Mamma kastar barn från fönstret på 17: e våningen strax efter förlossningen eftersom pojkvän pappa var gift med någon annan

Världs Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Barnets mamma bekräftade för polisen att hon hade kastat ut sitt barn genom fönstret på 17: e våningen(Bild: Viral Press)



En mamma kastade sin bebis från ett fönster på 17: e våningen strax efter förlossningen när hon upptäckte att hennes pojkvän faktiskt var gift med en annan kvinna.



Netchanok Nokyungtong, 20, blev förstörd när hennes fuskande 40-åriga pojkvän från Sydkorea fick reda på att hon var gravid och lämnade henne för att återvända till sin familj.



Hon gick oväntat in i förlossningen i går eftermiddag i Pattaya, Thailand, och födde en pojke ensam inne i hennes rum i höghuset.

Men en förfärad arbetare i ett rum på fjärde våningen berättade för polisen att han såg ett stort föremål falla förbi hans fönster och träffade marken vid 17 -tiden.

Han sprang ner för att kontrollera paketet och var 'chockad' över att hitta ungen.



melissa george hem och borta

Barnet hittades av en arbetare som såg ett & apos; objekt & apos; falla förbi honom (Bild: Viral Press)

Barnets mamma sa att hon gick in i arbetet oväntat (Bild: Viral Press)



En officer bär bort barnet från flerbostadshuset (Bild: Viral Press)

Polisen anlände och hittade den blodiga toten inlindad i en grön plastpåse med navelsträngen kvar. Hans hjärta slog inte.

Tjänstemän kontrollerade CCTV och arresterade senare Netchanok som erkände att han kastade barnet genom fönstret eftersom hennes pojkvän Kim från Sydkorea redan hade en familj och återvände till dem efter att ha fått reda på att hon var gravid.

stacey dooley hårfärg

Hon berättade för polisen att hon födde 'oväntat' i badrummet och öppnade fönstret och släppte sin son utanför i stadsdelen Banglamung.

Polisöverste Apichai Khemphet, chef för Pattayas polis, sade att Netchanok erkände att han dödade flickan och skulle åtalas efter att alla bevis hade samlats in.

Barnets mamma erkände att hon kastade sitt barn ut genom fönstret (Bild: Viral Press)

Barnets mamma på bilden med poliser (Bild: Viral Press)

Han sa: 'Miss Netchanok Nokyungtong födde i badrummet där blod hittades på golvet. Hon sa att hon var chockad och inte redo för förlossningen.

”Pojkvännen är en gift utlänning från Sydkorea som inte ville bo hos henne. Hon fick ont ​​i hjärtat eftersom han återvände till sin familj.

'Hon lade barnet i en plastpåse och slängde ut det genom fönstret och det dog.'

Polisen trodde initialt att barnet kan ha fötts i förtid och dött innan det kastades från byggnaden.

Men efter att ha undersökt dödsfallet och gripit Netchanok sa de att hon hade erkänt medvetet att ha dödat ungen.

Bevis som används av tjänstemän som undersöker fallet (Bild: Viral Press)

avlägsen mccann nose job

Vissa bilder visar läget för kvinnans lägenhet efter att hon fött (Bild: Viral Press)

Hon fotograferades igår på polisstationen och sedan senare på natten och visade polisen rummet och fönstret där det hände.

Netchanok sa att hon hade varit i ett förhållande med sin pojkvän 'Kim', 40 år, från Sydkorea i två år.

Men efter att ha berättat att hon var gravid ville han inte ha något att göra med henne och lämnade för att gå tillbaka till sin fru.

Polisöverste Apichai Khemphet tillade: ”Det här är ett mycket brutalt brott. Barnet föddes i ett friskt tillstånd. Mamman hade inte sorg över det som hade hänt.

'Hennes pojkvän hade lämnat och försökt säga åt henne att avbryta barnet. Hon sa att hon inte hade pengar för att försörja barnet.

- Hon har också förts till sjukhus för kontroll. Men hon kommer att stanna kvar i polisens förvar och åtalas.

Se Även: