Paul Nicholas ansluter sig till EastEnders roll som Just Good Friends-stjärnan anländer som Kathy Beales före detta make

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Skådespelaren Paul Nicholas lär morgondagens stjärnor i handeln när den senaste grenen av Paul Nicholas School of Acting öppnar den

Walford bunden: Paul Nicholas går med i EastEnders(Bild: BPM)



Just Good Friends -stjärnan Paul Nicholas går med i EastEnders som en del av Gillian Taylforths sensationella återkomst till den populära BBC -tvålen.



Den 69-åriga skådespelaren, som blev känd i scener, inklusive Hair och Jesus Christ Superstar, kommer att spela Kathy Beales före detta make Gavin Sullivan.



Och chefer antyder att han vet var många av torgets kroppar ligger begravda.

Paul sa: Jag är mycket glad över att få vara med i EastEnders underbara cast för en spännande tid. Jag kan inte vänta med att komma igång och se vad som väntar min karaktär.

Paul, som inte har börjat filma på Albert Square, var en stor hit på 80-talet med Jan Francis i huvudrollen i BBC: s BAFTA-vinnande Just Good Friends.



Miljoner hakade på rom-com om en man som av misstag träffar sin tidigare fästmö år efter att han jiltat henne vid altaret.

Paul Nicholas skådespelare och Jan Francis skådespelerska i Just Good Friends

Åttiotalet hit: Paul Nicholas och Jan Francis i den klassiska sitcom Just Good Friends



Showen skrevs av Only Fools And Horses skapare John Sullivan och pågick i tre år fram till 1986.

Han njöt också av en kort karriär som popstjärna på 70 -talet med tre topp 20 hits.

I EastEnders kommer hans karaktär Gavin att följa Kathy till East London när hon gömmer sig med sitt ex, Phil Mitchell.

kändis storebror housemates 2013

Exekutiv producent Dominic Treadwell-Collins sa: Vi är alla glada. Så många tittare har vuxit upp med Paul så det är fantastiskt att ha honom tillbaka på våra skärmar.

Han är en viktig del i Kathys explosiva återkomst till torget, samtidigt som han innehar nyckeln till många fler av torget hemligheter.

Paul har varit gift två gånger och har sex barn.

Se Även: