Logan Paul får bror Jakes välsignelse att slåss mot Andrew Tate

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

YouTube-stjärna Logan Paul har tagit emot sin bror Jakes tillåtelse att 'beat the s***' ur kontroversiell kickboxare Andrew Tate .



nyår london 2013

Tate, en före detta världsmästare i kickboxare, har fått en aldrig tidigare skådad berömmelse på sociala medier de senaste månaderna och har ropat ut Jake för en boxningskamp vid flera tillfällen. 'The Problem Child' avslöjade till och med att Tate nyligen skickade honom ett 'hemligt meddelande' mitt i ' sofistikerad 'förhandlingar om att en kamp mellan paret pågår.



Samtidigt som de diskuterade sensationen i sociala medier på deras podcast Impaulerande , frågade Logan sin bror: 'Vad menar du med att du är mot Andrew Tate?' till vilket Jake svarade: 'Jag säger inte bråk, jag säger oss fram och tillbaka. Han pratar skit om mig och säger att han vill slå min a** och allt det här. Podcast-värden Mike Majlak påminde sedan Jake om att han menar allvar med sin boxningskarriär och avrådde från att slåss mot den kontroversiella kickboxaren.



Vill du se Logan Paul slåss mot Andrew Tate? Låt oss veta dina tankar i kommentarsfältet Nedan

Logan sa sedan: 'Jake, jag vet att han har pratat skit om dig bror, men med din välsignelse kan jag slå skiten ur Andrew f****ng Tate?'. Jake gav sin bror sitt godkännande och svarade: '100 procent, men jag tror inte att han skulle slåss mot oss. Jag tror att det är en för stor risk för honom eftersom han är alfahane, det är hans grej. När han förlorar blir hela hans schtick går ut genom fönstret.'

Logan har inte kämpat sedan han gick åtta rundor med boxningslegenden Floyd Mayweather sista juni. 'The Maverick' meddelade nyligen att han kommer att göra sin boxningsåterkomst i december , men har ingen motståndare organiserad för sin ringretur. Samtidigt hävdar Tate att han har haft 87 matcher som kickboxare och har också vunnit tre segrar i tre professionella MMA-matcher, varav en kom över den tidigare UFC-mellanviktaren Luke Barnatt.



 Logan Paul gör sin boxningsåterkomst i december
Logan Paul gör sin boxningsåterkomst i december ( Bild: GETTY)

Tate har tidigare föreslagit att han inte har någon fiendskap mot Jake men skulle vara villig att kliva in i ringen för att avsluta sin fightingkarriär. 'Jag ogillar honom inte, jag förstår honom men jag vill göra något klart, jag skulle fortfarande sparka den levande jäveln ur Jake Paul ,' han berättade Gubbarna podcast. 'Jag är inte någon urtvättad UFC-fighter och jag är inte mindre än honom, jag skulle slå den levande skiten ur honom och om han vill slåss kommer jag att slåss mot honom vilken dag som helst. **ng vecka. Han är bara väldigt smart med sin 'Jag är bara en YouTuber-vinkel'.



Se Även: