Kirurgen avslöjar vad Jennifer Lopez verkligen har gjort - från näsan till hennes bröst

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jennifer Lopez ser bokstavligen lika bra ut nu som för 20 år sedan på armen av Diddy i den där störtande gröna klänningen.



tyson fury nettovärde 2021

Så vad är hemligheten bakom hennes bestående skönhet? 2013 insisterade den fantastiska tvåbarnsmamman: 'Jag har aldrig genomgått plastikkirurgi av något slag'.



Men experter på MYA Kosmetisk kirurgi tror att hon kan ha haft en hjälpande hand på vissa avdelningar ...



Tillbaka till 1999 och J-Lo såg fantastisk ut (Bild: Reuters)

Och det gör hon fortfarande (Bild: Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News/SplashNews.com)

En talesman för MYA Cosmetic Surgery förklarar ...



Det är möjligt att Jennifer kan ha genomgått en näsplastik (det kirurgiska namnet för näsformningskirurgi).

'Hennes näsa verkar tunnare över bron och spetsen och hennes näsborrar verkar vara mindre än på tidigare bilder.



'Det kirurgiska ingreppet för att minska näsborrens storlek kallas en alarbasreduktion. En näsa som ändrar form på ett sådant sätt kunde bara uppnås genom kirurgi snarare än konturering.

Jenny från blocket har förnekat att hon gått under kniven (Bild: Splash News)

Men experterna tror att hon har ett bra jobb (Bild: (kredit för lång, se bildtext))

'Resultatet av proceduren är mycket naturligt och överensstämmer fortfarande med hennes ansikts naturliga proportioner.

'Kostnaden för en näsplastik beror i slutändan på många olika fysiologiska faktorer, de tekniker som används och kirurgen. De varierar vanligtvis från £ 6000 till £ 10.000.

Om jag tittar på tidigare bilder av J-Lo är det möjligt att hon har genomgått en kirurgisk bröstförstoring.

'En bröstförstoring syftar till att öka bröstets storlek, form eller fyllighet med hjälp av ett implantat. Jag skulle anta att hon kan ha begärt en naturlig form möjligen till och med ett anatomiskt (tårfallformat) implantat som hålls i portion till hennes ram.

'Detta kan uppnås på många sätt beroende på patientens nuvarande bröstvävnad och kirurgrekommendation, med val av implantatform, storlek och placering av implantaten under operationen. Det genomsnittliga priset för denna procedur är £ 5500 - £ 6500.

Jag skulle också föreslå att hon har fått injektioner mot rynkor, som ofta kallas Botox, i pannan och runt ögonen (kråka).

Hon spelade in Out of Sight med George Clooney 1998 (Bild: Universal City Studios)

Experter säger att hon kan ha haft ett näsajobb (Bild: Splash News)

'Denna icke-kirurgiska behandling kommer att skapa en slät panna och begränsa alla pannor/uttryckslinjer. Behandlingen kommer normalt att pågå i tre till sex månader när muskelverkan gradvis återkommer, linjerna och rynkorna börjar dyka upp igen och måste behandlas igen.

'Denna procedur kan ge en jämnare hud om du är ute efter ett ungdomligt utseende eller kan användas som en förebyggande åtgärd för att bromsa rynkor.

Det är klart att Jennifer leder en hälsosam livsstil med kost och träning samt en bra hudvårdsrutin för att behålla sitt ungdomliga utseende, tillsammans med naturlig genetik och eventuellt kirurgiska och icke-kirurgiska behandlingar.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Se Även: