Susanna Reids mest flirtiga ögonblick avslöjades efter att hon älskat sig själv efter 'HOT' -chatt med David Beckham

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Susanna Reid

Är Susanna Reid TV: s största flört?(Bild: ITV / Rex)



Susanna Reid tycker tydligen att det är ”frustrerande” när människor tolkar hennes intervjuteknik som flirtig. 'Jag är en professionell intervjuare', betonade presentatören för Good Housekeeping tidigare i sommar. 'Det är mitt jobb att få ut det bästa av människor. Att sedan få beskriva det på ett annat sätt, känns lite som att komma igen, verkligen? '



Poäng fattad - men på något sätt kan vi bara inte föreställa oss att intervjuare som Jeremy Paxman behöver fläkta sig efter att ha kompletterats av David Beckham. Inte för att vi inte tyckte om hennes exklusiva med Golden Balls på Good Morning Britain tidigare idag.



daniel craig och sienna miller

Här tar vi en titt på Susannas mest minnesvärda intervjuer genom åren när hon visar upp tricket för att få 'det absolut bästa ur människor' - aka flörta av strumporna ...

David Beckham

Susanna Reid är definitivt ett David Beckham -fan (Bild: ITV)

Susanna såg ut som att hon hade en jättebra intervju med David Beckham i morse.



Naturligtvis, vem skulle inte? Men programledaren såg ut som att hon verkligen gillade chatten. Från början till slut flinade hon som en Cheshire -katt.

Sedan, när han komplimangerade hennes klänning, skämtade hon att hon behövde fläta ner sig. Allvarligt?



Alex Turner

Alex Turner tyckte om sin intervju med programledaren (Bild: Youtube)

Hon kan ha chattat med en Arctic Monkey, men Susanna Reid höjde värmen 2013.

Stjärnan - som snabbt blev en av landets favoritpresentatörer - utlöste en Twitter -frenesi när fansen hävdade att hon och bandets frontman Alex Turner flirtade i en intervju.

Strålande och lekande med håret frågade hon Alex om hans nya album och i slutet av det fem minuter långa klippet uppmanade hon honom att gå med i Strictly Come Dancing, som hon spelade in.

David cameron

Även David Cameron är inte utanför gränserna (Bild: Rex)

Susanna Reid sände tittarna till vansinne efter att hennes intervju med premiärminister David Cameron sändes i april.

Brunettpresentatören, som är känd för sin flörtiga intervjuteknik, och Cameron diskuterade valplaner, umgicks med sina barn och tog sin yngsta dotter Florens för att se Shaun The Sheep i helgen.

katie holmes tom cruise

I stället för en utmanande debatt verkade paret väl till mods med varandra när de chattade över en kopp te och gick runt i trädgården på nummer 10, där intervjun filmades.

tom Cruise

Susanna Reid njöt av en mycket god morgon - när hon poserade för en selfie och delade en bryggning med Hollywood -hunken Tom Cruise.

Good Morning Britain -värden, 43, presenterade ett avsnitt av majs show live från en röd matta i London när hon intervjuade Tom Cruise vid en speciell tidig morgonpremiär.

Och ITV -stjärnan Susanna vann omedelbart honom genom att dela en chatt och en drink med honom innan paret kramade adjö.

Dan Stevens

Programledaren använde ett intressant ordval när han pratade med Dan Stevens (Bild: Rex)

Susanna frågade Dan Stevens i september förra året om han var tvungen att slå av många män för att få en roll i hans senaste film.

Downton Abbey -stjärnan vände Hollywood -skådespelaren till ITV -frukostserien för att prata om sin nya huvudroll, men han förväntade sig inte detta.

Susanna frågade oskyldigt: Du spelar den här uppenbara hjälten i hela Amerika och det här är ett stort tillfälle för dig i Hollywood. Du måste ha slagit av en hel del amerikansk man för att få den här delen. '

Susanna frågade sedan: Varför får det dig att fnissa? Behövde du inte slå dem?

Luke Evans

Susanna bad Luke Evans att BITA henne

aa34 £5 sedel

Susanna höll verkligen sin proffshatt på sig när hon intervjuade Luke Evans i oktober förra året.

När de chattade iväg om hans film Dracula Untold, bad den vackra brunetten Hollywoodstjärnan att testa hans skådespelarkunskaper genom att bita henne i nacken.

När han väl hade haft en liten gnutta, rapporterade hon gärna tillbaka till nationen: 'Det var ganska trevligt faktiskt.'

Jeremy Renner

Värden kunde inte motstå att komplimentera Jeremy Renner fysik (Bild: ITV)

Återigen, Susanna blev bortriven i april i år när hunky Avengers: Age Of Ultron -stjärnan Jeremy Renner dök upp på Good Morning Britain.

Programledaren berömde skådespelarens mejslade fysik inte en gång utan två gånger under intervjun som hon genomförde med medvärden Ben Shephard.

Efter att Jeremy erkände att det fanns utrymme för förbättringar, insisterade Susanna: & apos; 'Du ser för övrigt ganska bra ut ... du ser bra ut.'

Hon förklarade sin kommentar och sa till Ben: 'Jag trodde att det var en inbjudan för dig att säga det, men som du inte gjorde tänkte jag att jag var bättre.'

744 nummer kärlek

Vi tror att han fick beskedet!

Hugh Grant

Susanna Reid intervjuar Hugh Grant på BBC Breakfast 2009

Var Susannas topp lite för lågklippt? (Bild: BBC)

Tillbaka 2010, Susanna var slated av BBC Breakfast -tittare för att flörta med Hugh Grant.

Under chatten tidigt på morgonen anklagades programledaren för att bete sig 'som en 14-årig skolflicka på hennes första dejt' på kanalens anslagstavla.

Fans av showen var inte heller imponerade av den störande halsringningen på den långärmade bruna toppen som hon sportade.

Lyckligtvis förblev Hugh sval under hela prövningen.

Susanna Reids flirtiga intervjuer Visa galleri

Se Även: