Katy Perry tar av sig, tar selfies och slåss mot en tiger i Roar -videon

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Det här är inte ett kvinnligt sätt att sitta på, Katy(Bild: YOUTUBE)



Vi är så besatta av Katy Perry's Roar att vi spelar det minst tre gånger om dagen, och nu finns det en fantastisk ny video med vår besatthet.



Louis Tomlinson Waterloo Road

I den nya videon för Roar spelar Katy, Katy Perry som varit med om en flygolycka i djungeln och måste lära sig att klara sig själv efter att hennes pojkvän/ flygplanskraschoffer blivit uppätet av en tiger. Det är som det sexigaste avsnittet av Lost någonsin, bara utan isbjörnen.



Katy Perry: Hon har ögat på ligern (Bild: YOUTUBE)

Det är så bra! Katy börjar bli rädd för spindlar, krokodiler, mörkret, allt, men lyckas så småningom anpassa sig till djungeln - duscha med en elefant som stjäl hennes kläder, få vänner med en apa och ta selfies med den apan. Tja, vad ska du annars göra ensam mitt i ingenstans?

Hon slår också sin rädsla för den manätande tigern genom att vråla i ansiktet och göra det till sitt husdjur. Naturligtvis, om du har sett det avsnittet av Louis Theroux show där han går för att besöka alla amerikaner med privata djurparker, vet du att husdjur ofta kan slå på sina ägare och äta dem. Så lycka till till dig, Katy Perry och din tiger.



Var försiktig, Katy! (Bild: YOUTUBE)

Katy förvandlar till och med stilettklacken till ett spjut för att döda bananer - så praktiskt! Hon lyckas också hitta en bikiniöverdel med leopardmönster någonstans och lyckas ladda upp telefonen på något sätt. Vänta, varför ringer hon inte efter hjälp? Den här videon är full av plotholes!



Sångerskan sa till fansen (ok, det var bara vi som twittrade henne upprepade gånger från våra 472 konton) på Twitter att hennes favoritdjur att filma med var 'Suzy the elephant cause hon skulle inte sluta äta allt!' Vi är personligen stora fans av den härliga lugna papegojan.

noel med blå ögon

Titta på videon här och bli kär i Katy. Vi lovar att vi inte har gått för långt. Tja, kanske lite ...

Se Även: