Jake Paul fick ett hemligt meddelande från Andrew Tate under stridsförhandlingar

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Jake Paul hävdar att han fick ett hemligt meddelande av den kontroversiella kickboxningsstjärnan Andrew Tate – men det raderades innan han hann läsa det.



YouTuber som blev boxaren Paul sägs vara i förhandlingar med Tate om en möjlig kamp, ​​vilket skulle bli hans första professionella boxningsmatch efter en lång kickboxningskarriär. Och under ett nyligen framträdande på hans bror Logans Impaulsive podcast , stjärnan i sociala medier visade upp ett meddelande på sin telefon, som indikerar att Tate vid ett tillfälle hade försökt kontakta honom.



Han visade kameran sin telefon, där han gick till Tates sida, och klickade för att skicka ett meddelande till den kontroversiella entreprenören, som har blåst upp på TikTok de senaste veckorna. Där visas en lapp som lyder 'Acceptera meddelandeförfrågan från Emory Andrew Tate III', som är Tates fullständiga namn, och indikerar att han vid ett tillfälle hade försökt kontakta Paul innan han raderade hans meddelande.



Den professionella boxaren med 5-0, vars senaste seger var en ond knockout av den tidigare UFC-welterviktsmästaren Tyron Woodley, är inte ett fan av Tates fräcka persona, och inte heller hans kontroversiella åsikter om att tjäna pengar och attrahera kvinnor. Han slog till mot sin rival under en lång intervju på sin brors show, innan han gav sin välsignelse för Logan att ta kampen istället.

'Han skickade inte det, men det visar att han försökte skicka ett meddelande till mig någon gång', sa den yngre Paul-brodern. 'Han ropade ut mig för två år sedan och jag minns att jag såg det och svepte för jag var som 'vem är den här killen?' Det är alltid någon som ropar ut mig.

'Då frågade den här intervjuaren mig nyligen om jag skulle slåss mot Andrew Tate och det var då jag började se den här killen dyka upp över hela internet. Jag var som 'åh det är Andrew Tate', men vad jag säger är att Andrew, om min bror gör dig inte sur, det gör jag.



ant middleton nettovärde

Tror du att Jake eller Logan Paul skulle slå Andrew Tate? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet Nedan!

 Jake Paul hävdar att han skickades ett hemligt meddelande av den kontroversiella kickboxningsstjärnan Andrew Tate
Jake Paul hävdar att han skickades ett hemligt meddelande av den kontroversiella kickboxningsstjärnan Andrew Tate ( Bild: Getty Images)

'Det måste gå ner, men jag tror inte att han hamnar i ringen med någon av oss. Det är för stor risk för honom eftersom han är alfahane, eller hur? Det är hela hans grej, och när han förlorar mot någon av dem en av oss som han slåss om, hela hans skit kommer ut genom fönstret.'



Tate har tidigare indikerat att det pågår 'sofistikerade förhandlingar' för ett slagsmål mellan han och en av bröderna Paul, även om inget ännu har blivit verklighet. Jake kommer att återgå till handling i oktober för att avsluta en nästan år lång uppsägning, medan Logan kommer att slåss i december.

michael jackson före och efter

'Jag vet att alla vill det,' svarade Tate när han blev tillfrågad om ett slagsmål med någon av bröderna Paul på en Twitch-stream med Adin Ross. 'Det här är sofistikerade förhandlingar som involverar många parter så vi borde inte prata om det här.'

Se Även: