Bästa DSLR -kameror för nybörjare

Kameror

Ditt Horoskop För Imorgon

Skärpa dina fotografiska färdigheter(Bild: Tagen från Unsplash: Tinh Khuong)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



DSLR -kameror är ett bra sätt att fånga de speciella minnena i superhög kvalitet.



När vi använder våra smarttelefonkameror behöver vi bara trycka på en knapp och telefonen gör resten, men hur är det med färdigheten i fotografering?

Ibland är känslan av att ställa in kameran för att fånga ett ögonblick exakt hur vi vill mer tillfredsställande. Att ta foton är en färdighet som är rolig och givande. Så om du är nybörjare, låt inte all terminologi och några av de skyhöga priserna avskräcka dig från fotografering - ta en titt på vår runda och bestäm vilken modell som är bäst för dig och din budget inklusive favoriserade modeller från Nikon och Kanon .

När det gäller fotografering kan det vara ganska skrämmande om du inte vet vad du gör. Det känns som att det finns hundratals inställningar och knappar, och de flesta av oss vet inte riktigt vad vi gör med dem.



För att hjälpa dig komma igång har vi sammanställt en lista över de bästa DSLR-kamerorna som är tillräckligt intuitiva för nybörjare som vill öka sitt fotograferingsspel.

Bästa DSLR -kameror för nybörjare

1. Nikon D3500

Ett toppval för en komplett nybörjare



Den här modellen från Nikon är en utmärkt DSLR -kamera på ingångsnivå och har en interaktiv & apos; guide & apos; fotograferingsläge som leder dig genom inställningarna när du tar fotot på LCD -skärmen.

momo nummer uk whatsapp

Det betyder att ju mer du använder den här kameran, desto mer självsäker kommer du att känna när du ändrar inställningar och alternativ manuellt.

Komplett med 24,2 MP och en upplösning på 1080p, detta är en DSLR -kamera för kompletta nybörjare som behöver den vägledningen för att byta från sin smartphone.

Pris: £ 415 | Köp nu hos John Lewis

2. EOS 4000D

En enkel DSLR för Insta -generationen

Canon EOS 4000D levereras komplett med kamerahus och zoomobjektiv, detta nybörjar DSLR -kamerasats är relativt billigt och har hyllats av några fotograferingsexperter som den bästa budget DSLR någonsin.

Med sina sevärdheter klart för selfie-generationerna har kameran Wi-Fi för enkel social delning och en sensor som är större än dagens smartphones.

Denna DSLR har en LCD -skärm, kommer in på 18MP och har en videoupplösning på 1080p, så att fånga bra kvalitet kommer inte att vara ett problem här.

Pris: £ 269 | Köp nu på eBay

Läs mer

catherine flanagan micky flanagan
Kameror
Bästa kompaktkameror för under 300 kr Bästa DSLR -kameror för nybörjare Instax lanserar ny hybrid instant kamera Bästa kamerorna att köpa 2019

3. Nikon D5600

En flip -out -skärm och högre specifikationer för nybörjare

Om den tidigare nämnda Nikon D3500 verkar för grundläggande för dig eller inte låter dig utveckla specifikationerna som fotograf, är denna modell ett steg upp.

Levereras komplett med en utfällbar LCD-pekskärm som är större än sina systermodeller, Wi-Fi-delning och ett mer avancerat autofokussystem. Denna modell erbjuder högre specifikationer än sina konkurrenter på marknaden och mer utrymme för individualitet i dina foton.

För den här lite dyrare modellen får du också en maximal upplösning på 24,2 MP och 1080p.

Pris: £ 449,95 | Köp nu på eBay

Fyra. Canon EOS Rebel 250D/ Rebel SL3

Ultra lätt med 4K -videoinspelning

Återigen, med en Canon -kamera kan du verkligen inte gå fel! Denna kamera (vanligtvis säljs med bara kroppen utan objektiv ingår) har en rörlig skärm och är en av de lättaste DSLR: erna någonsin, vilket gör den superportabel.

Denna kamera har en optisk sökare, så att du kan se saker som de verkligen är, vilket hjälper till med intuitiv inramning av ditt motiv.

Denna modell kommer med en 24,1 MP sensor och kan spela in filmer i högst önskvärd 4K -kvalitet, så filmerna blir skarpa och tydliga när de spelas upp på din TV eller smarta enhet.

Pris: £ 529,99 | Köp nu hos Canon

5. Pentax K-70 Body + 50mm f1.8 Objektiv

Pentax K-70 Body + 50mm f1.8 Objektiv

håll det mörka slutet

Det kanske inte är den nyaste modellen där ute, är några år gammal nu. Pentax K-70 DSLR är dock ett bra alternativ med några bra funktioner, perfekt för utomhusbilder och landskapsbilder.

Skakreducering tillämpas i kamerahuset, vilket innebär att alla objektiv som är kompatibla med K-seriens kameror kommer att dra nytta av inbyggd bildstabilisering för perfekta bilder, även under instabila förhållanden.

Den väger bara 122 g, vilket gör den till ett bra alternativ när du är på språng utan att massan tynger dig.

Pris: £ 695 | Köp nu på Amazon

gemma collins och james argent

6. Canon EOS Rebel T7i/800D DSLR Camera Pro -paket

Canon EOS Rebel T7i/800D DSLR Camera Pro -paket

Det är lite på den dyra sidan för nybörjare, men om du verkligen är seriös med att få igång din professionella fotografering är detta hela paket från Canon en bra idé.

EOS Rebel T7i DSLR från Canon i super mångsidig och erbjuder avancerade bildfunktioner tillsammans med ett bekvämt utbud av kontroller och anslutningar för snabba och bekväma bilder.

Den har en 24,2 MP APS-C CMOS-sensor och DIGIC 7 bildprocessor, för superhögupplösta bilder i olika ljusförhållanden.

I uppsättningen ingår olika linsskydd för optiska filter, ett stativ, en mikrofon, en väska och massor av andra tillbehör.

Pris: £ 838,95 | Köp nu på SLRHut

Vi har också avrundat de bästa kompaktkamerorna under £ 300 också om du funderar på andra kameratyper att köpa.

Se Även: