Love Islands Malin Andersson säger att hon är glad att showen ställs in efter att ha tiggat om eftervård

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Malin Andersson säger att hon är glad att Love Island har ställts in.



Realitystjärnan, 27, har uttalat sig efter meddelandet att sommarserien drogs från schemat mitt under coronaviruspandemin.



Tidigare i dag sa Kevin Lygo, TV -chef på ITV: 'Vi har försökt på alla sätt att göra Love Island i sommar men logistiskt sett är det bara inte möjligt att producera det på ett sätt som skyddar alla inblandades välbefinnande och att för oss är prioriteringen.



'Under normala omständigheter skulle vi mycket snart förbereda oss för att resa ut till platsen på Mallorca för att göra villan klar men det är klart att det inte är aktuellt.

'Vi är väldigt ledsna för fans av serien, men att göra det säkert är vår främsta oro och Love Island kommer att vara tillbaka starkare än någonsin 2021. Under tiden kan Love Island -fans fortfarande njuta av alla sex serierna av Love Island på BritBox.'

Malin säger att hon är glad att showen ställs in (Bild: Malin Andersson/Instagram)



Efter tillkännagivandet tog Malin till Twitter för att skriva: 'Haha Love Island är inställd. Så glad.'

Hon har uttalat sig om serien ett antal gånger tidigare.



julkalkonpriser 2019

Efter en genomgång av reality -tv efter självmordet av en Jeremy Kyle Show -gäst, bad Malin om bättre eftervård för dem som visas på TV.

Ett antal Love Island -stjärnor har tragiskt tagit sitt liv, med de tidigare öborna Sophie Gradons och Mike Thalassitis och den tidigare programledaren Caroline Flack.

Många har efterlyst förändringar av reality -tv och striktare regler för sociala medier efter tragedierna.

amy barns bebis namn

Och Malin är bland dem.

Malin twittrade efter nyheter om att sommarserien drogs

Malin är en förespråkare för kroppspositivitet (Bild: Instagram)

Efter Jeremy Kyle -gästen Steve Dymonds död, twittrade Malin: '' Måste vi vänta på ytterligare en död innan andra serier skjuts?

'Eller kan vi inte bara sätta in en extraordinär eftervård för att förhindra att dödsfall inträffar någonsin igen.'

Malin, som har blivit en förespråkare för kroppspositivitet, delade också ett videomeddelande från frispråkiga Katie Hopkins, som frågade 'varför spelar självmord på före detta @LoveIsland -tävlande mindre roll?'

Malin tillade: 'Kunde inte hålla med mer.'

Stjärnan uttalade sig också efter att ITV -chefer släppte ett långt uttalande om vården de ger.

I den sa de: 'Vår omsorgsplikt är en kontinuerlig och pågående process för varje öbo. Detta följer tre viktiga steg; förfilmning, filmning och eftervård. Vi samarbetar med både en oberoende läkare och en psykologisk konsult för att ge en bedömning av den fysiska och psykiska hälsan hos var och en av de listade medverkande medlemmarna och deras lämplighet för att ingå i programmet. '

Malin var på Love Island 2016 (Bild: PA)

Malin anklagade chefer för att ha organiserat showen och sa att de var 'som att utföra apor för dem'.

Hon sa också tidigare att när hon kom på serien fick hon att må dåligt om sig själv.

När hon talade om hennes ankomst till villan, där öborna parar ihop sig med sina första par, sa hon att hon blev 'fet och ful' när ingen av männen plockade henne.

Hon skrev på Instagram: 'Så när jag filmade det här avsnittet hade jag ingen aning om vad som skulle hända. Jag antog att jag skulle hitta någon och det skulle vara det. Men det gjorde jag inte.

Läs mer

khabib fight time uk
Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

'Jag blev inte vald. Jag var generad, jag kände mig så FÖLJANDE, tjock, jag ville lämna showen där och då. Det är säkert att säga att mitt självförtroende och självkänsla vid den tiden var hemskt. Jag kämpade inte bara med en ätstörning utan jag undrade också nu vad i helvete som var fel med mig.

'Ja, jag gjorde audition för showen; det var mitt val. Men jag vill att ni alla ska veta hur det är vansinne att sätta sig på en sådan show.

Hon tillade: 'Det kommer att komma en ny uppsättning människor i samma situation som jag var, och under de närmaste veckorna kommer det att sägas fruktansvärda saker om dessa killar och mycket trolling men jag kan inte betona tillräckligt HUR viktigt det är INTE att vara en av dem.

'Vi är alla mänskliga.'

Se Även: