Madeleine McCanns lillebror lovar mamma att han aldrig kommer att sluta leta efter henne

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Madeleine McCann med sin bror Sean, syster Amelie och pappa Gerry (bild: Samla)

Madeleine McCann med sin bror Sean, syster Amelie och pappa Gerry (bild: Samla)



Kate McCann har berättat hur hennes tvillingar ger henne styrkan att kämpa vidare och försöka hitta saknade Madeleine.



Fyra år efter att hennes dotter blev bortförd i Algarve vid tre års ålder har Kate avslöjat ett gripande samtal med Sean och Amelie, nu sex.



Sean sa till mig nyligen: 'När du är gammal ska jag och Amelie leta efter Madeleine, sa Kate.

Jag chattade med Amelie och hon sa: 'Mamma är ledsen eftersom Madeleine inte är här. Men Amelie är här, och Amelie och Sean kommer alltid att vara här.

Kate, som talade innan hennes bok Madeleine publiceras för att samla in pengar för att hjälpa jakten på sin dotter, sa att hon var orolig att hon inte skulle klara av att inte veta vad som hade hänt henne.



hur dog stephen gately

Hon fruktade också att den globala sökningen skulle kunna pressa hennes äktenskap med maken Gerry.

Men tvillingarna, som sov i samma semesterlägenhet som Madeleine i Praia Da Luz, Portugal, när hon togs den 3 maj 2007, har varit parets livlina.



Kate sa: De inkluderar Madeleine i allt. Om de har godis frågar de om de kan lägga den sista i hennes rum. Vi har varit så ärliga som vi kan. De vet att Madeleine blev stulen. De kallar personen som tog henne för ”den stygga mannen”. Hon sa att tvillingarna, då två år gamla, kan komma ihåg hur de gick på semester, vaknade och deras storasyster var borta.

kfc trilogy box måltid pris uk

Madeleine, som nu skulle bli nästan åtta, rycktes ur sin säng i McCanns lägenhet. Kate och Gerry var på middag med vänner på en restaurang i närheten och kollade regelbundet på de sovande barnen. Men sista gången Kate gick för att kontrollera att hon fann att Madeleine var borta.

Portugisisk polis gjorde bara ett halvhjärtat försök innan de gjorde Kate och Gerry misstänkta.

I sin bok, ut på torsdagen, säger Kate att hon är hemsökt av rädslan för att Maddie rycktes av en pedofil. Hon skrev: När hon först stals var pedofiler allt vi kunde tänka på, och det åt oss. Tanken på att ett monster som det här skulle röra min dotter, stryka henne, smutsa hennes perfekta lilla kropp, dödade mig bara om och om igen. Jag skulle ligga i sängen och hata personen som hade gjort detta mot oss. Jag ville döda honom. Jag ville göra så stor smärta som möjligt.

Den tidigare husläkaren från Rothley, Leics, sa till tidningen The Sun att hon var förbrukad av skuld för att ha lämnat barnen ensamma men trodde inte att det var någon risk att de skulle komma till skada. Hon kunde inte få hemska bilder ur huvudet. Hon skrev: Jag grät att jag kunde se Madeleine ligga kallt och fläckigt på en stor grå stenplatta.

Jag kämpade hela tiden för att tänka fina tankar och försvann i sömn, men demonerna hade mig i sitt grepp och skulle plåga mig skoningslöst med bilder som var för skrämmande och smärtsamma att dela.

En post i min dagbok från den tiden: 'Gråt i sängen igen - kan inte låta bli. Tanken på Madeleines rädsla och smärta river mig isär. Tanken på pedofiler gör att jag vill slita av huden. ’

Kate avslöjar också det hjärtskärande ögonblicket då hon gjorde den fasansfulla upptäckten att hennes älskade lilla flicka hade tagits ur hennes säng. Hon hade gått tillbaka till lägenheten och kände ett drag medan barns sovrumsdörr stod vidöppen. När hon såg att Madeleine inte låg i sin säng kollade Kate om hon var i hennes.

världens största kuk

Hon sa: Vid upptäckten av en annan tom säng slog den första paniken av panik mig. När jag sprang tillbaka in i barnrummet flög de stängda gardinerna upp i ett stort vindstöt. Mitt hjärta dunkade när jag såg att fönstret bakom dem var vidöppet och fönsterluckorna på utsidan höjdes hela vägen upp. Illamående, terrortro, rädsla. Isig rädsla. Efter att ha letat igenom lägenheten sprang Kate snabbt för att varna Gerry och deras vänner om att Madeleine hade försvunnit.

Så snart vårt bord var i sikte började jag skrika: 'Madeleine är borta! Någon har tagit henne! ’Skrev hon.

När alla började söka sprang hon in på parkeringen och ropade Madeleines namn. Hon tillade: Det var så kallt och blåsigt. Jag fortsatte att avbilda henne i hennes kortärmade Marks & Spencer Eeyore-pyjamas och kände hur kylig hon skulle vara. Rädsla skars genom min kropp.

När sökandet fortsatte gick Kate tillbaka till lägenheten för att kontrollera tvillingarna, som hade sovit ordentligt genom prövningen.

Hon avslöjar hur hon ens hade tankar på självmord och förklarade: Jag hade en överväldigande lust att simma ut över havet, så hårt och snabbt jag kunde - att simma och simma och simma tills jag var så långt ute och så långt utmattad att jag kunde låt bara vattnet dra mig under och befria mig från denna plåga.

Hon säger att hon tyckte att det var mycket svårare än maken Gerry att stänga av från sorgen. Han fungerade mycket tidigare. Jag tyckte ibland att det var nästan kränkande, som om han på något sätt inte sörjde nog. Han skulle föreslå att göra något trevligt ... och jag skulle gråta.

 Madeleine av Kate McCann publiceras av Bantam Press den 12 maj.

Se Även: