar vitriol och hat. Påminn dig själv om att det finns så mycket mer i livet än en främmande åsikt på Instagram.

tunnelbana alla hjärtans dag 2019

Kom offline och hitta din 'riktiga' .. Min är här, med @ercan_ram och kommer alltid att vara det. Han påminner mig om att jag är mer än en bild, mer än ett bra filter, mer än en kvick bildtext. Jag är en person med känslor och det är mer än ok att ta bort dig från något som inte ger dig fred.

Se Även: