Jennifer Aniston erkände tvivel om Brad Pitt bara två år efter OTT -bröllopet

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: WENN / GETTY)



Jennifer Aniston och Brad Pitt knöt knuten för 20 år sedan idag i en fantastisk ceremoni på en klippa i Malibu omgiven av sina nära vänner och familj.



Den överdådiga dagen innehöll en gospelkör, fyrverkerier och mer än 50 000 blommor med sluträkningen på 1 miljon dollar när makten inte sparade några kostnader för att fira sin fackförening.



Men bisarrt bara två år efter det så kallade & apos; showbiz-bröllopet under decenniet, erkände Jennifer att hon inte var säker på om Brad var The One.

Under en intervju med tidningen W i februari 2003 antydde Jen att hon tvivlade på att hennes man var hennes livs kärlek men hon visste att de hade något speciellt. & Apos;

Brad och Jen gifte sig år 2000 och splittrades 2005 (Bild: Getty Images)



Det överraskande svaret kom när Friends -stjärnan blev ombedd att beskriva hennes känslor för skådespelaren.

'Är han mitt livs kärlek? Jag tror att du alltid undrar, & apos; Är du mitt livs kärlek? & Apos; Jag menar, jag vet inte, svarade hon.



'Jag har aldrig varit någon som säger' Han är mitt livs kärlek. & Apos; Han är verkligen en stor kärlek i mitt liv, tillade hon.

Jennifer sa att hon inte var säker på om Brad var hennes livs kärlek i en intervju två år efter deras bröllop (Bild: Om)

Tre år senare bedövade Jennifer och Brad fans genom att meddela att deras kärlek inte fanns längre och de gick skilda vägar.

Tack och lov, sedan den mycket bittra splittringen (som inkluderade anklagelser om Brad & # 39; s affär med Angelina Jolie) har paret lyckats återuppliva sin vänskap, vilket deras mysiga uppvisning vid SAG Awards i januari visade.

Läs mer

Jennifer Aniston och Brad Pitts 20 -åriga bröllopsdag
Varför de verkligen delade sig 2005 Jens dubbla hjärtesorg efter mammas bok Jens tvivel 2 år efter OTT -bröllopet Hennes hemliga babyplan innan han träffade Ange

När exarna kramade och tittade tillbedjande på varandra började fansen drömma om en romantisk återförening mellan paret.

Men båda parter sprängde förhoppningar genom att insistera på att de bara är vänner.

Brad och Jennifer chockade fansen med sin mysiga återförening vid SAG Awards i januari (Bild: SAG / Turner)

Paret kramades, höll varandra i handen och såg glada ut att vara tillbaka i varandras sällskap (Bild: Getty Images för SAG-AFTRA)

På tröskeln till årsdagen av hans första bröllop med Jennifer sågs Brad när han anlände till den andra hustrun Angelina Jolies hus.

Den 56-årige skådespelaren sågs anlända till Angelinas gated home i Los Angeles för en återförening med henne och deras barn.

Paret verkar ha kommit in i en ny fas i sitt förhållande efter att ha lagt sitt uppbrott 2016 bakom sig.

Brad Pitt och Angelina Jolie arbetar tillsammans för att uppfostra sina barn efter deras splittring 2016 (Bild: AFP/Getty Images)

I en intervju med Harper's Bazaar förra året erkände Angelina att hon skulle ha lämnat Hollywood och flyttat utomlands om det inte var för Brad som behövde träffa sina barn.

malin andersson love island

På frågan om hennes önskan att utforska andra länder sa hon '[jag] skulle älska att bo utomlands och kommer att göra det så snart mina barn är 18.'

'Just nu måste jag basera var deras pappa väljer att bo, förklarade hon.

Se Även: