Aldi lanserar exakt kopia av Old El Paso mexikanskt sortiment - men för halva priset

Aldi

Ditt Horoskop För Imorgon

Samma ingredienser, olika prislapp



Aldi blir kända för sitt utbud av egna märkesvarianter av lyxprodukter, och deras senaste lookalike är inte annorlunda.



Mexikanska fans, gör dig redo, för den rabatterade tyska stormarknaden har just presenterat en kopiaversion av allas favorit mexikanska kit hemma: Old El Paso.



Från tacos, till fajitas till nachos, Aldi's take på de läckra kiten innehåller alla samma ingredienser och fyllda med samma fantastiska mexikanska smaker som Old El Paso, men de kommer att kosta dig halva priset.

Förutom måltidssatser kommer Aldi tydligen också att sälja smaksäckspåsar, för 55p, en stor skillnad jämfört med Old El Pasos vanliga 95p prislapp.

Blir middagar på vardagar bättre än fajitas? (Bild: Getty)



Julie Ashfield, gemensam verkställande direktör för företagsköp på Aldi UK, säger: Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder utsökta rätter från hela världen. Vårt sortiment av enkla att följa och mexikanska kit med fantastiskt värde i kombination med färskt kött till ett bra pris är ett bra sätt att slippa stressen med att förbereda en utsökt mexikansk favorit.

Tyvärr finns det i butikerna, eftersom sortimentet är ett annat av Aldis berömda Specialköp, det finns bara ett begränsat antal tillgängliga.



Nacho Kit Party, 1,35 kr

Gamla El Pasos nacho -kit handlar för över 3 £ på andra stormarknader (Bild: Aldi)

Alternativt kan du hämta den riktiga saken på Waitrose för £ 3,19, Sainsbury för 3,30 £ och Tesco för 3,19 pund.

Fiesta Crunchy Taco Kit, £ 1,59

Det billigaste tacosatsen vi kunde hitta var £ 2,50 - fortfarande £ 1 mer än Aldi (Bild: Aldi)

Samtidigt säljer Island ett liknande Old El Paso -kit för £ 2,50, medan Tesco och Waitrose är £ 3,19 och Sainsbury's £ 3,30.

Läs mer

Hur man sparar pengar i snabbköpet
Mataffärer med stormarknad Bästa vinaffärer i snabbköpet Bästa lojalitetssystem för stormarknader Hur man hittar en bra affär

Fiesta Mild Fajita -kit, 1,29 £

Dessa verkar vara en av de största besparingarna på partiet (Bild: Aldi)

Samma gamla El Paso -version av satsen erbjuds för närvarande kl Tesco för £ 2, medan det är stilla £ 3,19 på Waitrose och £ 3,30 på Sainsbury & apos; s.

vart kan vi åka på semester

Läs mer

Mer om stormarknader
Tesco lanserar veganzoner i butiker Cadbury skapar chokladorange Twirl M&S julserie Saltad karamell Baileys är här

Fiesta Chili och vitlök ris kit, £ 1.59

Det verkar som om alla stormarknader i Storbritannien säljer detta erbjudande - även om det inte är så billigt som Aldi (Bild: Aldi)

Det verkar absolut överallt säljer Old El Paso chili och vitlök ris kit, kostar £ 1.89 på Asda, 2 £ på Tesco och Morrisons och £ 3,30 på Sainsbury & apos; s.

Se Även: