Med Sky Qs nya split-screen-funktion kan du titta på TV: n live fotbollsmatcher samtidigt

Sky Q

Ditt Horoskop För Imorgon

Sky har meddelat en stor uppdatering av nästa generations TV-box, Sky Q, så att kunderna kan se två sportevenemang sida vid sida.



Den nya 'split screen' -funktionen kan användas på flera sätt. Du kan titta på två fotbollsmatcher eller tennisspel sida vid sida, eller uppleva två olika kameravinklar med Formel 1.



Du kan till och med komma ikapp med höjdpunkter från Premier League eller Formel 1 utan att ta ögonen på liveevenemanget.



'Vi vet att våra kunder absolut älskar att titta på livesport och de nya Sky Q-funktionerna ger dem flexibiliteten att välja hur de tittar', säger Luke Bradley-Jones, varumärkesdirektör för TV- och innehållsprodukter på Sky Q.

'Oavsett om det är en Premier League -match eller Formel 1 -tävling, kan kunderna helt enkelt välja delad skärmvisning och se det mest omtalade målet om och om igen, eller två direktsända tävlingar sida vid sida.'

För att använda den nya funktionen behöver kunderna helt enkelt trycka på den röda knappen och öppna Sky Sports -appen på Sky Q.



Därifrån kan du anpassa dina strömmar med Match Choice eller Race Choice, eller välj Highlights för att titta på videoklipp tillsammans med main event.

Sky sa att kunderna bara kan titta på videoklipp från det aktuella sportevenemanget de tittar på, och videoklipp med delad skärm är redaktionellt valda och kommer att fokusera på viktiga stunder i liveevenemanget.



När du tittar på delad skärm kommer ljud från live -matchen eller loppet att stängas av medan det markerade videoklippet spelas. När kunder pausar klippet återgår ljudet till live -åtgärden.

Tidigare tillgängliga funktioner, såsom poäng och tabeller, favoritlagsstatistik och videohöjdpunkter från Sky Sports News är nu också tillgängliga i delat skärmläge.

Nyheten kommer efter att Sky meddelat att det har sänkt priset på sitt grundläggande Sky Q -paket, som inkluderar en Sky Q 1TB -låda och tillgång till över 270 kanaler inklusive Sky Atlantic.

Nya och befintliga kunder kan nu uppleva Sky Q för bara £ 20 per månad, plus en engångsavgift på £ 15. Hittills var den billigaste affären £ 44 per månad.

Se Även: