Bästa kompaktkameror för under £ 300 fotografer kommer fans att älska

Kameror

Ditt Horoskop För Imorgon

Förbättra dina fotograferingskunskaper genom att investera i en anständig kamera



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Oavsett om du är en spirande fotograf eller helt enkelt njuter av att dokumentera minnen behöver du en högpresterande kamera så att du får bilder av bästa kvalitet.



Ökningen av smartphonetekniken innebär att det nu är lättare än någonsin att ta bilder var du än är. De flesta smartphones har dock bara funktioner som kan konkurrera med instegskameror på marknaden.

Om du ständigt tar bilder när du är på språng är det inte alltid bekvämt att dra runt en stor kameraväska full av utrustning. Till vardags är det enkelt att använda en mindre enhet som kan göra ett lika bra jobb. Tack och lov kommer sökningen efter en bra kamera inte att ta dig för lång tid, med lämpliga alternativ tillgängliga på Amazon och andra återförsäljare.

cheltenham gold cup 2018 odds

Det kan vara lite svårt att veta var man ska börja med olika alternativ och prisklasser. Nedan har vi avrundat de bästa kvalitet, kompaktkameror som inte kommer att bryta banken.



Bästa kompaktkameror under 300 kr

1. Sony Cyber-Shot DSC-WX220

Sony Cyber-Shot DSC-WX220

Med en magra 3,6 tum bred och 121 g i vikt har Sony Cyber-Shot inga problem att sitta bekvämt längst ner i väskan.



Den ultrakompakta digitalkameran har ett imponerande 10x zoomobjektiv och har Sonys optiska SteadyShot bildstabiliseringssystem; se till att dina bilder alltid är stabila, även om dina händer inte är det.

Kameran har 13 olika effektfilter och WIFI för smidig delning.

Pris: £ 159, Amazon - köp här nu

2. GoPro HERO7

Under de senaste åren har GoPro blivit en av favoriterna bland bloggare och ivriga resenärer att fånga stunder med liten ansträngning.

Den vattentäta och robusta enheten gör att du kan fånga vad som händer under vatten utan att orsaka några skador.

En av de bästa funktionerna hos just den här enheten är alternativet röstkommando. Om du befinner dig i ett äventyr så vilt att du inte har några händer fria, med ett av 16 kommandon inklusive 'GoPro, ta ett foto' kommer kameran att fånga allt åt dig.

Pris: £ 143,49, Amazon - köp här nu

3. Kodak PIXPRO Astro Zoom AZ401-BK 16MP digitalkamera

PixPro från Kodak har ett elegant och professionellt utseende, med ett ganska lågt pris med tanke på de fantastiska funktionerna.

Tack vare AZ401: s 16 miljoner pixlar får du alltid väldefinierade, detaljerade bilder samt tillräckligt med upplösning för att redigera dina bilder efteråt. Det har också ett 24 mm vidvinkelobjektiv för att fånga skönheten i ditt valda motiv, utan att behöva offra den vackra omgivningen.

Integrerad bildstabiliseringsteknik och en tum LCD -skärm för visning, du får supermjuka bilder varje gång.

vilken ålder börjar du i skolan

Pris: £ 119, Amazon - köp här nu

Fyra. Canon PowerShot SX730

Canon PowerShot har en stark 20,3 megapixelkamera och ett stort 40x zoomobjektiv, perfekt för att ta bilder på avstånd eller ta videor.

Dela enkelt dina minnen med dina sociala medieplattformar med kamerorna inbyggda WIFI och Bluetooth -anslutningar.

En unik funktion som är svår att hitta i billigare kameror är den intelligenta bildstabilisatorn som garanterar superskarpa bilder varje gång.

Pris: £ 289, Jessops - köp här nu

5. Fujifilm Instax SQUARE SQ6

Om du är mer intresserad av ögonblicksbilder att lägga till i ditt collage, är en kamera som Fujifilms Instax SQ6 sannolikt matchen för dig.

Den omedelbara självutskriftsfunktionen gör denna kamera till en av de mest önskvärda och kostnadseffektiva digitalkamerorna på marknaden. Njut av fyrkantiga tryck i retrostil med ett klick på en knapp.

Instax SQ6 har också en selfiespegel och framåtvänd, autofokuserad kamera, så att du får den perfekta ramen med liten ansträngning.

Pris: £ 119, John Lewis - köp här nu

6. Nikon B500 Coolpix

När det gäller storlek är Nikons B500 en av de största i gruppen med 4,5 tum bred och mindre än 1,5 kilo i vikt. Även om den inte är den minsta, har denna digitalkamera några av de mest eftertraktade funktionerna hos någon modern kamera.

m&s svart fredag ​​2019

Den har en 40x optisk zoom och en mycket imponerande 80x dynamisk finzoom som sätter dig i hjärtat av handlingen, även om du är ganska långt borta.

En HD -lutande LCD -skärm är en trevlig och välkommen touch för att säkerställa att bara det bästa av det du fotograferar finns i ramen.

Pris: £ 245, Amazon - köp här nu

Läs mer

Kameror
Bästa kompaktkameror för under 300 kr Bästa DSLR -kameror för nybörjare Instax lanserar ny hybrid instant kamera Bästa kamerorna att köpa 2019

7. Sony Cyber-Shot DSC-W800

Även om det inte är en av de högst presterande kamerorna när det gäller funktioner, är Sonys äldre Cyber-Shot en bra kamera för nybörjare som vill börja i det lilla.

Den lättanvända och mycket kompakta enheten har ett 26 mm vidvinkelobjektiv, vilket betyder att ingen eller någonsin kommer att lämnas utanför bilden igen.

Med panoramaknappen kan du sy ihop ramar högt, med lätthet som det är svårt att hitta i en smarttelefon.

Pris: £ 68,99, Amazon - köp här nu

8. INSTAX Mini 9


Njut av självtryckande foton i retrostil med INSTAX Mini. Ett utmärkt tillbehör för alla tillfällen, skjut och skriv ut när du vill.

Denna kamera är batteridriven och har en bekväm ljusstyrka som väljer vilket läge som passar dig bäst beroende på belysningen runt dig.

Kameran har också flera olika färgalternativ som passar din individuella stil.

Pris: £ 64,99, Currys - köp här nu

rachel thomas sam warburton

9. Panasonic LUMIX DMC-TZ70


Beskrivs som & apos; Quintessential Travel Camera & apos; Lumix från Panasonic är den perfekta kameran för människor som gillar att utforska och dokumentera sina resor.

Den väger bara 243 g och knappt 5 tum bred och kommer att vara bekväm i en väska eller en ficka.

Alternativet för tidsfördröjning är en unik och lättanvänd funktion som skjuter i full HD -kvalitet.

Pris: £ 219,99, Panasonic - köp här nu

Ta det bästa beslutet för dig själv och dina väskor. Kolla in de bästa kameratillbehören för att maximera din fotopotential.

Se Även: