Amazon UK Black Friday 2019 - vilka erbjudanden du kan förvänta dig när alla detaljer meddelas

Amazon

Ditt Horoskop För Imorgon

Svart fredag är precis runt hörnet och ivriga shoppare väntar med betandad andning för att se vilka prissänkningar Amazon kommer att lansera på den stora dagen.



Amazon har bekräftat att det kommer att delta i år i morse och har avslöjat exakt vad shoppare kan förvänta sig av 2019 års affärsbonanza som kommer att löpa i åtta dagar från 22 till 29 november.



Precis som med tidigare år kommer onlinegrossistjätten att lansera hundratals & Dagens erbjudanden & apos; som bara är tillgängliga i 24 timmar.



Det kommer också att finnas ett urval av & apos; Lightning Deals & apos; tillgänglig så länge lagret räcker (om du är Prime -medlem får du 30 minuter tidig åtkomst till dessa). Också värt att notera är & apos; Bästa erbjudanden & apos; det kommer också att erbjudas, men de kommer att vara upp till två veckor.

bästa sovvagnar Storbritannien

Alla erbjudanden kommer att visas på den officiella Amazon Black Friday Deals Store sida - så bokmärke den i din webbläsare för enkel åtkomst när erbjudanden går live.

Vilka Black Friday -erbjudanden kommer Amazon att erbjuda?

Varje Amazon -webbplats är uppkallad efter närmaste flygplats, så Swansea -anläggningen är uppkallad efter Cardiff

Varje Amazon -webbplats är uppkallad efter närmaste flygplats, så Swansea -anläggningen är uppkallad efter Cardiff (Bild: Getty)



Shoppare som köper varor till låga priser inför julen i år kommer att kunna hitta fynd i alla kategorier, inklusive leksaker, skönhet och naturligtvis Amazons populära egna varumärken.

Men många artiklar tenderar att säljas snabbt så det är lämpligt att hoppa online tidigt för att undvika att missa det begränsade rabatterade lagret.



Populära kategorier inkluderar:

Detaljhandelsjätten rekommenderar ivriga kunder att prenumerera på sitt Daily Deals -nyhetsbrev 'för att du aldrig ska missa en annan affär'.

Eller så kan du ladda ner Amazons mobilapp eller kolla sidan med erbjudanden för att hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena när de visas.

Läs mer

Black Friday 2020
Varför kallas det svart fredag? När är Black Friday 2020? När är Cyber ​​Monday 2020? Bästa tidiga Black Friday -erbjudanden

Ska du skaffa Amazon Prime?

Allt du behöver veta om årets Black Friday -försäljning (Bild: iStock Editorial)

Amazon Prime erbjuder några fantastiska förmåner som inkluderar leverans samma dag, tillgång till obegränsad tillgång till musik, TV- och filmströmningstjänster och mycket mer. Allt för en liten månadsavgift på £ 7,99 (eller £ 79 i förskott i ett år).

Men köpare kan registrera sig för en 30 dagars gratis prövotid att dra nytta av Prime-förmåner, som 30-minuters exklusiv tidig åtkomst till alla Lightning-erbjudanden under Black Friday.

själva bakfulla larven

Den enda fångsten är att du måste komma ihåg att ställa in en påminnelse om att avbryta innan prenumerationen upphör - eller riskera att debiteras hela avgiften.

Läs mer om Prime och vad som ingår här i våra vanliga frågor om Amazon Prime.

Besök Amazon & apos; spop-up butik i London

Under de senaste två åren har Amazon också lanserat ett popup -butikslokal som sammanfaller med shoppingbonanzan och det kommer tillbaka för 2019.

Amazons hemort för Black Friday & apos; pop up -butiken i London kommer att erbjuda besökare massor av underhållning, innovation och prisutdelningar under fyra dagar (28 november - 1 december).

Amazons hem för Black Friday kommer att äga rum på 7 Addington Street, London, SE1 7RY och det är gratis inträde för alla kunder. Om du är på väg ner kan du kolla vilka evenemang som äger rum och fullständiga öppettider genom att besöka: amazon.co.uk/homeofblackfriday

Black Friday 2019 - bästa återförsäljare som deltar

Black Friday 2017
  • Argus (i butik och online) - perfekt för att hämta rabatterade leksaker, teknik och elektronik som bärbara datorer och TV -apparater.

  • Amazon (online) - ett stort utbud av teknik- och spelartiklar inklusive återförsäljarens egna märkesvaror som Echo -högtalaren och Fire -surfplattorna. Också massor av rabatterade smycken, mode, skönhet och spritprodukter.

  • ASOS (online) - hundratals mode, skönhet, accessoarer och skor från toppmärken kommer att presenteras i rabatterna.

  • John Lewis (online och i butik) - med de & apos; re & apos; Never Knowingly Undersold & apos; tag line, är återförsäljaren prismatchande rivaler på populära teknik-, hem- och modelinjer.

    isas 2016/17
  • Tesco (i butik) - stormarknadsjätten erbjuder enorma rabatter på populära elektriska apparater som smarta HD -TV -apparater och Dyson -dammsugare.

  • Stövlar (i butik och online) - skönhet, smink, hudvård och personliga elektriska föremål kommer att vara några av de omfattande erbjudandena från high street -kedjan.

    captain marvel raderade scen
  • Currys PC World (i butik och online) - shoppare kan förvänta sig erbjudanden på smarta hem -enheter, bärbara datorer och surfplattor från Apple och videospelkonsoler.

  • SPEL (i butik och online) - enorma rabatter på de senaste PS4- och XBOX -konsolpaketen och toppspel som FIFA 19.

  • Nästa (i butik och online) - ett brett urval av dam-, herr- och barnkläder och accessoarer kommer att presenteras. Vid sidan av återförsäljarens populära hem

  • Mycket (online) - förvänta dig ett brett utbud av rabatterade produkter, allt från möbler till elektriska apparater samt leksaker och mode.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer

Vad hände 2018?

(Bild: PA)

Förra årets evenemang såg över två miljoner rabatterade varor som köptes under försäljningen, med fynd Haj dammsugare, Nintendo Switch -buntar, Hasbro Gaming Connect4 Game och pengar från Amazon Beauty Advent Calendar alla storsäljare på dagen.

Online -jätten har vuxit till att bli en av huvudaktörerna under Black Friday, både i Storbritannien och tvärs över dammen i USA, med miljontals kunder som flockar till sin officiella

Den totala försäljningen för 2018 års affärer var lika med £ 40 miljoner pund för besparingar för kunder, men vi får vänta lite längre för att se exakt vad som väntar 2019 ...

    Se Även: