Steve Irwin och fru Terris vackra kärlekshistoria och hur hon håller hans arv vid liv

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Steve Irwin gifte sig med naturforskaren Terri Raines för 29 år sedan idag, och deras kärlekshistoria är en för evigheter.



Crocodile Hunter -stjärnan avled tragiskt 2006 när han genomborrades av hjärtat av en stingray -haka medan han filmade en dokumentär.



Idag markerar hans änka Terri Irwin nästan tre decennier sedan hon knöt knuten med tv -stjärnan 1992 och kickstartade en av de mest kända och bäst älskade familjerna på TV.



Kärlek vid första ögonkastet

Amerikanskfödda naturforskare, naturvårdare och författare Terri träffade Steve 1991 medan hon turnerade på rehabiliteringsanläggningar för vilda djur i Australien, och enligt den officiella webbplatsen för Australia Zoo-som familjen Irwin äger-var det kärlek vid första ögonkastet.

Steve och Terri blev förälskade vid första ögonkastet

Steve och Terri blev förälskade vid första ögonkastet (Bild: Moviestore/REX/Shutterstock)

Paret var båda i 20 -årsåldern när de träffades, och Terri minns tidigare att han var övertygad om att Steve måste ha redan haft en flickvän eftersom han verkade som den perfekta mannen.



Hon sa: 'Vi var inte riktigt unga när vi träffades. Men Steve var liksom 29 och jag var 27, och det första du tror är, & apos; Han är förmodligen i ett förhållande. & Apos; Men jag visste inte hur jag skulle säga, & hej, vi har precis träffats. Är du i ett förhållande? & Apos;

Deras första möte gick inte så smidigt som Terri hoppades, eftersom Steve lekte ett otäckt upptåg mot henne när han berättade att han faktiskt blev tagen - av sin hund.



Terri förklarade: Jag tror att han typ kände det, så han sa: & apos; Vill du träffa min flickvän? & Apos;

'Jag kände mig helt krossad.

'Och ​​sedan ropade han, & apos; Hej, Suey, & apos; och här kommer den här lilla hunden, Suey. Jag gick, & apos; Boom! Ingen flickvän! & Apos; '

Att bilda familj

Efter att snabbt ha blivit förälskade knöt paret året efter bara fyra månaders förlovning och fick två barn tillsammans - dottern Bindi, nu 22 och sonen Robert, nu 17.

De var glada över att starta en familj tillsammans

De var glada över att starta en familj tillsammans

Steve var en hängiven pappa till sin kull, och föll tidigare över Terri i en söt video som han spelade in kort efter födelsen av sin son Robert.

Den australiensiska naturvårdaren sa att han och Terri båda var glada över att ha välkomnat två barn tillsammans.

Han sa: Jag är på sjukhuset och Terri trycker och trycker och det är svårt. Och det är svårt. Och hur som helst, bang! Släpp ut honom och jag lyfte upp honom och han är en liten snubbe och jag lade honom på Terris bröst och vi är bara sugna.

Och i det ögonblicket, just i det ögonblicket, såg jag ljuset. Hela tiden hör du att du gillar: 'Jag fångar crocs, jag räddar vilda djur, jag gör det här och jag gör det. & Apos; Men när Bindi föddes hade jag samma känsla nu med lille Bob. Samma känsla som, 'Det är därför jag placerades här. & Apos;'

Steve delade också med sig av sina förhoppningar om sina små i händelse av hans död.

South Bank julmarknad 2018
Paret med dottern Bindi

Paret med dottern Bindi

Han tillade: 'Eftersom jag kan vara död i morgon så jag behöver de här killarna för att komma ut så fort de kan. Så den här lilla killen måste fånga crocs med Bindi.

Fortsätter Steve arv

Efter Stevens tragiska bortgång 2006 har Terri ägnat sitt liv åt att uppfostra sina barn och hålla Steve arv vid liv genom sitt fortsatta arbete på Australia Zoo.

Och Terri har insisterat på att hon aldrig kommer att träffa igen, eftersom Steve var hennes själsfrände.

Hon sa: Jag är bara ensam för Steve. Jag känner att vi hade den där soulmate -saken. Och under de tio åren sedan har jag inte dejtat eller ens tänkt på det. För jag är inte rädd för att vara ensam.

Det är verkligen svårt att inte ha Steve. Jag är bara ensam för Steve om det är vettigt.

Steve skulle vara så stolt över Bindi och Robert

Steve skulle vara så stolt över Bindi och Robert (Bild: Bindi Irwin/Instagram)

Jag kände alltid med Steve, om jag inte hade gift mig med Steve hade jag inte gifte mig.

I mars blev Terri farmor för första gången efter att hennes dotter Bindi och hennes man Chandler Powell välkomnade en dotter som hette Grace Warrior.

Och medan Steve tyvärr inte var där för att se sin dotter gifta sig eller starta en egen familj, har Bindi sagt att hon är fast besluten att lära sin dotter allt om sin berömda farfar.

Hon sa: Min pappa skulle ha varit den bästa farfar. Jag skämtar alltid om att om han fortfarande var här skulle vi aldrig se vår bebis eftersom han skulle ta henne med på alla slags äventyr!

Bindi välkomnade nyligen sitt första barn med maken Chandler

Bindi välkomnade nyligen sitt första barn med maken Chandler (Bild: Chandler Powell/Instagram)

'Jag vill se till att vår flickvän lär känna min pappa och tack och lov har vi många dokumentärer och foton som vi kan dela med henne.

'Jag tror att hon kommer att älska att få titta på bilder av pappa som arbetar med alla slags djur och lära sig om hans arv.

bästa budget kyl och frys

Steves arv kommer också att leva vidare genom Robert, som sa att familjen vill komma ihåg och hedra honom i absolut allt vi gör.

Få alla de senaste kändisnyheterna levererade direkt till din inkorg

Från hemliga fejder och sexiga skandaler till de största showbizrubrikerna - vi serverar en daglig skvallerdos.

Få insidan om alla dina favoritkändisar med vårt dagliga nyhetsbrev som levereras direkt till din inkorg gratis.

Du kan registrera dig här.

Talaren efter Graces födelse sa tonåringen: Jag tycker att det är väldigt speciellt att vi som familj får komma ihåg honom och hedra honom i absolut allt vi gör. Och se till att det arvet aldrig någonsin dör oavsett vad.

'Och ​​nu med en ny liten vilda krigare som tar på sig ansvaret, skulle han bara bli vansinnigt upphetsad. Jag kan inte ens föreställa mig. Det vore fantastiskt!

Se Även: