Kate Middleton 'hade hjärtat på' baby namn för en pojke - och det var inte George eller Louis

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Hertigen och hertiginnan av Cambridge är stolta föräldrar till tre bedårande barn; Prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis.



Och medan deras barns namn nu är en del av historien, var det nog inte det lättaste att välja ut och faktiskt komma överens om de monikerna för sina barn - som många föräldrar säkert kan intyga.



värsta fängelserna i Storbritannien

När det gällde att namnge deras förstfödda beslutade Kate Middleton och prins William att inte ta reda på kön på barnet, så hade valt ut ett par alternativ de gillade för både en pojke och en flicka.



De bestämde sig så småningom för George Alexander Louis, som vi alla vet.

Men enligt en kunglig expert fanns det ett namn Kate & apos; hade hjärtat på & apos; innan förlossningen - och det var inte George.

Hertigen och hertiginnan med sina tre barn prins George (vänster), prinsessan Charlotte (till höger) och prins Louis i Anmer Hall i Norfolk

Barnens namn hedrar alla olika medlemmar av den kungliga familjen (Bild: PA)



Kunglig expert, Katie Nicholl, avslöjade tidigare i Vanity Fair: 'Courtiers insisterade på att paret inte hade fått reda på könet på deras ofödda barn, och vänner nära paret hävdar att William ville ha en överraskning.

'Även om Kate tydligen misstänkte att det var en pojke och hade satt sitt hjärta på namnet Alexander, hade de ännu inte bestämt vad de skulle kalla deras förstfödda.'



Nicholl fortsatte med att säga att hertiginnan enligt uppgift hänvisade till sin babybump som 'vår lilla druva', medan hon var gravid med George.

Det unga kungliga namnet kommer tillbaka till drottningens far, kung George VI, och Kate fick använda sitt föredragna val som ett mellannamn för sin son.

Den första ikoniska bilden av Kate, William och en nyfödd prins George

Den första ikoniska bilden av Kate, William och en nyfödd prins George (Bild: Getty Images)

Som vanligt i kungafamiljen är den unge prinsen nu också känd under flera smeknamn - inklusive Tips.

Detta smeknamn började ursprungligen som PG Tips, som te -märket, på grund av hans initialer P och G för Prince George.

Men så småningom tappade de PG -delen och Tips fastnade.

Så sött!

Gillar du att läsa om kungafamiljen? Registrera dig för alla de bästa kungliga nyheterna från NEWSAM här.

Se Även: