Tyson Fury kräver att Derek Chisora-kampen ska äga rum på Old Trafford

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Tyson Fury har efterlyst hans trilogikamp med Derek Chisora att äga rum i hans hemstad på Manchester Uniteds hemmaplan Old Trafford.



Fury har länge längtat efter en stadionkamp i hemlandet Manchester, men fick nöja sig med Wembley Stadium i London för sin hemkomst i april. Men han planerar att ha mer kontroll över kampen med Chisora, med ESPN rapporterar till och med att hans erbjudande till Finchley-fightern skickades via Goldstar Promotions, i motsats till Frank Warrens Queensberry eller Bob Arums Top Rank.



Goldstar Promotions är företaget som tar hand om hans rikstäckande talturné, där han träffar fans över hela Storbritannien och berättar historier om hans återkomst till tungviktshärlighet. Men de verkar ta tyglarna om förhandlingarna inför hans nästa kamp, ​​som skulle vara deras största åtagande hittills.



Det rapporteras att Principality Stadium i Cardiff är måltavla, med december som sannolikt tidsperiod för kampen. Vid den tiden på året är den walesiska stadion den enda livskraftiga arenan i Storbritannien med tanke på att den har ett tak som gör att den kan användas när vädret är dåligt.

'Jag och Isaac [Lowe, som Fury hävdar är hans nya tränare] har brainstormat hela morgonen efter en fantastisk träning', sa Fury till fansen i sin senaste video på sociala medier. 'Den här kampen med Chisora ​​borde vara i Manchester, enligt min mening på Uniteds fotbollsplan.'

Lowe, Furys långvariga lagkamrat och fjäderviktskämpe som enligt uppgift kommer att höra sin kompis för Chisora-trilogin, tillade sedan: 'Definitivt för att han uppenbarligen är kungen och han har redan varit tillbaka i London.



'Så det är bara rätt att han kommer tillbaka till sin hemstad Manchester och ingen annanstans bättre än Manchester Uniteds fotbollsplan. Det är 'Drömmarnas Teater' och kungen kommer tillbaka.'

Fury meddelade tidigare i år att han skulle dra sig tillbaka från boxningen efter att ha besegrat Dillian Whyte inför 94 000 fans på nationalstadion i ett hemkomsttitelförsvar. Men han har backat på det beslutet och har nyligen skickat pappersarbete till Chisora ​​i hopp om att arrangera en tredje match mellan paret.



 Tyson Fury vill slåss på Old Trafford
Tyson Fury vill slåss på Old Trafford ( Bild: Man Utd via Getty)

Är du exalterad över att se Tyson Fury slåss mot Derek Chisora ​​igen? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet Nedan!

De möttes senast 2014, då Fury stoppade Chisora ​​efter tio omgångar för den brittiska titeln. Deras första möte 2011 hade också det brittiska bältet på spel, och vanns av Manchester-infödingen genom ett enhälligt beslut.

I går till sociala medier för att göra tillkännagivandet sa Fury till kusinen och före detta världsmästaren Andy Lee: 'Jag har bestämt mig för att komma tillbaka till boxningen eftersom jag kan bli den första tungviktsmästaren i historien som har två trilogier; en med Deontay Wilder och den andra med Derek Chisora.

vilken tid är khabib vs poirier

'Jag har alltid sagt att jag skulle slåss mot Derek Chisora ​​i slutet av min karriär och här är vi, slår alla rekord igen och skapar prejudikat. Varför jag har valt Isaac Lowe som min tränare är att medan jag var med Peter [Fury], Isaac var där, medan jag var med Ben [Davison], Isaac var där och när jag var med SugarHill var han alltid där.

'Han ger mig information, han känner mig bättre än någon annan på planeten och vi är ett fantastiskt team. Vi har alltid varit tillsammans och vi kommer att avsluta det här tillsammans. Vi har alltid arbetat väldigt bra tillsammans och här vi är på väg att ta oss an en massiv, massiv händelse.'

Se Även: