Grey's Anatomy säsong 16 Storbritanniens flygdatum, cast, trailer, plot, Ellen Pompeo -kontrakt

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Doktorerna och romantiska frågorna för läkarna på Gray Sloan Memorial Hospital ser inte ut att ge upp när som helst snart.



Greys anatomi säsong 15 slutade med ett antal cliffhangers, där Meredith, Alex och Webber alla fick sparken på grund av att Meredith begick försäkringsbedrägeri för att behandla ett barn.



Som om det inte vore nog, bekräftade Meredith äntligen sin kärlek till DeLuca - efter att han tog fallet för hennes brott och greps.



Också, en stor dimma lämnade Maggie strandade och Jackson saknades. Lever han fortfarande?

Så många frågor för den långvariga medicinska dramat att ta itu med.

Men när kommer Gray & apos; s anatomi tillbaka för säsong 16? Och vem kommer fortfarande att leva i serien när den gör det?



Här är allt vi vet hittills.

Gray's Anatomy säsong 16 UK air date

James Pickens Jr., Justin Chambers och Ellen Pompeo i Greys anatomi (Bild: ABC)



Greys anatomi säsong 16 kommer att visas på Sky Witness och NU TV på 1 april 2020 21.00 med dubbelräkning.

Nya avsnitt kommer att sändas varje onsdag, med avsnittet tillgängligt på NU TV och Sky catch-up-tjänster också.

Serien har sänds 17 avsnitt i USA men stängde nyligen produktionen på grund av den pågående coronaviruspandemin.

Avstängning av coronavirusproduktionen

På grund av den pågående COVID-19-krisen runt om i världen har situationen tvingat produktionen under säsong 16 att stänga av.

Amazon svart fredag ​​rea 2019

Produktionen har skjutits upp av nätverket ABC i minst tre veckor.

Justin Chambers avgår som Dr Alex Karev

Skådespelaren Justin Chambers har lämnat serien och rollen som Dr Alex Karev.

Justin sa i ett uttalande: 'Det finns ingen bra tid att säga adjö till en show och karaktär som har definierat så mycket av mitt liv under de senaste 15 åren.

'Sedan en tid tillbaka har jag dock hoppats kunna diversifiera mina skådespelarroller och karriärval.

'Och när jag fyller 50 år och är välsignad med min anmärkningsvärda, stödjande fru och fem underbara barn, är det dags nu.'

Justin Chambers vinkar hejdå Greys anatomi (Bild: ABC)

Han tillade: 'När jag går vidare från' Grey's Anatomy ', vill jag tacka ABC -familjen, Shonda Rimes, originalrollsmedlemmarna Ellen Pompeo, Chandra Wilson och James Pickens, och resten av den fantastiska rollistan och besättningen, både tidigare och tidigare närvarande, och, naturligtvis, fansen för en extraordinär resa. '

Hans sista framträdande har redan sänds i USA, som inträffade i avsnitt 8, Mitt skott.

Orsaken till hans karaktärs avgång utforskas senare i detalj i det sextonde avsnittet, Lämna ett ljus på.

Greys anatomi säsong 16 cast

Ellen Pompeo som Dr Meredith Gray

Ellen Pompeo i Greys anatomi (Bild: ABC)

Meredith har äntligen hittat kärlek till DeLuca efter att ha förlorat Derek och delat med Riggs, men nu kan de rivas sönder av juridiska frågor som rör hennes försäkringsbedrägeri som han tog skulden för.

Justin Chambers som Dr Alex Karev

Efter att ha fått sparken av Bailey för att han kände till Merediths brott, kan han få tillbaka sin karriär och sitt äktenskap med Jo?

Säsongen markerar Chambers & apos; är sista delen av avsnitt i rollen som Alex.

Chandra Wilson som Dr Miranda Bailey

Operationschefen tvingades avskeda sina favoriter på grund av försäkringsbedrägeri förra säsongen, men kommer stressen på jobbet att påverka hennes hälsa än en gång?

James Pickens Jr. som Dr Richard Webber

Den tidigare chefen för kirurgi fick sparken av Bailey förra säsongen för sin roll i försäkringsbedrägeriet.

Kommer han snart tillbaka till jobbet?

Kevin McKidd som Dr Owen Hunt

Traumakirurgen är nu äntligen en biologisk pappa och verkar ha hittat sin romantiska lycka med Teddy, men är han verkligen redo att vara med sin livslånga bästa vän?

Jesse Williams som Dr Jackson Avery

Trots viss osäkerhet kommer plastchefen tillbaka trots att han saknas i dimman.

Kommer han att lämna tillbaka samma man?

Caterina Scorsone som Dr Amelia Shepherd

Greg Germann och Caterina Scorsone i Greys anatomi (Bild: ABC)

Chefen för Neuro verkar gå vidare från sitt oroliga äktenskap med Owen med Link, men är hon redo för en ny romantik?

Camilla Luddington som Dr Jo Karev

Efter trauman med att hitta sin födelsemor (Michelle Forbes) och få veta att hon var tänkt till följd av våldtäkt, gick Jo på en nedåtgående spiral innan han slutligen checkade in för mentalvård.

Kommer hon att må bra nu?

Kelly McCreary som Dr Maggie Pierce

Cardiochefen lämnades på motorvägen i dimman efter ett bråk med Jackson, men han återvände inte när han lämnade för att få hjälp.

Kommer deras relation att överleva?

Giacomo Gianniotti som Dr Andrew DeLuca

Giacomo Gianniotti och Jaicy Elliot i Greys anatomi (Bild: ABC)

Den kirurgiska invånaren bekräftade sin kärlek till Meredith förra säsongen och hon återvände slutligen förmånen - efter att han tog fallet för hennes försäkringsbedrägeri och hamnade i fängelse.

Kim Raver som Dr Teddy Altman

Chefen för traumaoperation är nu en ny mamma till henne och Owens bebis, och det ser ut som att hon äntligen fick sin man förra säsongen, trots att hon var med Koracick.

Greg Germann som Dr Tom Koracick

Amelias gamla mentor och Teddys pojkvän har blivit befordrade till huvudrollen för nästa säsong, men det ser ut som att han och Teddy inte kommer att vara ett par mycket längre.

Chris Carmack som Dr Atticus 'Link' Lincoln

Den ortopediskt behandlande kirurgen och vännen till Jo & apos; s kommer att bli huvudrollsmedlem nästa säsong, så förvänta dig mer av hans romantik med Amelia.

Jake Borelli som Dr Levi Schmitt

Den nördiga praktikanten kommer att bli en huvudrollsmedlem nästa säsong när hans romantik med Nico och utforskning av hans homosexualitet fortsätter.

Förvänta dig också att återkommande stjärnor kommer tillbaka som t.ex. Debbie Allen som Dr Catherine Fox , Jason George som Ben Warren , Alex Landi som Dr Nico Kim , Alex Blue Davis som Dr. Casey Parker , Jaicy Elliot som Dr Taryn Helm , Sophia Ali som Dr Dahlia Qadri , och Stefania Spampinato som Dr Carina DeLuca .

Trailer från Gray & apos; s Anatomy säsong 16

James Pickens Jr. och Kelly McCreary i Gray's Anatomy (Bild: ABC)

Det finns nu en trailer för den nya säsongen.

Fånga den högst upp i artikeln!

Greys anatomi säsong 16 tomt

Utöver de vanliga romantiska förtrollningarna fanns det ett antal tomter kvar som hängde förra säsongen.

Merediths försäkringsbedrägeri för att hjälpa ett sjukt barn utan sjukförsäkring kom tillbaka för att förstöra kaos - pojkvännen Andrew tog fallet och Meredith fick sparken från Gray Sloan, tillsammans med vännerna Alex och Webber. Hur någon av dem kommer tillbaka från detta återstår att se.

Frågan om att Jackson försvinner i dimman och Maggie strandsätter på motorvägen lämnar dem också i den mest osäkra situationen, men eftersom deras förhållande var i kris i slutet av säsongen, kommer det till och med att vara detsamma om de båda är okej ?

Jo mentala hälsa nådde ett vägskäl i det sista avsnittet av säsong 15 när hon sökte behandling för sin depression, men kan hon och Alex komma tillbaka på rätt spår efter klyftan som utvecklades mellan dem förra säsongen?

Slutligen har Owen och Teddy äntligen sin baby och romantiska relation, men hur kommer Koracick och Amelia att känna om detta, och kommer paret ens att fungera som ett par?

Greys anatomi säsong 16 avsnittsguide

1. Inget kvar att hålla fast vid

Meredith, Richard och Alex måste hantera konsekvenserna efter att Bailey avskedat dem från Gray Sloan för försäkringsbedrägeri. Efter att ha försvunnit i dimman hjälper Jackson en man i en farlig situation, eftersom hans förhållande till Maggie kommer till ett nytt vägskäl. Samtidigt får Tom nya ansvar på sjukhuset som kastar läkarna för en slinga.

2. Tillbaka i sadeln

jennifer lopez plastikkirurgi

Gray Sloan -läkarna opererar en man som kraschade in i Maggies bil när Owen, tillbaka från pappaledigheten, kämpar med Toms nya ställning. Utanför sjukhuset hindrar Merediths avlossning nyligen henne från att diagnostisera omgivningen. Dessutom börjar Richard och Alex på nytt och det är inte lätt. Hela tiden gör Jo sig redo att återgå till jobbet, och Amelia har en ny uppenbarelse i sitt förhållande till Link

3. Återförenas

Med nya restriktioner går Meredith på tipparna på protokollet när hon hjälper Jo med en svår procedur på avstånd; och Koracick gör saker utmanande för Owen på Gray Sloan. Samtidigt är en patient på sjukhuset hjärndöd efter att ha ramlat in på en byggarbetsplats, och hennes två systrar (Charmed-stjärnorna Alyssa Milano och Holly Marie Combs) måste bestämma om hon ska leva eller inte.

4. Det regnar män

Efter att Meredith oavsiktligt väckt negativ press för Gray Sloan försöker hon göra saker rätt med sina tidigare kollegor och äventyra hennes samhällstjänsttider. Station 19: s Ben och Vic tar med en ung kvinna in på sjukhuset, och Jackson står upp för Koracick när han går för långt med en patients familj. Under tiden får Bailey oväntade nyheter; och Owen befinner sig på Pac-Gen North, vilket Alex ser som ett rekryteringsmöjlighet.

5. Andas igen

Meredith har en domstolsförhandling efter att ha hoppat över samhällstjänst, medan Bailey och Jo har en patient som Jo inser är från behandlingsanläggningen. Richard och Gemma äter frukost tillsammans och det går snett.

6. Whistlin & apos; Förbi kyrkogården

Alex hoppas på att imponera på investerare på Pac-Gen North, men när han hör störande nyheter om skelett på byggarbetsplatsen får han Richard att hjälpa till med distraktionstaktik. Teddy känner pressen att bli supermamma efter att ha fått i uppdrag att skapa original Halloween-kostymer för Allison och Leo, medan Meredith fruktar att hon inte kommer hem i tid för trick-or-treat med sina barn. På andra håll tenderar Jackson till en barnpatient som är upprörd över att hon tillbringar sin Halloween på ett sjukhus.

7. Papa Don 't predika

Catherine är tillbaka i stan och har ingen aning om vad som har hänt mellan Jackson och Maggie, medan hennes förhållande till Richard har blivit avlägset. Owen och Amelia behandlar en kvinna som föll i källaren och inser snabbt att det finns mer i historien; och Maggie är chockad över att få veta om några av Richards släktingar som söker hjälp.

8. Mitt skott

I det 350: e avsnittet står Meredith inför läkarstyrelsen eftersom hennes framtid som läkare fortfarande är osäker, och hon är tvungen att räkna med sitt förflutna på några utmanande sätt. Samtidigt testas praktikanterna, eftersom de var och en tävlar om att bli de mest framgångsrika i sina respektive ärenden i avsaknad av några av närvaron.

9. Låt oss gå till baren

Jo blir volontär i en fristad och får ett samtal om att en bebis har lämnats på station 19. Under tiden går Meredith framåt med sitt liv efter att ha mött läkarstyrelsen. Jackson tar ett stort steg i sin spirande romantik med Vic, medan Bailey och Amelia byter graviditetsuppdateringar.

10. Hjälp mig genom natten

Efter bilolyckan vid Joe's Bar och efterföljande räddningsinsatser som leddes av stationens 19 brandmän arbetar Grey Sloan -läkare hela natten för att rädda sina kollegors liv. Samtidigt oroar Amelia sig för att dela sin graviditetsöppning med Link. Owen och Teddy tar ett stort steg, och Bailey hanterar sorg över hennes senaste förlust.

11. En hård piller att svälja

Richard får reda på att Maggie slutade Gray Sloan och är orolig över hur hon hanterar döden av sin patient som var hennes främmande kusin. Bailey återvänder till jobbet efter att ha tagit lite ledigt, även om Koracick inte gör sin första dag så lätt som hon vill. Under tiden tror Meredith att hon kanske saknar DeLuca, och Amelia har en uppdatering för Link om hennes graviditet.

12. Sista kvällen

Jackson skapar en obekväm situation när han bjuder in den nya flickvännen, Vic, till vad han tycker är Richard och Catherines jubileumsfirande, bara för att upptäcka att middagen kallades av olika anledningar. På andra ställen tar Levi med Nico på en resa för att besöka en sjuk familjemedlem.

13. Spara den sista dansen för mig

DeLuca kan inte räkna ut vad som händer med hans obotliga patient Suzanne och han vänder sig till ett diagnostiskt geni, Dr Riley från UCSF, för att få hjälp. Bailey checkar in på Joey, ett fosterbarn som Ben tog med sig in i Gray Sloan. Samtidigt får Amelia resultaten av sitt faderskapstest och Jo konfronterar henne om hur hon behandlar Link.

14. En diagnos

DeLuca är irriterad efter att Meredith tar över sin patient Suzanne vars symptom fortsätter att stubba läkarna på Gray Sloan. På andra ställen på sjukhuset arbetar Jackson, Owen och Jo på ett par som skadats i en björnattack; och Levi är sårad när Nico inte vill att han ska träffa sina föräldrar.

15. Snöblind

Meredith och Carina ifrågasätter DeLucas okarakteristiska beteende när han frivilligt utför en livshotande uppgift under en snöstorm. Samtidigt försöker Bailey hjälpa Joey med sin framtid, medan Richard utbildar en ny praktikant på sjukhuset.

16. Lämna ett ljus på

Bailey och Ben står inför ett enormt, livsförändrande beslut, medan Meredith och flera av läkarna reflekterar över det förflutna när de säger adjö till Alex Karev.

17. Livet på Mars?

En förmögen uppfinnare anländer till Gray Sloan och ber Koracick om hjälp, medan Meredith kämpar för att rädda en kvinna med diabetes som har ransonerat sitt insulin. Jo och Link kämpar för att rädda en ung man som föll på tågspår, och Jackson och Vics förhållande slår sig fast.

18. Ge lite

Meredith leder en pro bono -operationsdag, men det överväldigande patientens svar får henne att kämpa för att hålla ordning på sakerna. DeLuca behandlar en tonårspatient som han misstänker är i fara och försöker desperat få Bailey att stödja hans teori.

Ellen Pompeo kontrakt

Grey's Anatomy säsong 16 -affisch (Bild: ABC)

Det avslöjades tidigare i år av TV -linje den serien stjärnan Ellen Pompeo förnyade sitt kontrakt fram till 2021, vilket bekräftade hennes roll under säsong 16 och 17.

Showrunner Krista Vernoff kommer att fortsätta under samma period och fortsätta serien skapad av Shonda Rhimes.

Så massor av gråa att se fram emot!

Gray's Anatomy återvänder till Storbritanniens skärmar 2020.

Vad ser du mest fram emot med återkomsten av Greys anatomi? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Se Även: