Andrew Tate föreslår att 'sofistikerade' förhandlingar pågår med Jake Paul

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Andrew Tate är fortfarande blyg i ett slagsmål med Jake Paul men har antytt att 'sofistikerade' förhandlingar äger rum.



Den kontroversiella före detta kickboxaren Tate har blivit berömmelse de senaste åren på sociala medier och har kallat ut YouTube-stjärnan Paul för en boxningskamp vid flera tillfällen. Paul har kämpat fem gånger som proffs och skulle slåss med Hasim Rahman Jr förra helgen på Madison Square Garden men kampen avbröts.



emily dean richard osman split

Rapporter hävdade att Paul var nu inriktat på ett slagsmål med Tate efter att tidigare ha förnekat att han ens visste vem stjärnan var. Tate har förefallit antyda att båda stridsparterna förhandlar om en kamp. 'Jag vet att alla vill det,' svarade Tate när han blev tillfrågad om ett slagsmål med någon av bröderna Paul på en Twitch-stream med Adin Ross. 'Det här är sofistikerade förhandlingar som involverar många parter så vi borde inte prata om det här.'



Trots att Tate verkar föreslå att sofistikerade samtal kan vara på gång, sa en talesman för Tate NEWSAM Slåss förra veckan: ”Det pågår för närvarande inga produktiva samtal med Jake Paul team angående ett slagsmål mellan honom och Andrew. Vi är medvetna om att på grund av Andrews ökande popularitet är det en kamp som världen vill se; men för närvarande finns det inget att rapportera.

 Både Jake och Logan Paul har ropat Andrew Tate
Både Jake och Logan Paul har ropat Andrew Tate ( Bild: Twitter/LoganPaul)

'Vi har också blivit medvetna om att Jake Paul och hans team har för avsikt att kalla ut Andrew via en samling av YouTube/ Instagram videoklipp; Men som tidigare nämnt har det inte förekommit några officiella samtal angående en kamp.' En kamp mellan paret kommer sannolikt att generera stort intresse med Tate som har en bred bakgrund inom stridssport.

Tate påstår sig ha haft 87 matcher som kickboxare med sin lista över vinster inklusive den tidigare UFC-utmanaren Luke Barnatt. Han har också nyligen hävdat att han haft tre matcher i MMA med tre segrar.



Skulle du hellre se Jake eller Logan Paul slåss mot Andrew Tate? Låt oss veta i kommentarsfältet Nedan

tunga d lagringskrig

Pauls bror Logan har också deklarerat sitt intresse för att möta Tate i en boxningsmatch och har redan bekräftat sin plan att återvända till ringen i december. Syskonen planerar att skicka ett meddelande till stjärnan via Logans Impaulsive podcast den här veckan som kan utlösa mer formella samtal.



Tate har tidigare föreslagit att han inte har någon fiendskap mot Paul men skulle vara villig att kliva in i ringen för att avsluta sin fightingkarriär. 'Jag ogillar honom inte, jag förstår honom men jag vill göra något klart, jag skulle fortfarande sparka den levande jäveln ur Jake Paul ,' han berättade Gubbarna podcast.

'Jag är inte någon urtvättad UFC-fighter och jag är inte mindre än honom, jag skulle slå den levande skiten ur honom och om han vill slåss kommer jag att slåss mot honom vilken dag som helst. **ng vecka. Han är bara väldigt smart med sin 'Jag är bara en YouTuber-vinkel'.

si king håriga cyklister

Se Även: