Tyson Fury säger åt Derek Chisora ​​att 'f****d' när fight-affären äventyras

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Tyson Fury har sagt till Derek Chisora ​​att 'f****d' i sin senaste stöt mot sin gamla rival, och kan sätta deras trilogikamp i Jeopardy.



Världsmästaren i tungvikt förklarade tidigare i veckan att han officiellt skulle gå i pension för en tredje match mot Chisora, samt meddelade att han nu tränas av Isaac Lowe. Men bara några dagar efter bekräftelsen på att han skulle återvända för att möta veteranen Brit, verkar Fury nu vara mindre än sugen på en sådan händelse.



Han är just nu på Island på jakt efter starkmannen Thor Björnsson, och tog till Instagram att dela en video om hans historia och uppdatera fansen om den potentiella trilogin. Där verkade han bekräfta vad promotor Eddie Hearn har sagt om att Chisora ​​tackade nej till plånboken som erbjöds för kampen, som enligt uppgift är miljoner mindre än vad tungviktaren vill ha.



'Det roliga är att folk älskar att göra affärer och sedan be om mer och sedan ändra målstolparna,' sa Fury i en kryptisk video och taggade Chisora. 'Men det vanliga är att för mig säger jag åt dem att gå och hämta f****d så där är vi.'

sarah-jane cbeebies

Förra veckan berättade Chisoras promotor Eddie Hearn Boxning Social : “Derek hade ett erbjudande från Tyson Fury läger. Det räckte inte med pengar, jag är inte säker på att vi kommer att se den kampen, men bra att se Tyson Fury hålla sina alternativ öppna.'

Kampen såg dock ut att röra sig i rätt riktning tidigare i veckan då Fury sågs prata med Chisoras ledning och senare bekräftade att han återvände. Men det verkar nu som om kampen är i fara, särskilt efter Bob Arum hävdade att ingen affär var nära att göras och att Fury bara avslutade fansen.



Det har rapporterats av ESPN att Furys erbjudande till Chisora ​​gjordes genom Goldstar Promotions, som sköter hans talresor runt om i Storbritannien. Han tros fortfarande vara knuten till Frank Warrens Queensberry Promotions och Bob Arums Top Rank, vilket betyder att det är oklart hur seriöst erbjudandet kan tas.

Robert Pattinson och Kristen Stewart gör slut
  Tyson Fury har efterlyst en trilogikamp med Derek Chisora
Tyson Fury har efterlyst en trilogikamp med Derek Chisora ( Bild: @tysonfury's/Instagram)
  Men Chisora ​​är det inte't convinced his offer is genuine
Men Chisora ​​är inte övertygad om att hans erbjudande är äkta ( Bild: @derekwarchisora/Instagram)

Skulle du vilja se en trilogikamp mellan Tyson Fury och Derek Chisora? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet Nedan!



Fury tog till sociala medier för att göra tillkännagivandet och sa till kusinen och före detta världsmästaren Andy Lee: 'Jag har bestämt mig för att komma tillbaka till boxningen eftersom jag kan bli den första tungviktsmästaren i historien som har två trilogier; en med Deontay Wilder och den andra med Derek Chisora.

'Jag har alltid sagt att jag skulle slåss mot Derek Chisora ​​i slutet av min karriär och här är vi, slår alla rekord igen och skapar prejudikat. Varför jag har valt Isaac Lowe som min tränare är att medan jag var med Peter [Fury], Isaac var där, medan jag var med Ben [Davison], Isaac var där och när jag var med SugarHill var han alltid där.

'Han ger mig information, han känner mig bättre än någon annan på planeten och vi är ett fantastiskt team. Vi har alltid varit tillsammans och vi kommer att avsluta det här tillsammans. Vi har alltid arbetat väldigt bra tillsammans och här vi är på väg att ta oss an en massiv, massiv händelse.'

gary och phil neville

Se Även: